e.v.a Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 hej hej dziołszki:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 :razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:poka Zuzkowy tornister :pbo jak do szkoły to i torebke musi mieć ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz:poka Zuzkowy tornister :pbo jak do szkoły to i torebke musi mieć ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No patrz jak sierota, piórniczka zapomniała:shake: Witanko:multi: Quote
madziorna Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [B][I][COLOR="RoyalBlue"]Z tego, co wiem... Szkolenia Zuzki dzisiaj nie było... :shake:[/COLOR][/I][/B] Quote
Cheritka Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [B]Witam [/B]pogoda dziś bardzo piękna, byliśmy na spacerku :cool3: zaraz wstawie kilka foteczek [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78810&page=181"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...78810&page=181[/URL] Quote
Izabela124. Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Witanko uczac[SIZE=-1]e si[/SIZE][SIZE=-1]e :) [/SIZE] Quote
Jagoda1 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='basia2202'] [B][COLOR=purple]damy znać, jak poszło;)[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]trzymajcie kciukole ciotki, co by udało się zapanować nad naszą gadziną [/COLOR][/B]:multi:[/quote] Ale sie pewnie działo...;) Quote
madziorna Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Jagoda*']Ale sie pewnie działo...;)[/QUOTE] [B][I][COLOR="RoyalBlue"] Nic się nie działo... Już pisałam, że szkolenia nie było...[/COLOR][/I][/B] Quote
apple Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czeee Zuzkowcy :loveu: Szczymie te kciukasy ino daj cynka kiedy puścić bo musze do arbajta iść :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Witanko :multi: Długo jeszcze te kciuczki mamy trzymać?? :kciuk: Chyba już wszystko dobrze? :loveu: Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Cześć ZoUzo:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Cheritka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Izabela124.']Przyszlam sie przywitac :)[/quote] i powiedzieć dobrej nocki też Quote
Bzikowa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Jak się ma nasza godzilla i jej pańcia? :loveu: Quote
BeaC Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [COLOR=DarkRed][B]..................Cze marudna:eviltong::eviltong::eviltong: jak się ma młoda siczkę to trzeba ja wychować:eviltong::eviltong::eviltong: a serio, troche musisz się postarać i nauczyć Zuz przychodzenia na zawołanie coś mało atrakcyjna dla niej jesteś................. ja do 2 roku zycia Luski zawsze na spacery ze schabowymi chodziłam:razz::diabloti: wyrośnie z tego jako i Luś wyrosła ale trochę nauki jeszcze nikomu nie zaszkodziło to PA:loveu: [/B][/COLOR] Quote
Selket Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Halo, wiadomo cosik?????? Witanko :multi: :multi: Quote
basia2202 Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [COLOR=Purple][B]Witanko Wszyscy!:multi: na rozmowy do W-wy nadal jeżdżę... na razie nic nie wiem jeszcze... trwają rekrutacje, więc pewnie trochę to potrwa... ale mam nadzieję, że niedługo, także myślcie o mnie i trzymajcie nadal kciukole:loveu: przez te moje wyjazdy do W-wy przesunęło nam się szkolenie Zuzki... ale jesteśmy umówione na weekend, więc mam nadzieję, że zadziałamy wreszcie:) a póki co, dostaliśmy praktyczne rady, które mamy stosować w szkoleniu.. no i... stosujemy... i są efekty!! :multi: :) Monika (nasz szkoleniowiec) stwierdziła, że gdzieś musiała być zachwiana hierarchia... stąd Zuzka sobie pozwala na odwalanie różnych cyrków :roll: zrobiła ze mną dokładny wywiad, jak my postępujemy, co robi Zuzka, i takie tam... uczymy się chodzić ładnie po schodach i w wąskich korytarzach... oooraz nauczyliśmy Zuzkę (w jeden dzień zakumała! :loveu:) jak się przechodzi przez drzwi... nigdy nie było tak, żeby ona wychodziła pierwsza, ale... uczyliśmy ją tak, że ona ma usiąść, czekać, ja wychodzę i dopiero ona... no i Monika powiedziała, że trochę nie tak, bo to tak wygląda, jakbym ja prosiła Zuzkę, żebym mogła wyjść pierwsza... no i stosujemy metodę złego smoka :eviltong: którym są drzwi :) Zuzka już nie siada, tylko stoi... a jak stoi, to próbuje się pierwsza w drzwi pakować:cool3: i co? ona chce iść, a tu ją drzwi przytrzaskują:evil_lol: i szok taki w oczach... ale jak to? ona nie może iść pierwsza? parę razy drzwi ją zatrzymały i się naumiała, że jak ja wychodzę pierwsza, to wtedy drzwi nie robią bum :evil_lol: no i działa:multi: tak samo ze schodzeniem po schodach... Zuzka teraz idzie ładnie tuż za moją nogą:) wcześniej się rwała, wpychała, ciągnęła mnie... no to ja jej sru... popchnęłam ją nogą na barierkę... i znów szok.. o co common w ogóle? :crazyeye: :evil_lol: jeszcze troszkę próbuje się przeciskać, ale wystarczy, że ją lekko popchnę i wie, jak ma iść wszystko bez słów:) no i naprawdę widzę efekty:) mam nadzieję, że Monika ma tak samo genialne metody na dworzu, jak i w pomieszczeniach:) zdam relację po weekendzie;) O ILE BĘDĘ MIEĆ SPRAWNY KOMP. :roll: bo mi się komputerek rozpierniczył :placz: nie działa.. na amen... jest kaputt :placz: mam nadzieję, że szybko zostanie naprawiony, bo bez niego, jak bez ręki... :roll: [/B][/COLOR] [B][/B] Quote
basia2202 Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]..................Cze marudna:eviltong: [/B][/COLOR][COLOR=DarkRed][B] coś mało atrakcyjna dla niej jesteś................. ja do 2 roku zycia Luski zawsze na spacery ze schabowymi chodziłam:razz::diabloti: [/B][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]cześć niemarudna :eviltong: przekupnico Ty schabowa :evil_lol: :eviltong: koniec elaboratu, wracam do pracy:cool3: CAŁUSY!! :loveu:[/COLOR][/B] Quote
madziorna Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B] mam nadzieję, że Monika ma tak samo genialne metody na dworzu, jak i w pomieszczeniach:) [/B][/COLOR] [/QUOTE] [B][I][COLOR="RoyalBlue"]Jeszcze się przekonasz... nie tylko na dworzu :cool3:[/COLOR][/I][/B] Quote
Selket Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Witanko :multi: :multi: hmm...wszystko na dobrej dordze, czyli jednak bedzie to piffko :multi: Quote
Recommended Posts