basia2202 Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [COLOR=Purple][B]dzięki Wam wszystkim za wsparcie duchowe:) jak zawsze jesteście kochani:) najważniejsze, że gadzina już zdrowa:) teraz śpi:) następnym razem, jak zrobi taki strajk głodowy... nie będę już tak panikować;)[/B][/COLOR] Quote
Ola164 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Hej! Bardzo fajna galeria , zapraszamy do nas ;) Cmoknij Zuzkę ode mnie w nochal :D Quote
e.v.a Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]o jeju jeju jeju :cool3: no nikt mnie tu nie czyta :eviltong: wczoraj pisałam przecie;) Zuzka 16-go skończy 9 m-cy:) i waży przy tym 32 kilo albo i więcej:)[/COLOR][/B][/quote] bop mi zamula i mi sie nie chce czytac wszystkiego:eviltong: Quote
agaciaaa Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Noooo ciesze sie bardzo z Zuzkowego ozdrowienia :multi: [url]http://www.pyo.3d.pl/zuza/jerry.JPG[/url] ale cudo :loveu: i jakie fajne ma skarpetki białe :) pewnie po tatusiu :lol: :evil_lol: a mała Zuzka to normalnie taka słodka że brak mi słów :loveu: Quote
Bzikowa Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 No no nie było mnie kilka dni a Zuzanna postanowila mieć gorsze dni :mad: Nooo ale jak juz wszystko okej to pozdrawiamy :loveu::loveu: Zdjęcia oczywiscie widziałam :loveu: Quote
emdziolek Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [COLOR=DarkOrange][B]czesc mój mistrzu przyszłam sie pozegnac, jutro ide do szpitala:placz: 3maj sie słoneczko i wesołych świąt:loveu:[/B][/COLOR] Quote
basia2202 Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='Ola164']Hej! Bardzo fajna galeria , zapraszamy do nas ;) Cmoknij Zuzkę ode mnie w nochal :D[/quote] [COLOR=Purple][B]dzięki:) zajrzymy na pewno, ale to już jakoś koło świąt :roll: teraz mam taki zasuw, że oprócz naszej galerii, to nigdzie indziej nie bywam...:( Zuzka cmoknięta:) pozdrawionka i całus również od Zuzanki [/B]:loveu:[/COLOR] [quote name='evaxon']bop mi zamula i mi sie nie chce czytac wszystkiego:eviltong:[/quote] [B][COLOR=Purple]oj Ty nasza leniwa Efffuniu :eviltong: buziaki:loveu:[/COLOR][/B] [quote name='agaciaaa']Noooo ciesze sie bardzo z Zuzkowego ozdrowienia :multi: [B][COLOR=Purple]noo.. ja też...:) a szaleje już na maksa:evil_lol: już hulała po mieszkaniu, rzucała sobie resztkę kostki... potem to ganiała... albo ganiała za ogonem... i oczywiście standardowo ściągała dywany:evil_lol: powróciła nasza wariatka:loveu: :diabloti: [/COLOR][/B] [URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/jerry.JPG[/URL] ale cudo :loveu: i jakie fajne ma skarpetki białe :) pewnie po tatusiu :lol: :evil_lol: [B][COLOR=Purple]a tego to już nawet najstarsi górale nie wiedzą, po kim Jerry jest takim skarpeciarzem :evil_lol: no ale faktycznie... raczej nie po matce:razz: w święta popstrykamy mu trochę fotek:) podobno z kocurem robią zapasy :evil_lol: może założę małemu galerię;) [/COLOR][/B] a mała Zuzka to normalnie taka słodka że brak mi słów :loveu:[/quote] [B][COLOR=Purple]ooch.. tak...:loveu: jak wspominam tamten czas, to mi się tak... ciepło robi :loveu: [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='Bzikowa']No no nie było mnie kilka dni a Zuzanna postanowila mieć gorsze dni :mad: Nooo ale jak juz wszystko okej to pozdrawiamy :loveu: Zdjęcia oczywiscie widziałam :loveu:[/quote] [B][COLOR=Purple]hihi... ano widzisz...;) a ostatnio marudziłaś, że taka cisza była i nic się nie dzieje:evil_lol: no to proszę... już się zadziało :evil_lol: [/COLOR][/B][quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]czesc mój mistrzu przyszłam sie pozegnac, jutro ide do szpitala:placz: 3maj sie słoneczko i wesołych świąt:loveu:[/B][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]eeee??? :-o Emi.. no co Ty... a co Tobie dolega kochana, że aż do szpitala musisz iść? :-( muszę zaglądnąć do Ciebie jutro... może jak śniadanko będę jeść:) muszę poczytać, co tam się dzieje z tym Twoim zdrówkiem:roll: w każdym razie... ma pilna uczennico:) trzymaj się tam ciepło i nie daj się!! i cmokamy Cię mocno! :loveu: i... jeśli się nie spotkamy no to... wesołych świąt!!:calus::tree1: i oby nie w szpitalu[/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:)[/COLOR][/B] Quote
jonQuilla Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]o jeju jeju jeju :cool3: no nikt mnie tu nie czyta :eviltong: wczoraj pisałam przecie;) Zuzka 16-go skończy 9 m-cy:) i waży przy tym 32 kilo albo i więcej:)[/COLOR][/B][/quote] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:crazyeye: jakie porównanie...Salsucha ma około roku a waży 21 kg :) Zuzka to bestYja ;) :loveu::loveu::loveu: Cześć Wam dziewczyneczki :) :multi::multi: Miziaki dla Zuzolki :loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
BeaC Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [COLOR=DarkRed][B]hej Basieńko.................cieszę się, że Zuz już doszla do siebie[IMG]http://yelims1.free.fr/Amour/Amour77.gif[/IMG][IMG]http://yelims1.free.fr/Amour/Amour77.gif[/IMG][IMG]http://yelims1.free.fr/Amour/Amour77.gif[/IMG].......widocznie chandra wczesnozimowa ja dopadła ot tak:cool3:[/B][/COLOR] Quote
basia2202 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 [B][COLOR=Purple]WITAM WSZYSTKICH!! częstuję kawką :kaffee_2: i spadam do roboty:)[/COLOR][/B] [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:crazyeye: jakie porównanie...Salsucha ma około roku a waży 21 kg :) Zuzka to bestYja ;) :loveu: [COLOR=Purple]hi hi:lol: no widzisz... to Twoja Salsiczka, to chucherko takie :cool3: ;) a Zuzka... ona wcale nie wygląda na tyle kilogramów:razz: fakt, jest dość duża i dłuuugaa... zwłaszcza, jak się tak rozciągnie na dywanie... ale ma linię i nie widać tych 32 kg:) (albo więcej :evil_lol:) [/COLOR] Cześć Wam dziewczyneczki :) :multi: Miziaki dla Zuzolki :loveu: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]witamy Cię również, kochana:) buziolki dla Was obu:) w czółko :evil_lol: [/COLOR][/B] [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]hej Basieńko.................cieszę się, że Zuz już doszla do siebie[IMG]http://yelims1.free.fr/Amour/Amour77.gif[/IMG].......widocznie chandra wczesnozimowa ja dopadła ot tak:cool3:[/B][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple] heej Bea:multi: noo.. chyba to faktycznie wieeelka mega chandra była;) całe szczęście:) Zuzka jeszcze wczoraj (po tym jak wtrząchnęła michę karmy + żółteczko) zjadła rybkę - kupiłam jej, żeby ugotować albo upiec... aale była zadowolona:evil_lol: i wariowała... ganiała ogon, rzucała sobie resztkę kostki sprasowanej, a potem to ganiała:evil_lol: wariatka:eviltong: a poza tym... no to jest nadal grzeczna:) w klateczce nadal super:) i na dworku też:) a jutro jedziemy do hurtowni po karmę i chyba weźmiemy Zuzkę i może kupimy jej wdzianko na zimę:p[/COLOR][/B] Quote
Izabela124. Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Ciesze sie, ze Zuza juz ma sie dobrze Ale ona byla slodziutka jak byla malutka, jamniczek tez sliczny Quote
agaciaaa Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 cześć dziewczyny :multi: jak dzisiaj dzionek mija? Quote
basia2202 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 [B][COLOR=Purple]dzisiaj ok, choć Zuzka znowu kiepsko jadła po południu... aaale... ładnie zjadła rano:) no i jak wróciłam z pracy to tak trooochę zjadła;) może nie głodna albo ochoty nie ma... ale coś tam podziubała;) a w ogóle... Zuzka dzisiaj glebę zaliczyła :cool3: byłyśmy na długim spacerze na łąkach... i tam jest taka mała górka do zjeżdżania na sankach... Zuzka sobie na nią wbiegała, a potem zlatywała w szaleńczym pędzie :evil_lol: no i zamiast zbiec tam, gdzie łagodne zejście było, to "sfrunęła" z najbardziej stromej strony:cool3: i chciała skoczyć na ścieżkę... ale coś sobie nie wymierzyła chyba, dała susa i... łapy jej się podwinęły i zaryła klatą o ziemię:diabloti: aż normalnie śnieg zmiotło ze ścieżki :evil_lol: ale nic jej się nie stało - to pancerny pies:evil_lol: - otrzepała się i poleciała dalej :p[/COLOR][/B] Quote
clockwork Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]dzisiaj ok, choć Zuzka znowu kiepsko jadła po południu... aaale... ładnie zjadła rano:) no i jak wróciłam z pracy to tak trooochę zjadła;) może nie głodna albo ochoty nie ma... ale coś tam podziubała;) a w ogóle... Zuzka dzisiaj glebę zaliczyła :cool3: byłyśmy na długim spacerze na łąkach... i tam jest taka mała górka do zjeżdżania na sankach... Zuzka sobie na nią wbiegała, a potem zlatywała w szaleńczym pędzie :evil_lol: no i zamiast zbiec tam, gdzie łagodne zejście było, to "sfrunęła" z najbardziej stromej strony:cool3: i chciała skoczyć na ścieżkę... ale coś sobie nie wymierzyła chyba, dała susa i... łapy jej się podwinęły i zaryła klatą o ziemię:diabloti: aż normalnie śnieg zmiotło ze ścieżki :evil_lol: ale nic jej się nie stało - to pancerny pies:evil_lol: - otrzepała się i poleciała dalej :p[/COLOR][/B][/quote] :roflt:[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:roflt::roflt: Zuzka Ty krejzolu :roflt::roflt::roflt: trza było se dupolot wsadzić pod pośladki i heja z górki :evil_lol::evil_lol: cze basiu masakrycznie zapracowana :cool1: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
teqquila Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [B][COLOR="Green"]haha Zuza no co ty robisz kobieto :evil_lol: sanki se wez i z gorki :evil_lol: Witaneczko[/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 [quote name='clockwork']:roflt:[FONT=Arial][COLOR=Blue][B] Zuzka Ty krejzolu :roflt: trza było se dupolot wsadzić pod pośladki i heja z górki :evil_lol: [COLOR=Purple]hehe.. noo... a w jakim szoku była, jak tak zaryła z tej górki :evil_lol: potrzaskana jest:evil_lol: [/COLOR] cze basiu masakrycznie zapracowana :cool1: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=Purple][B]witaj madzialeno niemasakrycznie zapracowana:p [/B][/COLOR][quote name='teqquila'][B][COLOR=Green]haha Zuza no co ty robisz kobieto :evil_lol: sanki se wez i z gorki :evil_lol: Witaneczko[/COLOR][/B][/quote] [B][COLOR=Purple]no chyba jej zakupię sanki:evil_lol: takie... jabłuszko do zjeżdżania :diabloti: :eviltong: wianko tyśkowa:) [/COLOR][/B] Quote
emdziolek Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='basia2202'][B][/B] [B][COLOR=Purple]eeee??? :-o Emi.. no co Ty... a co Tobie dolega kochana, że aż do szpitala musisz iść? :-( muszę zaglądnąć do Ciebie jutro... może jak śniadanko będę jeść:) muszę poczytać, co tam się dzieje z tym Twoim zdrówkiem:roll: w każdym razie... ma pilna uczennico:) trzymaj się tam ciepło i nie daj się!! i cmokamy Cię mocno! :loveu: i... jeśli się nie spotkamy no to... wesołych świąt!!:calus::tree1: i oby nie w szpitalu[/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:)[/COLOR][/B][/quote] [COLOR=DarkOrange][B]Cześć mój mistrzu. Byłam w szpitalu ale okazało sie ze nie ma miejsc. Ja tam siedziałam 4 godziny bez jedzenia az przyszła ordynatorka i mówi ze miejsc nie ma:angryy: Sie wkuRfiłam :mad::angryy: ja tu głodna siedze a oni mi mówią ze miejsc nie ma i ze mam zejsc na dół i założyc historie choroby bo bez tego mnei w poniedziałek nie przyjmą. Ale to dobrze weekend w domku, z wami na dogo!!:multi::loveu::loveu::loveu:[/B] [B]Kc Basiu[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu:Basiu ...melduję ze żyję i pamiętam o WAS ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bzikowa Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 U Zuzi to Wy popadacie z jednej skrajności w drugą :eviltong::eviltong::eviltong: Ale nie powem, wolę jak sie duzo dzieje tylko nie chce mi się czytać i szukać zdjęć :lol: Miłej nocki, :loveu: Quote
Paula Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Witanko :loveu: Cieszkam, że Zuzka lepiej :multi: [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]dzisiaj ok, choć Zuzka znowu kiepsko jadła po południu... aaale... ładnie zjadła rano:) no i jak wróciłam z pracy to tak trooochę zjadła;) może nie głodna albo ochoty nie ma... ale coś tam podziubała;)[/COLOR][/B][/quote] Może niunia meteopatka i na zmianę pogody tak jej organizm reaguje :hmmmm: Quote
BeaC Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [COLOR=DarkRed][B]Hej Zuzkowa Basieńko a może Zuzka zmienia sobie pory jadania??? Moja Luśka je raz dziennie więc może Zuzka tez nie chce już więcej??? ..............uważaj na górkach:eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]dzisiaj ok, choć Zuzka znowu kiepsko jadła po południu... aaale... ładnie zjadła rano:) no i jak wróciłam z pracy to tak trooochę zjadła;) może nie głodna albo ochoty nie ma... ale coś tam podziubała;) a w ogóle... Zuzka dzisiaj glebę zaliczyła :cool3: byłyśmy na długim spacerze na łąkach... i tam jest taka mała górka do zjeżdżania na sankach... Zuzka sobie na nią wbiegała, a potem zlatywała w szaleńczym pędzie :evil_lol: no i zamiast zbiec tam, gdzie łagodne zejście było, to "sfrunęła" z najbardziej stromej strony:cool3: i chciała skoczyć na ścieżkę... ale coś sobie nie wymierzyła chyba, dała susa i... łapy jej się podwinęły i zaryła klatą o ziemię:diabloti: aż normalnie śnieg zmiotło ze ścieżki :evil_lol: ale nic jej się nie stało - to pancerny pies:evil_lol: - otrzepała się i poleciała dalej :p[/COLOR][/B][/quote] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Cześć Zuzkowa :multi::multi::multi: :loveu: :grin::grin: widzę że Zuzka taki sam kaskader jak Salsa...ona też ciągle gleby skleja...nawet nie potrafi zejść ze schodów normalnie tylko zbiega i na dole zawsze na dupe spada bo nóżki za nią nie nadążają :evil_lol::evil_lol: Ostatnio byłam z nią na dworze a ona zaczeła szaleć na smyczy...stała koło ławki i biega w tą i z powrotem a ja nie mogłam nad nią zapanować i uspokoiła się dopiero jak w kant ławki wyrżnęła głową...na szczeście nic się nie stało...ahh, mój mały ślepak :) :evil_lol: :loveu: Buziaki dla Was i miziaki dla Zuzanki :loveu::loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Fuga*** Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Hej ale Zuza wielka jest... 32 kg, no, no... A na brak apetytu podobno świetne są mielone żwacze wołowe :-) i nie martw się, pies sobie czasem tak sam reguluje, poza tym zauważyłam, że Fuga też przy karmie czasem jest niejadkiem, a przy surowym mięsku z warzywami i ryżem/makaronem to aż jej się uszka trzęsą. Pozdrawiamy Quote
basia2202 Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Cześć mój mistrzu. Byłam w szpitalu ale okazało sie ze nie ma miejsc. Ja tam siedziałam 4 godziny bez jedzenia az przyszła ordynatorka i mówi ze miejsc nie ma:angryy: Sie wkuRfiłam :mad::angryy: ja tu głodna siedze a oni mi mówią ze miejsc nie ma i ze mam zejsc na dół i założyc historie choroby bo bez tego mnei w poniedziałek nie przyjmą. Ale to dobrze weekend w domku, z wami na dogo!!:multi::loveu:[/B] [B]Kc Basiu[/B][/COLOR][/quote] [COLOR=Purple][B]witaj ma pilna uczennico:loveu: cieszę się, że już nie w szpitalu:multi: i wiesz... Ty się nie dziw, że oni tam nie zwracają uwagi w szpitalu na ludzi :roll: to niestety taka polska norma:splat: moja koleżanka kiedyś niefortunnie na krajalnicy do chleba odcięła sobie kawałek opuszka palca - krew się lała... a zanim ktokolwiek się nią zainteresował... zanim pielęgniarka po chirurga poszła i zanim ten raczył przyjść (wcześniej nie mógł, bo właśnie jadł śniadanie!! :wallbash: i koleżanka z tym jej biednym palcem śmiała mu przeszkodzić...) noo... to już było za późno i powiedział jej, że nie da się przyszyć - bosko, co nie? jakoś jej to połatali... ale kawałek opuszka nie ma :wallbash: ale to nic... były gorsze przypadki - w tym samym czasie co koleżanka do szpitala trafiła dziewczyna z wypadku przy jakiejś maszynie, której dłoń obcięło... nie wiem, jaki był finał historii... ale zgadnij, co i jej lekarz powiedział i jakim "pędem" do niej leciał :splat: także napraaawdę... to, że czekałaś tyle czasu, a wszyscy mieli to w du... to pryszcz w porównaniu z innymi akcjami szpitalnymi:roll: ja oczywiście współczuwam... i w ogóle żenadą jest takie traktowanie pacjentów... no ale tam się nikt tym nie przejmuje... i jeszcze bidulko, głodna siedziałaś :cool3: trza było zająć sobie kolejkę i wpaść na jakie ciacho do nas;) ja też Cię :iloveyou: całuski!! [/B][/COLOR][quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:Basiu ...melduję ze żyję i pamiętam o WAS ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]hello my sweet Alice :loveu: ja też się melduję, że żyję:evil_lol: i że pamiętam o wszystkich... tylko czasu mi brak...:roll: [/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts