Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz:poka Zuzkowy tornister :pbo jak do szkoły to i torebke musi mieć ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
No patrz jak sierota, piórniczka zapomniała:shake:
Witanko:multi:

Posted

[B]Witam
[/B]pogoda dziś bardzo piękna,
byliśmy na spacerku :cool3:
zaraz wstawie kilka foteczek
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78810&page=181"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...78810&page=181[/URL]

Posted

[quote name='basia2202']
[B][COLOR=purple]damy znać, jak poszło;)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]trzymajcie kciukole ciotki, co by udało się zapanować nad naszą gadziną [/COLOR][/B]:multi:[/quote]

Ale sie pewnie działo...;)

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czeee Zuzkowcy :loveu: Szczymie te kciukasy ino daj cynka kiedy puścić bo musze do arbajta iść :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]..................Cze marudna:eviltong::eviltong::eviltong:

jak się ma młoda siczkę to trzeba ja wychować:eviltong::eviltong::eviltong:

a serio, troche musisz się postarać i nauczyć Zuz przychodzenia na zawołanie

coś mało atrakcyjna dla niej jesteś................. ja do 2 roku zycia Luski zawsze na spacery ze schabowymi chodziłam:razz::diabloti:

wyrośnie z tego jako i Luś wyrosła ale trochę nauki jeszcze nikomu nie zaszkodziło

to PA:loveu:
[/B][/COLOR]

Posted

[COLOR=Purple][B]Witanko Wszyscy!:multi:

na rozmowy do W-wy nadal jeżdżę... na razie nic nie wiem jeszcze...
trwają rekrutacje, więc pewnie trochę to potrwa... ale mam nadzieję, że niedługo, także myślcie o mnie i trzymajcie nadal kciukole:loveu:

przez te moje wyjazdy do W-wy przesunęło nam się szkolenie Zuzki...
ale jesteśmy umówione na weekend, więc mam nadzieję, że zadziałamy wreszcie:)

a póki co, dostaliśmy praktyczne rady, które mamy stosować w szkoleniu.. no i... stosujemy... i są efekty!! :multi: :)

Monika (nasz szkoleniowiec) stwierdziła, że gdzieś musiała być zachwiana hierarchia... stąd Zuzka sobie pozwala na odwalanie różnych cyrków :roll:

zrobiła ze mną dokładny wywiad, jak my postępujemy, co robi Zuzka, i takie tam...

uczymy się chodzić ładnie po schodach i w wąskich korytarzach...
oooraz nauczyliśmy Zuzkę (w jeden dzień zakumała! :loveu:) jak się przechodzi przez drzwi...

nigdy nie było tak, żeby ona wychodziła pierwsza, ale... uczyliśmy ją tak, że ona ma usiąść, czekać, ja wychodzę i dopiero ona...
no i Monika powiedziała, że trochę nie tak, bo to tak wygląda, jakbym ja prosiła Zuzkę, żebym mogła wyjść pierwsza...
no i stosujemy metodę złego smoka :eviltong: którym są drzwi :)
Zuzka już nie siada, tylko stoi... a jak stoi, to próbuje się pierwsza w drzwi pakować:cool3: i co? ona chce iść, a tu ją drzwi przytrzaskują:evil_lol: i szok taki w oczach... ale jak to? ona nie może iść pierwsza? parę razy drzwi ją zatrzymały i się naumiała, że jak ja wychodzę pierwsza, to wtedy drzwi nie robią bum :evil_lol: no i działa:multi:
tak samo ze schodzeniem po schodach... Zuzka teraz idzie ładnie tuż za moją nogą:) wcześniej się rwała, wpychała, ciągnęła mnie... no to ja jej sru... popchnęłam ją nogą na barierkę... i znów szok.. o co common w ogóle? :crazyeye: :evil_lol: jeszcze troszkę próbuje się przeciskać, ale wystarczy, że ją lekko popchnę i wie, jak ma iść
wszystko bez słów:) no i naprawdę widzę efekty:)

mam nadzieję, że Monika ma tak samo genialne metody na dworzu, jak i w pomieszczeniach:)

zdam relację po weekendzie;)

O ILE BĘDĘ MIEĆ SPRAWNY KOMP. :roll:
bo mi się komputerek rozpierniczył :placz: nie działa.. na amen... jest kaputt :placz: mam nadzieję, że szybko zostanie naprawiony, bo bez niego, jak bez ręki... :roll:

[/B][/COLOR]
[B][/B]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]..................Cze marudna:eviltong:

[/B][/COLOR][COLOR=DarkRed][B] coś mało atrakcyjna dla niej jesteś................. ja do 2 roku zycia Luski zawsze na spacery ze schabowymi chodziłam:razz::diabloti:
[/B][/COLOR][/quote]

[B][COLOR=Purple]cześć niemarudna :eviltong:
przekupnico Ty schabowa :evil_lol: :eviltong:

koniec elaboratu, wracam do pracy:cool3:

CAŁUSY!! :loveu:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]

mam nadzieję, że Monika ma tak samo genialne metody na dworzu, jak i w pomieszczeniach:)

[/B][/COLOR]
[/QUOTE]

[B][I][COLOR="RoyalBlue"]Jeszcze się przekonasz... nie tylko na dworzu :cool3:[/COLOR][/I][/B]