Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć :multi::multi:

to dobrze że uszko Zuzki wygląda nieco lepiej i oby dalej szło tak samo dobrze żeby nie trzeba było młodej damy ciągać po wetach :)

no a co do zdjęć to co tu dużo gadać...miłość i radość kipi :loveu::loveu::loveu: :)

pozdrawiam serdecznie i mocno Was ściskam :calus::calus::calus:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak mi Basia namieszała klikaniem na GG że myślałam ze tu co najmniej 2 razy dzisiaj byłam :evil_lol::evil_lol:

powiem tylko że CUDNEEEEEEEEEE fotaski:multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=Purple][B]noo.. przeżyliśmy kolejne czyszczenie ucholi:cool3:
oczywiście lekko nie jest...:roll:
ale łatwiej... bo Mariusz ją trzyma, pociesza, zabawia...:p
a ja maziam wacikiem w ucholu;)
ale wystarczy puścić ją na chwilę i już spiernicza :roll: co za szałaput :splat:
chyba jej się te waciki nie podobają (mimo, że nie boli, to jednak jest fe!):niewiem:
a jutro... znowu będę się z nią sama szarpać.. ech... :roll:

aale... super być nie może :no-no-no: Zuzka by sobą nie była...
z uchem lepiej, ale za to w mózgu jej się pituli...
rozbawiona... zapomniała poprosić na dwór :-?
rozkraczyła się i zlała na dywan :wallbash: małpa! :mad:
no żeby chociaż piuknęła... żeby jakiś sygnał chociaż... ale gdzieee tam... prościej zsikać się w domu:shake:

3 światy z tą gadziną :huh:
[/B][/COLOR]

Posted

Witamy sie :multi::multi::multi: Oj jak dawno niebylismy :oops::oops::oops: Ale przyrzekamy ze juz bedziemy zaglądac czesciej :lol:

Super foteczki a co to za łądna obrozka ta czerwona ??:eviltong:

Posted

hej :-) witajcie :-)
Basia, ja Cię nie chcę martwić (te infekcje uszu to w końcu u naszych psinek nie jakiś ewenement), ale myślę, że wet powinien jej zajrzeć do tych uszu, jeśli to jest grzybica (drożdżyca) (czy wydzielina jest brunatna?) to trzeba zastosować coś na to, bo się będzie odnawiać... pomijam, że też świerzbowce lubią te biedne uszka, a psiaka swędzi wtedy do oszalenia... nie gniewaj się, że jej choroby wymyślam, ale wydaje mi się, że warto te uszka zdiagnozować i raz na zawsze pozbyć się intruza, ten płyn do przemywania jest raczej profilaktycznie, jak uszka są zdrowe, my też taki mamy :-) Ale na pewnym etapie nie obeszło sie bez kuracji surolanem i przemywania vagotylem czy coś takiego.
W każdym razie życzę Zużce pozbycia się swędzacza i całuję ją za uszkiem :-) śliczna gadzinka-siusiumajtka :-)

Posted

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Cześć Basiaunia wpadłam na chwilke - wazelinko:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[IMG]http://www.obrazki.info/miniatury/SugarwareZ-086.gif[/IMG]

Posted

Byłam tu wczoraj, ale mnie wywaliło :angryy:

Więc wczoraj chciałam powiedziec i dzisiaj tez chcę, ze bardzo mi się podobają fotki Zuzy z Panem i Pańcią :razz: Świetne są :loveu:

Życzymy zdrowia dla uszek :loveu:

Posted

[CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Cześć Basiunia to sem ja..........twoja ulubiona wredotka [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][IMG]http://anna.katowice.w.interia.pl/gg/am2.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B]
[/CENTER]

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:multi::multi: cześć Basiu :loveu:

przyszłam tylko się tu pokazać bo troszkę mnie nie było :oops:

ale za to wysyłam dużo buziaków i uścisków :loveu::loveu::loveu:
[/B][/FONT][/COLOR]