apple Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Baśka - wracaj no bo nie mam się z kim handryczyć Quote
Fuga*** Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 wracaj, bo ona nie ma się z kim handryczyć :-) Quote
apple Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Fuga***']wracaj, bo ona nie ma się z kim handryczyć :-)No przecież mówię :evil_lol: Quote
justysiek Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 czesc Basiu:loveu: mam chwilke zeby tu wpasc do ciebie juz prawie tzn jutro:multi: mam koniec sesji i bede mila troszke wiecej czasu zeby tu zagladac bo ostatnio nie moglam sie ze wszystkim obrobic:eviltong:ale buziaki i pozdrawiam:loveu: Quote
basia2202 Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 hej Kochani!! :calus: :loveu: no kompletnie nie mam czasu, żeby tu siedzieć... ale zaglądnęłam, żeby powiedzieć, że żyję;) i tęskno mi za Wami... :roll: jutro albo jakoś w sobotę/niedzielę Zuzka idzie do weta z tymi ucholami... niby lepiej... ale... jakoś... zaczerwienione ma tam... zadrapane.... no nie podoba mi się... przy okazji zważymy gadzinkę;) ja mam jutro spotkanie klasowe... i mieszane uczucia...:cool3: no ale pójdę, zobaczę, jak będzie;) za to w sobotę jeszcze lepsza atrakcja :look3: idę do dentysty na konsultację i od razu chyba na chirurgię szczękową z moją cholerną 8-ką :placz: boję się jak jasny gwint...:-? trzymajcie kciuki, żebym się nie wtopiła w fotel... P.S. Inuś - 20-go powitamy Cię w ziemi obiecanej chlebem i solą;) :multi: P.S.2 - Japkowa - wredoto moja:cool3:... a Ty mnie nie źgaj kijkiem w oko:cool3: bo... Ci... wbiję widelec w poślada :evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: no i jeszcze kilka fotek naszej gadzinki :p bo na pewno zapomniały już ciotki, jak Zuzka wygląda :loveu: Quote
BeaC Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Cześ baś Baś przyszłam w odwiedzinki do twojej gadzinki:diabloti: i widziałam jakiegoś sceniaczkaaaaaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 foty widziałam :p o uchach czytałam :razz::razz: o zębolach tysz:razz::razz::razz::roll:....:kciuki: Quote
apple Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Róziowy noffal :loveu::loveu::loveu: http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0293.jpg Widelcem? W mojego schaba?:crazyeye: Spróbuj no tylko :mad: Quote
jonQuilla Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Cześć Basiu :multi::loveu: widziałam Gadzinę ;) :evil_lol: nie dobrze że uchy uparcie się czerwienią ale przynajmniej dowiemy się ile Zuzka waży ;) :evil_lol: a Tobie współczuję wizyty u tego od zębów ;) i powodzenia :) no i oczywiście zeby spotkanie klasowe było OK ! :) buziaki i miziaki :loveu: Quote
Izabela124. Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Witanko Jak fajnie, ze pokazals nam swoja gadzinke, trzymam kciukasy za wta, spotkanie klasowe i dentyste Quote
zuzolandia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0293.jpg ooooooooo jakie Zuzka mo wielkie dziurki w nosie hihiihih oj TY bidulko ...nie bojaj sie bedziem myslec o Tobie coby stracha nie bylo;-) Napisz ile olbrzymka wazy hihihi I koniecznie fotorelacja klasowa !!!!!!!!!!!! KCM !!!! buzioleeee z tym czasem to tak jak u mnie ...ciagle go brakuje hihihihihi Quote
clockwork Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 witanko Basiu... wpadam przelotem między jednym spaniem a drugim ... buziaczkuje i zmykam :loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 fotu oglądnięte, kciuki zacisnięte, i i czesc :diabloti: Quote
matinestka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 hej Basienko i ZUZanko .. my wpadliśmy powiedziec ... dobry wieczór tudzież dzień dobry :D a "senna" Zuzanaka piekna jak zawsze... kurdesz blaszka co tu wpadamy to ona coraz większa:eviltong: i większa:D trzymamy kciuki za wszystkie "plany" :D i pozdraiwamy gorąco :buzi: :bluepaw: Quote
basia2202 Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 hej Wszystkim:) zaglądnęłam tylko na chwilę z paroma zdjęciami;) niestety jakość taka sobie, bo robione z komórki... a tak mnie Zuzka molestuje, jak przychodzi do nas "do łóżka" - kładzie na mnie swój ciężki łeb :evil_lol: - najczęściej na szyi albo na głowie... - a jak już ją pomiziam, to się wpycha dalej i sprawdza, czy do pańcia dosięgnie, żeby mu całusa dać :loveu: oo... a teraz przygniata mi żeberka :cool3: Quote
basia2202 Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 drapanie po brzucholu:) i dzisiejszy spacer:) Zuzka zdecydowanie za szybko się przemieszcza...:cool3: Quote
basia2202 Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 a tu Zuzka obserwuje... ...wróble :cool3: no i jeszcze idziemy do sklepiku na małe zakupy:) Quote
Paulina. Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0305.jpg Kocham jak psy tak robią :loveu::loveu: Ja zazwyczaj śpię na brzuchu więc Milka mi całym cielskiem włazi na plecy i się zwija w kuleczkę :evil_lol: Quote
Recommended Posts