Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]przyszłam Wam życzyć dobrej nocki :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[COLOR=Purple][B] a dziękujeeeemy :) i wzajemnie :loveu:[/B][/COLOR]

[quote name='madziorna'][B][I][COLOR=RoyalBlue]I pijemy za 500 stronkę!!! :laola: :smilecol::cunao::drinka::drink1::knajpa:[/COLOR][/I][/B][/quote]
[B][COLOR=Purple] oo... pojawiła się ciotka, co to imprezki nie przepuści :eviltong: :evil_lol:
no to zdróweczko!! i kolejnych 500 sobie życzymy:)
[/COLOR][/B]
[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]MISZCZU!
Czytałam eleboraty i widziałam foty!
cieszkam ze atmosferka w pracy taka fajniuszkowa:multi:
i ze Zuzanka sie juz zaklimatyzowała:loveu::multi:
Buzuaczkuje cie!:loveu:
to mówiłam ja - uczeń:evil_lol:[/B][/COLOR][/quote]
[B][COLOR=Purple] oł jeeee!! :multi:
moja najpilniejsza (i jedyna :cool3:) uczennica przybyła!! :loveu:
całujemy Was gorąco dziewczyny!! [/COLOR][/B]:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam odwiedzić laskę z CITY:razz::evil_lol:
Witaj Barbaro:razz::loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[COLOR=Purple][B]witaneczko mła dżapaneczko!! :multi::multi::multi:
trafiłaś na drzemkę naszej gadzinki :p
kładziesz się koło niej czy przyjdziesz jeszcze raz jak wstanie? :cool3: :razz:

[/B][/COLOR][quote name='Fuga***']witaj,bardzo się cieszę, że się tak dobrze odnajdujecie w naszym "mieście utrapienia" i że Zuzka taka dzielna (co wynika z opowieści) i śliczna (z fotek). Wszystkiego dobrego, bawcie się tu dobrze :-) mam nadzieję, że w spokojniejszym czasie Zuzka z Fusią poszaleją.[/quote]
[B][COLOR=Purple]witaaankooo Fusinkiii!! :multi:
oooj... koniecznie!! będziemy czekać na tego wspólnego Zuzkowo-Fuśkowego spacerasa:) to się będzie działo... :diabloti:
normalnie będzie... szaleństwo majki skowron :evil_lol:

[/COLOR][/B][quote name='Luzia&Funia']Witamy i od razu gratulacje 500 stronki składamy :multi:[/quote]
[B][COLOR=Purple] witamy również i dziękujemy :loveu:[/COLOR][/B]

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]hejka Baśśś
cieszę się że już na nowym miejscu i ze fajnie masz:multi:
i spokój w pracy :multi:
i nowe mieszkanie:multi:
i wogole:multi:
zauważyłam niechcący twój lans u mnie:razz:
[/B][/COLOR][/quote]
[B][COLOR=Purple]eloł Luśkowa!! :multi:
ojś tam... lans zaraz... :cool3: taaak mi się niechcący wymsknęło :diabloti: :evil_lol:
ale miło, żeś taka spostrzegawcza :eviltong: :p[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='justysiek']Czesc fajnie ze sie wszystko dobzie poukladalo cieszkamy sie:loveu:slicze fotki:evil_lol:i Zuzka jak duzia albo juz jej dawno nie widzialam:pbussski:loveu:[/quote]
[COLOR=Purple][B]hejka:)
i jedno i drugie! Zuzka i duża i dawno jej nie widziałaś :evil_lol:[/B][/COLOR]
[quote name='evaxon']:drinka:przyszłam na bibke[/quote]
[B][COLOR=Purple]wieedziaaaałam :cool3:
nie żeby się przywitać czy coś... nie z ciepłym słooowem... :eviltong:
tylko się napić :cool3: :diabloti:
oj... Eff Eff :evil_lol: prrrr szaloonaaa!! :evil_lol: :diabloti:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202']

[B][COLOR=Purple] oł jeeee!! :multi:
moja najpilniejsza (i jedyna :cool3:) uczennica przybyła!! :loveu:
całujemy Was gorąco dziewczyny!! [/COLOR][/B]:loveu::loveu::loveu:[/quote]
[COLOR=DarkOrange][B]MISZCZU MÓJ!:loveu::loveu:
Ja tu codziennie przybywam ale jak cie nei ma to mi sie pisować nie sce:shake:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]to coś słabo szorujesz :eviltong::lol:[/B][/COLOR][/quote]

Oj uwierz, że szoruje porządnie :shake: :evil_lol:

Witajcie mordercy :multi: bo jak pies morderca, to panciostwo oczywiście też :diabloti::evil_lol:
Ja to chce fotki plenerowe ze stolicy, na Zuzki nowych trawnikach :razz: ;)

Posted

[quote name='agaciaaa']Witajcie mordercy :multi: bo jak pies morderca, to panciostwo oczywiście też :diabloti::evil_lol:
Ja to chce fotki plenerowe ze stolicy, na Zuzki nowych trawnikach :razz: ;)[/quote]
[B][COLOR=Purple]a skoro zuzka jest rasa niebezpieczna, to my również? :eviltong: :evil_lol: :diabloti:
a foteczki się postaram;)
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]a skoro zuzka jest rasa niebezpieczna, to my również? :eviltong: :evil_lol: :diabloti:
a foteczki się postaram;)
[/COLOR][/B][/quote]

Oczywiście :roll: :diabloti: nawet troche sie Was boje :evil_lol:
Trzymam za słowo ;)

Posted

czesc:loveu:mi pan raz w lesie jak bylam na spacerze byłam z Fuksem powiedział ze takie psy sie powino za sam wyglad usypiac:mad::mad::mad::angryy::angryy::angryy:także wiem jacy sie niektorzy ludzie bziknieci:diabloti: no dawno nie widziałam to fakt:lol:ale adrobilam zaleglosci:eviltong:

Posted

Hej Warszawianki ! :multi:

[URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa/zuza_wwa2008_0003.jpg[/URL]
za każdym razem jak wejdę do Waszej galerii, dziwię się, ze ona już taka duża :lol: Śliiiczna panna ! :loveu:

Posted

[COLOR=Purple][B]WITAJCIEE!!:multi::multi::multi:
przybyłam znowu:) z nowymi fotaskami!! :loveu:

a w ogóle... Zuzce dziś odbiło na psacerku no i nażarła się chleba (ona to zawsze coś znajdzie:lmaa: a szybsza jest niż pędząca lokomotywa :mdleje:... no i mocno ćwiczyłyśmy - na każdym psacerku ćwiczymy, ale dziś to ostro było, bo była niedobra, więc trza ją było krótko za ryłko trzymać:diabloti:

a w ogóle to zaklimatyzowała się już całkowicie:) ma już swoje miejsca na sikanie nawet :evil_lol: a w domu ma jakąś fazę na darcie - pruje skarpety, które dostaje do zabawy:roll: dziś dostała nowe... nowe, w sensie, że dla niej, ale w ogóle to z dziurą były :evil_lol: już z nich wypruła flaki:diabloti: potrzaskana :splat::siara:

a mnie w pracy b.fajnie:) miło jest i w ogóle:) fakt,że pracy sporo, ale to już nie ta atmosfera, co kiedyś :multi: teraz jak jadę do pracy, to mam jakąś satysfakcję, miły nastrój i w ogóle... a kiedyś... latało mi wszystko w środku, jak tylko pomyślałam, że znów trzeba do roboty...
także zmiana jest SUPER! :)

ale... muszę zmienić trasę dojazdu... w tym tygodniu tak koszmarne korki były, że mój autobus jeździł taaaak długo, że normalnie wyspać się człowiek zdąży... ale już opracowałam inną trasę:) wypróbuję w poniedz., czy szybciej będzie:)

[/B][/COLOR][quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]MISZCZU MÓJ!:loveu::loveu:
Ja tu codziennie przybywam ale jak cie nei ma to mi sie pisować nie sce:shake:[/B][/COLOR][/quote]
[COLOR=Purple][B]a ja Cie i tak koffam [/B][/COLOR]:loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']Oczywiście :roll: :diabloti: nawet troche sie Was boje :evil_lol:
[/quote]
[B][COLOR=Purple]błaaahahahaaa :evil_lol:
bu! :diabloti: bo my samo zło jesteśmy!:evil_lol:
[/COLOR][/B][quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]witam Basieńke z psem mordercą i z [U]posraną sąsiadką[/U] :evil_lol::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]eloł Madzialenko!! :multi:
a sąsiadka.. to ze strachu chyba! :diabloti:[/COLOR][/B] :eviltong:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:Basieńko , kiedy warszawskie fotaski ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[COLOR=Purple][B]dzisiaj Alusiu!! dzisiaj właśnie :p :loveu:

[/B][/COLOR][quote name='justysiek']czesc:loveu:mi pan raz w lesie jak bylam na spacerze byłam z Fuksem powiedział ze takie psy sie powino za sam wyglad usypiac:mad::angryy:także wiem jacy sie niektorzy ludzie bziknieci:diabloti: no dawno nie widziałam to fakt:lol:ale adrobilam zaleglosci:eviltong:[/quote]
[B][COLOR=Purple]durny cymbał jakiś no!:angryy: trza mu było z bambocha wyjechać:eviltong: :evil_lol:
a przypomniało mi się... Mariusz jeszcze w Łodzi jak był z Zuzką na spacerze, to spotkał dziewczynę, do której Zuzka zaczęła szaleć, wariować,... a tamta zszokowana taka... i pyta, czy to radość, czy agresja:cool3: Mariusz oczywiście, że radość:) a ona: taa...:crazyeye: przecież to może rękę odgryźć!:diabloti::evil_lol:
niezłe co?:eviltong:

[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Izabela124.']Cześc:loveu:
Ja również czekam na fotki:razz:[/quote]
[COLOR=Purple][B]a no to bardzo proszę
zaraz nastąpią:)

[/B][/COLOR][quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: bryyyyyyyyyyyyyyyyyy[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[COLOR=Purple][B]bryyyy Alutkowa!! :multi:[/B][/COLOR] :loveu:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]hej Basiu :multi::loveu:

miziaki dla niedobroty Zuzkowej :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[COLOR=Purple][B] elołsien żonkilku[/B][/COLOR][FONT=Arial][COLOR=Red][B][COLOR=Purple]:hand:
[FONT=Verdana]wymiziakowana:)

[/FONT][/COLOR][/B][/COLOR][/FONT][quote name='g_o_n_i_a']Dzien dobry Zuzanki :loveu: :buzi:[/quote]
[COLOR=Purple][B]a witaneeeczko łaciate!! :loveu:

[/B][/COLOR][quote name='Selket']Cześć :loveu: I jak mieszkanie w sztolicy??? Jak widzę w normie, moherki na drodze som :D[/quote]
[COLOR=Purple][B] hej:)
mieszkanie w stolycy całkiem nieźle:) się zaklimatyzowaliśmy:)
a moherki... no na razie jeden zidentyfikowany.... w postaci pani sąsiadki:cool3:
choć paru innych sąsiadów nie boi się jechać z Zuzką windą i nawet twierdzą, że jest fajną pieszczochą :evil_lol: (pisałam to już? :cool3:)[/B][/COLOR]

[quote name='zuzolandia']witankooooooooooooooooooooo!!!!!!!
widzialam fotki czytalam o wawce i moherowej babce hihihihihihi
wpadnem zas ! buziole kusiole ...kofom ciem!!![/quote]
[COLOR=Purple][B]eloooooł kudłaaaate!! :sweetCyb:
ależ mi tęskno za Wami było:roll:
my Was też very love:loveu:
[/B][/COLOR]