Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=Purple][B]dzięki Wam wszystkim za wsparcie duchowe:)
jak zawsze jesteście kochani:)

najważniejsze, że gadzina już zdrowa:)
teraz śpi:)

następnym razem, jak zrobi taki strajk głodowy... nie będę już tak panikować;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]o jeju jeju jeju :cool3: no nikt mnie tu nie czyta :eviltong:
wczoraj pisałam przecie;) Zuzka 16-go skończy 9 m-cy:) i waży przy tym 32 kilo albo i więcej:)[/COLOR][/B][/quote]
bop mi zamula i mi sie nie chce czytac wszystkiego:eviltong:

Posted

Noooo ciesze sie bardzo z Zuzkowego ozdrowienia :multi:

[url]http://www.pyo.3d.pl/zuza/jerry.JPG[/url] ale cudo :loveu: i jakie fajne ma skarpetki białe :) pewnie po tatusiu :lol: :evil_lol:

a mała Zuzka to normalnie taka słodka że brak mi słów :loveu:

Posted

No no nie było mnie kilka dni a Zuzanna postanowila mieć gorsze dni :mad: Nooo ale jak juz wszystko okej to pozdrawiamy :loveu::loveu:
Zdjęcia oczywiscie widziałam :loveu:

Posted

[quote name='Ola164']Hej! Bardzo fajna galeria , zapraszamy do nas ;) Cmoknij Zuzkę ode mnie w nochal :D[/quote]
[COLOR=Purple][B]dzięki:)
zajrzymy na pewno, ale to już jakoś koło świąt :roll:
teraz mam taki zasuw, że oprócz naszej galerii, to nigdzie indziej nie bywam...:(
Zuzka cmoknięta:)
pozdrawionka i całus również od Zuzanki [/B]:loveu:[/COLOR]

[quote name='evaxon']bop mi zamula i mi sie nie chce czytac wszystkiego:eviltong:[/quote]
[B][COLOR=Purple]oj Ty nasza leniwa Efffuniu :eviltong:
buziaki:loveu:[/COLOR][/B]

[quote name='agaciaaa']Noooo ciesze sie bardzo z Zuzkowego ozdrowienia :multi:
[B][COLOR=Purple]noo.. ja też...:)
a szaleje już na maksa:evil_lol: już hulała po mieszkaniu, rzucała sobie resztkę kostki... potem to ganiała... albo ganiała za ogonem... i oczywiście standardowo ściągała dywany:evil_lol:
powróciła nasza wariatka:loveu: :diabloti:

[/COLOR][/B]
[URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/jerry.JPG[/URL] ale cudo :loveu: i jakie fajne ma skarpetki białe :) pewnie po tatusiu :lol: :evil_lol:
[B][COLOR=Purple]a tego to już nawet najstarsi górale nie wiedzą, po kim Jerry jest takim skarpeciarzem :evil_lol: no ale faktycznie... raczej nie po matce:razz:
w święta popstrykamy mu trochę fotek:)
podobno z kocurem robią zapasy :evil_lol:
może założę małemu galerię;)
[/COLOR][/B]
a mała Zuzka to normalnie taka słodka że brak mi słów :loveu:[/quote]
[B][COLOR=Purple]ooch.. tak...:loveu:
jak wspominam tamten czas, to mi się tak... ciepło robi :loveu:

[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Bzikowa']No no nie było mnie kilka dni a Zuzanna postanowila mieć gorsze dni :mad: Nooo ale jak juz wszystko okej to pozdrawiamy :loveu:
Zdjęcia oczywiscie widziałam :loveu:[/quote]
[B][COLOR=Purple]hihi... ano widzisz...;)
a ostatnio marudziłaś, że taka cisza była i nic się nie dzieje:evil_lol:
no to proszę... już się zadziało :evil_lol:

[/COLOR][/B][quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]czesc mój mistrzu przyszłam sie pozegnac, jutro ide do szpitala:placz: 3maj sie słoneczko i wesołych świąt:loveu:[/B][/COLOR][/quote]
[B][COLOR=Purple]eeee??? :-o Emi.. no co Ty...
a co Tobie dolega kochana, że aż do szpitala musisz iść? :-(
muszę zaglądnąć do Ciebie jutro... może jak śniadanko będę jeść:)
muszę poczytać, co tam się dzieje z tym Twoim zdrówkiem:roll:
w każdym razie... ma pilna uczennico:) trzymaj się tam ciepło i nie daj się!!
i cmokamy Cię mocno! :loveu:
i... jeśli się nie spotkamy no to... wesołych świąt!!:calus::tree1:
i oby nie w szpitalu[/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:)[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]o jeju jeju jeju :cool3: no nikt mnie tu nie czyta :eviltong:
wczoraj pisałam przecie;) Zuzka 16-go skończy 9 m-cy:) i waży przy tym 32 kilo albo i więcej:)[/COLOR][/B][/quote]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:crazyeye: jakie porównanie...Salsucha ma około roku a waży 21 kg :)
Zuzka to bestYja ;) :loveu::loveu::loveu:

Cześć Wam dziewczyneczki :) :multi::multi:
Miziaki dla Zuzolki :loveu:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]hej Basieńko.................cieszę się, że Zuz już doszla do siebie[IMG]http://yelims1.free.fr/Amour/Amour77.gif[/IMG][IMG]http://yelims1.free.fr/Amour/Amour77.gif[/IMG][IMG]http://yelims1.free.fr/Amour/Amour77.gif[/IMG].......widocznie chandra wczesnozimowa ja dopadła ot tak:cool3:[/B][/COLOR]

Posted

[B][COLOR=Purple]WITAM WSZYSTKICH!!
częstuję kawką :kaffee_2: i spadam do roboty:)[/COLOR][/B]

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:crazyeye: jakie porównanie...Salsucha ma około roku a waży 21 kg :)
Zuzka to bestYja ;) :loveu:
[COLOR=Purple]hi hi:lol: no widzisz... to Twoja Salsiczka, to chucherko takie :cool3: ;)
a Zuzka... ona wcale nie wygląda na tyle kilogramów:razz:
fakt, jest dość duża i dłuuugaa... zwłaszcza, jak się tak rozciągnie na dywanie... ale ma linię i nie widać tych 32 kg:) (albo więcej :evil_lol:)
[/COLOR]
Cześć Wam dziewczyneczki :) :multi:
Miziaki dla Zuzolki :loveu:
[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
[B][COLOR=Purple]witamy Cię również, kochana:)
buziolki dla Was obu:) w czółko :evil_lol:

[/COLOR][/B] [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]hej Basieńko.................cieszę się, że Zuz już doszla do siebie[IMG]http://yelims1.free.fr/Amour/Amour77.gif[/IMG].......widocznie chandra wczesnozimowa ja dopadła ot tak:cool3:[/B][/COLOR][/quote]
[B][COLOR=Purple] heej Bea:multi:
noo.. chyba to faktycznie wieeelka mega chandra była;) całe szczęście:)
Zuzka jeszcze wczoraj (po tym jak wtrząchnęła michę karmy + żółteczko) zjadła rybkę - kupiłam jej, żeby ugotować albo upiec... aale była zadowolona:evil_lol:
i wariowała... ganiała ogon, rzucała sobie resztkę kostki sprasowanej, a potem to ganiała:evil_lol: wariatka:eviltong:
a poza tym... no to jest nadal grzeczna:) w klateczce nadal super:)
i na dworku też:)

a jutro jedziemy do hurtowni po karmę i chyba weźmiemy Zuzkę i może kupimy jej wdzianko na zimę:p[/COLOR][/B]

Posted

[B][COLOR=Purple]dzisiaj ok, choć Zuzka znowu kiepsko jadła po południu...
aaale... ładnie zjadła rano:) no i jak wróciłam z pracy to tak trooochę zjadła;)
może nie głodna albo ochoty nie ma... ale coś tam podziubała;)

a w ogóle... Zuzka dzisiaj glebę zaliczyła :cool3:
byłyśmy na długim spacerze na łąkach... i tam jest taka mała górka do zjeżdżania na sankach...
Zuzka sobie na nią wbiegała, a potem zlatywała w szaleńczym pędzie :evil_lol:
no i zamiast zbiec tam, gdzie łagodne zejście było, to "sfrunęła" z najbardziej stromej strony:cool3: i chciała skoczyć na ścieżkę...
ale coś sobie nie wymierzyła chyba, dała susa i... łapy jej się podwinęły i zaryła klatą o ziemię:diabloti: aż normalnie śnieg zmiotło ze ścieżki :evil_lol:
ale nic jej się nie stało - to pancerny pies:evil_lol: - otrzepała się i poleciała dalej :p[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]dzisiaj ok, choć Zuzka znowu kiepsko jadła po południu...
aaale... ładnie zjadła rano:) no i jak wróciłam z pracy to tak trooochę zjadła;)

byłyśmy na długim spacerze na łąkach... i tam jest taka mała górka do zjeżdżania na sankach...
no i zamiast zbiec tam, gdzie łagodne zejście było, to "sfrunęła" z najbardziej stromej strony:cool3: i chciała skoczyć na ścieżkę...
ale coś sobie nie wymierzyła chyba, dała susa i... łapy jej się podwinęły i zaryła klatą o ziemię:diabloti: aż normalnie śnieg zmiotło ze ścieżki :evil_lol:
ale nic jej się nie stało - to pancerny pies:evil_lol: - otrzepała się i poleciała dalej :p[/COLOR][/B][/quote]

:roflt:[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:roflt::roflt: Zuzka Ty krejzolu :roflt::roflt::roflt: trza było se dupolot wsadzić pod pośladki i heja z górki :evil_lol::evil_lol:

cze basiu masakrycznie zapracowana :cool1:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']:roflt:[FONT=Arial][COLOR=Blue][B] Zuzka Ty krejzolu :roflt: trza było se dupolot wsadzić pod pośladki i heja z górki :evil_lol:
[COLOR=Purple]hehe.. noo... a w jakim szoku była, jak tak zaryła z tej górki :evil_lol:
potrzaskana jest:evil_lol:
[/COLOR]
cze basiu masakrycznie zapracowana :cool1:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[COLOR=Purple][B]witaj madzialeno niemasakrycznie zapracowana:p

[/B][/COLOR][quote name='teqquila'][B][COLOR=Green]haha Zuza no co ty robisz kobieto :evil_lol: sanki se wez i z gorki :evil_lol:
Witaneczko[/COLOR][/B][/quote]
[B][COLOR=Purple]no chyba jej zakupię sanki:evil_lol: takie... jabłuszko do zjeżdżania :diabloti: :eviltong:
wianko tyśkowa:)
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202'][B][/B]
[B][COLOR=Purple]eeee??? :-o Emi.. no co Ty...
a co Tobie dolega kochana, że aż do szpitala musisz iść? :-(
muszę zaglądnąć do Ciebie jutro... może jak śniadanko będę jeść:)
muszę poczytać, co tam się dzieje z tym Twoim zdrówkiem:roll:
w każdym razie... ma pilna uczennico:) trzymaj się tam ciepło i nie daj się!!
i cmokamy Cię mocno! :loveu:
i... jeśli się nie spotkamy no to... wesołych świąt!!:calus::tree1:
i oby nie w szpitalu[/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:)[/COLOR][/B][/quote]
[COLOR=DarkOrange][B]Cześć mój mistrzu.
Byłam w szpitalu ale okazało sie ze nie ma miejsc. Ja tam siedziałam 4 godziny bez jedzenia az przyszła ordynatorka i mówi ze miejsc nie ma:angryy: Sie wkuRfiłam :mad::angryy: ja tu głodna siedze a oni mi mówią ze miejsc nie ma i ze mam zejsc na dół i założyc historie choroby bo bez tego mnei w poniedziałek nie przyjmą. Ale to dobrze weekend w domku, z wami na dogo!!:multi::loveu::loveu::loveu:[/B] [B]Kc Basiu[/B][/COLOR]

Posted

U Zuzi to Wy popadacie z jednej skrajności w drugą :eviltong::eviltong::eviltong:
Ale nie powem, wolę jak sie duzo dzieje tylko nie chce mi się czytać i szukać zdjęć :lol: Miłej nocki, :loveu:

Posted

Witanko :loveu: Cieszkam, że Zuzka lepiej :multi:

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]dzisiaj ok, choć Zuzka znowu kiepsko jadła po południu...
może nie głodna albo ochoty nie ma... ale coś tam podziubała;)[/COLOR][/B][/quote]
Może niunia meteopatka i na zmianę pogody tak jej organizm reaguje :hmmmm:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]Hej Zuzkowa Basieńko

a może Zuzka zmienia sobie pory jadania???
Moja Luśka je raz dziennie więc może Zuzka tez nie chce już więcej???
..............uważaj na górkach:eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR]

Posted

ale nic jej się nie stało - to pancerny pies:evil_lol: - otrzepała się i poleciała dalej :p[/COLOR][/B][/quote]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Cześć Zuzkowa :multi::multi::multi: :loveu:

:grin::grin: widzę że Zuzka taki sam kaskader jak Salsa...ona też ciągle gleby skleja...nawet nie potrafi zejść ze schodów normalnie tylko zbiega i na dole zawsze na dupe spada bo nóżki za nią nie nadążają :evil_lol::evil_lol:
Ostatnio byłam z nią na dworze a ona zaczeła szaleć na smyczy...stała koło ławki i biega w tą i z powrotem a ja nie mogłam nad nią zapanować i uspokoiła się dopiero jak w kant ławki wyrżnęła głową...na szczeście nic się nie stało...ahh, mój mały ślepak :) :evil_lol: :loveu:

Buziaki dla Was i miziaki dla Zuzanki :loveu::loveu::loveu:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

Hej
ale Zuza wielka jest... 32 kg, no, no...
A na brak apetytu podobno świetne są mielone żwacze wołowe :-)
i nie martw się, pies sobie czasem tak sam reguluje, poza tym zauważyłam, że Fuga też przy karmie czasem jest niejadkiem, a przy surowym mięsku z warzywami i ryżem/makaronem to aż jej się uszka trzęsą.
Pozdrawiamy

Posted

[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Cześć mój mistrzu.
Byłam w szpitalu ale okazało sie ze nie ma miejsc. Ja tam siedziałam 4 godziny bez jedzenia az przyszła ordynatorka i mówi ze miejsc nie ma:angryy: Sie wkuRfiłam :mad::angryy: ja tu głodna siedze a oni mi mówią ze miejsc nie ma i ze mam zejsc na dół i założyc historie choroby bo bez tego mnei w poniedziałek nie przyjmą. Ale to dobrze weekend w domku, z wami na dogo!!:multi::loveu:[/B] [B]Kc Basiu[/B][/COLOR][/quote]
[COLOR=Purple][B]witaj ma pilna uczennico:loveu:
cieszę się, że już nie w szpitalu:multi:
i wiesz... Ty się nie dziw, że oni tam nie zwracają uwagi w szpitalu na ludzi :roll: to niestety taka polska norma:splat:
moja koleżanka kiedyś niefortunnie na krajalnicy do chleba odcięła sobie kawałek opuszka palca - krew się lała... a zanim ktokolwiek się nią zainteresował... zanim pielęgniarka po chirurga poszła i zanim ten raczył przyjść (wcześniej nie mógł, bo właśnie jadł śniadanie!! :wallbash: i koleżanka z tym jej biednym palcem śmiała mu przeszkodzić...) noo... to już było za późno i powiedział jej, że nie da się przyszyć - bosko, co nie? jakoś jej to połatali... ale kawałek opuszka nie ma :wallbash:
ale to nic... były gorsze przypadki - w tym samym czasie co koleżanka do szpitala trafiła dziewczyna z wypadku przy jakiejś maszynie, której dłoń obcięło... nie wiem, jaki był finał historii... ale zgadnij, co i jej lekarz powiedział i jakim "pędem" do niej leciał :splat:
także napraaawdę... to, że czekałaś tyle czasu, a wszyscy mieli to w du... to pryszcz w porównaniu z innymi akcjami szpitalnymi:roll:
ja oczywiście współczuwam... i w ogóle żenadą jest takie traktowanie pacjentów... no ale tam się nikt tym nie przejmuje...
i jeszcze bidulko, głodna siedziałaś :cool3: trza było zająć sobie kolejkę i wpaść na jakie ciacho do nas;)
ja też Cię :iloveyou: całuski!!

[/B][/COLOR][quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:Basiu ...melduję ze żyję i pamiętam o WAS ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]hello my sweet Alice :loveu:
ja też się melduję, że żyję:evil_lol:
i że pamiętam o wszystkich... tylko czasu mi brak...:roll:

[/COLOR][/B]