jonQuilla Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 basia2202 napisał(a): dać palec, to by całą rękę wzięła... :shake: :evil_lol: :diabloti: rękę?? cała osobę a nie tylko rękę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: noo... masz raację... one takie są... :cool3: :eviltong: nie to co Tyyy :evil_lol: :diabloti: Madzia tylko udaje ! :eviltong: nie dość, że nienasycone, to jeszcze.... niewyżyte jakie? :roll: :diabloti: ekhem...co złego to nie ja :diabloti: Cześć Wam !! :) :loveu: :multi::multi::multi: Quote
justysiek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 :multi:czesc ;) no wlasnie szukalam i u mnie to niktb raczej nie interesuje sie tak bardzo psami (jakas dziwna ta wies):shake:dla niejtorych pies to pies i to wszystko na tym sie konczy ale ... my sami moze jakos sobie damy rade na wiosne to bedziemy czasem jezdzic do mojego boya ;) to bedzie sie mial z kim Fuksio bawic:evil_lol:buziaki i tak wogole to dzien doberek:loveu: Quote
agaciaaa Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Czeeeeść Zuzkowe :multi: Pamiętnik kota jest świetny :evil_lol: basia2202 napisał(a):Moim jedynym sposobem na zapomnienie o zalu jest kawalek kciuka ktory dalej siedzi mi miedzy zebami. :roflt::roflt::roflt: Quote
tygra Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 cześć fajny pamiętnik pośmiałąm się troszku Quote
zuzolandia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 witanko w kaciku LADY de MOLKI !!!!!!!!!!!!!!!! PRZYLAZLAM TAK NOCNIE SIE PRZYWITAC I BUZIAALAAA POSLAC !!!!! Quote
teqquila Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Witaj Basiu przyszlam za Ruda hehe nie wiem czemu :cool3::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 a TY caluj mnieee to taka fajna graaa ;-) tera juz wiysz Basiu czamu za mna lazi hihihihihih Quote
teqquila Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 ta raz ja za nia raz ona za mna hehehe bo gramy w gre :eviltong::cool3::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 taaaaaaaaa gramy !!!!1 kto piyrwszy tyn lepsiejszy hihihihi Quote
zuzolandia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 w kusiolowaniu !!! no Tyskowo co tak retorycznie pytosz ?hihihih Quote
teqquila Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 hehe kto pierwszy ten lespszy a co ty kcesz w ten sposob kusiolowac ??:evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 hihihihihihiihi noski noski.....eskimoski hihihihihih albo kusil w pympol hihihihihihihihi ps.Basia nos zamorduje ;-) Quote
BeaC Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Hej..................... :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: to ja............................zazdrośnica:eviltong: Quote
jonQuilla Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Cześć Basiu :multi::multi::loveu: przeczytałam pamiętnik kici :) teraz już wiem co tak na prawdę myśli sobie mój zUoczyńca :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia2202 Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 zuzolandia napisał(a): ps.Basia nos zamorduje ;-) nie zamorduje nie zamorduje ;) bo Wos kochom!! :multi: Wszystkieeee! :loveu: wariatki Wy moje potrzaskane!! :cool3: wszystkie moje!! :evil_lol::loveu: sorrki, że taka cisza, ale mam zasuw...:placz: miałam wczoraj parę zdjęć wstawić, ale tak się podle czułam, że poszłam spać wcześniej... ja na łóżeczko, a Zuzanka na swoim posłanku koło łóżeczka:) bo Zuzka też niebardzo wczoraj... w nocy zwymiotowała... a wczoraj straaaaszznie paskudna kupa była.... chyba coś zeżarła, coś jej zaszkodziło... ale już dooobrze:) noo... to tyle... jak nie padnę dziś na ryło, to zaglądnę tu jeszcze;) a kto mi zazdrości wiadomo czego:eviltong: (prawda Bea?:cool3:), to niech zazdrości dalej :evil_lol: bo nikt nie ma takiego fajnego jak ja! :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: paa... wariatki!! :multi: :loveu: P.S. jestem zazdrosna o to całowanie Rudej z Tyśkową :eviltong: Quote
agaciaaa Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Cześć Zuzolki ;) wpadłyśmy życzyć miłego dnia :loveu: Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 czeee wazelinko:diabloti: a mnie też kochasz:razz: Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Fuga*** napisał(a):a mnie???? no!A ty cicho być..... poszła stąd do mnie .... i tam czekac..... a nie łazić tak :mad::evil_lol: Quote
Fuga*** Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 he, he.... może klikerem jakbyś kliknęła, to bym poszła, a tak NIGDY W ŻYCIU :-) Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Fuga*** napisał(a):he, he.... może klikerem jakbyś kliknęła, to bym poszła, a tak NIGDY W ŻYCIU :-)KLIK KLIK...... POSZłA :watpliwy: Quote
justysiek Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 :evil_lol:czesc basiu strasznie bardzo zapracowana zawsze :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts