jonQuilla Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Basiu Basiu :multi::multi: Cześć :) :loveu::loveu: Pozdrowienia dla Ciebie i uściski dla Twojej suni...co słychać u Was? Jak ta mała nie dobra ślicznota? Buziaki :loveu::loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
teqquila Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 [B][COLOR="Green"]Witanko Basiu :) wiesz teraz mi tak przyszlo na mysl ze to zalatwianie moze byc po sterylce ze nie miala jeszcze cieczki pierwszej !! moi sasiedzi mieli taki problem z kotka przed sterylka zalatwiala sie do kuwety a po juz nie !!tez nie miala pierwszej rujki[/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 [COLOR=Purple][B]eloł wszyscy:multi: zajrzałam na krótko, bom... kontuzjowana... w oko :placz: głupia nasza narwana psica przypierniczyła mi łbem w samą gałkę oczną :placz:byłyśmy na spacerze... szalała.. i już wracałyśmy... trzymałam ją za obrożę i chciałam zapiąć smycz.. a tak jak łba nie podniosła gwałtownie... jak mi nie przywaliła:placz: całe oko załzawione... normalnie myślałam, że mi wypadnie :-? aż dziwne, że dobrze widzę... ale boli:( i dziwne, że mi nic nie rozwaliła... masakra[/B][/COLOR][COLOR=Purple][B]:-?[/B][/COLOR] [COLOR=Purple][B]muszę iść jutro do okulisty:( mam nadzieję, że małpa niedobra nie uszkodziła mi oka :( napiszę jeszcze parę zdań i idę robić okłady :placz:nie chcę przemęczać tego oka Tyśkowa.. z tymi kupami... chyba znam powód... (a lekarze powiedzieli u nas w lecznicy, że po sterylce tylko z nietrzymaniem moczu są problemy, z kupami nie... ale.. poradzę się też innych wetów na wszelki wypadek) otóż... Madzialena Klockowa dała mi linki do mądrych artykułów, namiary do specjalistów.. poczytałam... i wszystko się zgadza... Zuzka cierpi na SS (stres separacyjny)... wszystko co o tym piszą pasuje:-( oo.. poczytajcie sami - kto tam ma ochotę [url]http://www.psyimy.pl/psychoterapia/Inne/94,Pozbawienie_niezaleznosci/[/url] [url]http://pies.onet.pl/porady_ekspertow,eksperci.html[/url] [url]http://www.dobrypies.eu/SS.html[/url] a kupy... albo są efektem nasilenia tego stresu albo... to jakaś zdrowotna przyczyna... pójdziemy do weta... może faktycznie trzeba zmienić karmę... a może ma jakiegoś pasożyta... nie wiem... p.Mrzewińska - choć bardzo zdawkowo, to jednak napisała, że być może sucha karma podrażnia jelita... może trzeba podawać o innych porach, w innych porcjach... ale... jakoś w to nie wierzę... ostatnio staram się długo Zuzę przetrzymać i nie załatwia się przy mnie w ogóle, i długo wytrzymuje - więc co.. karma podrażnia tylko jak jest sama? no dziwne... jak mnie oko przestanie boleć, to napiszę do tych ekspertów co Madzia podała namiary - mam nadzieję, że pomogą co tam jeszcze... aa.. Zuzka nadal rozrabia w domu... wczoraj rozwaliła kocyk na pół - teraz ma dwa[/B][/COLOR][COLOR=Purple][B]:-? oczywiście dalej sika, qpa i zrywa pcv - dużo jej nie zostało.. będę zamawiać fachowca od płytek, żeby podłogę zrobił w przedpokoju, bo wygląda jak w melinie jakiejś [/B][/COLOR][COLOR=Purple][B]:-? miała dziś podobno przyjechać klatka, ale nie przyjechała jeszcze... może jutro... czekam na tę przesyłkę i doczekać się nie mogę... fajnie, że oddali nam dogo:) miałam wstawić zdjęcia... ale... dziś już nie dam rady trzymajcie się wszyscy Kochani cieplutko:loveu: popiszcie mi tu coś fajnego;) a ja idę okładać moje obolałe bardzo oczko :placz: powiedziałam Zuzce, że jak mi się zrobi śliwa, to jej nabiję wielkiego guza:mad: a Tobie Madzialenko dziękuję, że pomniejszyłaś moją deprechę :loveu: :calus: kochana fumfela jesteś! :) całusy dla Wszystkich!! znikam;) [/B][/COLOR] Quote
Marzena&Gusti Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 A to łobuz z tej Zuzy:)Ale ja wiem,że ją kochasz mimo wszystko:D Quote
Alicja Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Oj Basiu :loveu:.......z drżeniem paluchów wchodze do Ciebie bo nie wiem co zastane ...a tu znowu nowe rewelacje .....oj Zuzka Zuzka :shake::shake::shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 [quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B] i wszystko się zgadza... Zuzka cierpi na SS [FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue]od razu wiedziała... że to SSmanka :cool1: terrorystka i faszystka w jednym :roll:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/B][/COLOR][COLOR=Purple][B] a Tobie Madzialenko dziękuję, że pomniejszyłaś moją deprechę :loveu: :calus: kochana fumfela jesteś! :) [/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]oj tam od razu fumfela :evil_lol::evil_lol: no problemo [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bzikowa Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 A to paskuda, tak pańcię kontuzjować! Trzeba było cholerze oddac :eviltong: A tak serio to trzymam kciuki, mam nadzieję, ze to nic poważnego!! Ach ta Zuzanka.. Stres separacyjny, to tak, rzeczywiście, objawy te same... Pisz do tych ekspertów i szybko napisz tutaj co Ci powiedzieli! Quote
agaciaaa Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Cześć Basiu :multi: oj, widze że z Zuzką nieciekawie.. ale dobrze, że chociaż wiesz o co chodzi.. poczytam sobie o tym SS w wolnej chwili. I jeszcze gadzina Ci oko zepsuła :roll: mam nadzieje, że nie mocno. I trzymam kciuki, żeby klateczka pomogła :) [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]a jak u Was? przez te problemy z Zuzą nawet do Was nie zaglądałam... przepraszam:( a czy Sarunia już jest po sterylizacji? czy jeszcze nie? daj znać Agatko:)[/COLOR][/B][B][/B][/quote] Basiu, sterylka jutro o 14.00... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Dobry wieczór :) Niedobra Zuza, co to się z nią dzieje :shake: Mam nadzieję, że z oczkiem wszystko w porządku :loveu: Jak tam - wypatrujecie już jakiegoś trenera? ;) Quote
Alcazar Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 czesc nareście udało mi się wejść na dogomanie i coś napisać bidulka z tej zuzanki,jak kobitka. mój też kilka razy mi przywalił podczas zabawy, rano niebędzie śladu. pozdrowionka i buziaki dla zuzanki do usłyszenia jutro o ile niebędzie problemów z dogo Quote
basia2202 Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 [COLOR=Purple][B]witam się z Wami:multi: Agatko - trzymam kciuki za Sarcię :happy1: a ja dziś do okulisty... oko boli :sad: na szczęście patrzeć mogę... klatka nie przyszła jeszcze... dzwoniłam... powinna być dziś na 99%, więc znowu czekam no to... do pracy rodacy, do maszyn...;) [/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 [COLOR=DarkRed][B]Witaj Basieeeeńko otwórz okieeenko.....................:diabloti::diabloti::diabloti: i jak tam Zuz??? imienniczka mojej córy??? acha miałam Ci napisac że odradzam szkolenia z ZW.............badziew:angryy: [/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 [COLOR=DarkRed][B]Witaj Basieeeeńko otwórz okieeenko.....................:diabloti::diabloti::diabloti: i jak tam Zuz??? imienniczka mojej córy??? acha miałam Ci napisac że odradzam szkolenia z ZK.............badziew:angryy: [/B][/COLOR] Quote
Alcazar Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 witamy nareszcie można popisać masz śliwe czy nie? Quote
Marzena&Gusti Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Cześć Basiu!!Gdzie się podziewasz?Właśnie śliwe pod okiem masz?:D I co wprowadzisz się do Warszawy?Ja tu czekam:) Quote
basia2202 Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 [COLOR=Purple][B]śliwy na szczęście nie mam:multi: jak teraz nie ma, to już chyba nie będzie;) wczorajsze okłady chyba pomogły... ale.. boooliii :placz:jak porządnie stłuczone:roll: moja pani doktor nie wiedziała, czy da radę mnie przyjąć... ale dzwoniłam właśnie... i się udałooo!! :multi: jadę na 14stą - mam nadzieję, że nic poważnego się nie okaże:roll: [/B][/COLOR] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Dzień dobry :) Dobrze, że udało się umówić do lekarza :) Trzymam kciukasy za oko i za anielską grzeczność Zuzanny... :diabloti: :loveu: Quote
emdziolek Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 [COLOR=DarkOrange][B]HeJo Basiu:loveu:Wpadłam na Ferbatu:evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
basia2202 Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 [COLOR=Purple][B]eloł:)[/B] [B]pani doktor powiedziała, że miałam szczęście w nieszczęściu :multi: nic poważnego się nie stało, nic nie uszkodziło, nie zraniło, nic się nie odkleiło... tylko jest porządnie stłuczone :roll: oko boleć może jeszcze długo... może też trochę zsinieć :( dostałam kropelki, specjalne okłady i przy okazji receptę na nowe okularki:) strzelę se teraz jakieś modne oprawki i będę się lansować :evil_lol: i znowu kasa pójdzie [/B][/COLOR][COLOR=Purple][B]:splat: Zuzka dziś aż tak bardzo nie nabroiła;) ale znowu naqpała :roll: ech... puściłam ją dziś w łąki... to się tak rozhulała, że nie chciała wrócić małpa! dalej od domu to jeszcze się pilnowała... ale bliżej... to nie słuchała wcale... nie dała się złapać, uch.. no miałam ochotę sprać jej dupsko... nieposłuchanica niedobra... :mad: nawet sprawdzone sposoby wabienia jej nie pomogły - gałąź była ważniejsza i Zuzka miała mnie gdzieś [/B][/COLOR][COLOR=Purple][B]:splat:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Cze Basiu :loveu:...porzucona przez Szatanka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [CENTER][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_4_10.gif[/IMG] [/CENTER] Quote
basia2202 Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 [B][COLOR=Purple]WITANKO!! :multi:[/COLOR][/B]:multi::multi: [B][COLOR=Purple]dziś me oczko mniej ciut boli:) okłady pomagają :)[/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]a klatka nadal nie przybyła! :angryy: dzwoniłam dziś do tej firmy, powiedzieli, że będą ścigać cholernych kurierów... jak dzisiaj nie dotrze, to walnę komuś tam w ryja :mad:ile czekać można, cholera jasna :angryy:[/COLOR][/B] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Cze Basiu :loveu:...porzucona przez Szatanka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] [B][COLOR=Purple]błaaahaahaaa :evil_lol: Alu, Ty krejzolu :cool3: a podobno Ty Szatankowi jakieś janiołki robiłaś czy cuś tam... bo śnieg miał tu i ówdzie :eviltong: :diabloti: [/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]WITANKO!! :multi:[/COLOR][/B]:multi::multi: [B][COLOR=Purple]dziś me oczko mniej ciut boli:) okłady pomagają :) [FONT=Arial][COLOR=Red]no to całe szczęście ...ufffff...bom się zamartwiala :oops:[/COLOR][/FONT] [/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]a klatka nadal nie przybyła! :angryy: dzwoniłam dziś do tej firmy, powiedzieli, że będą ścigać cholernych kurierów... jak dzisiaj nie dotrze, to walnę komuś tam w ryja :mad:ile czekać można, cholera jasna :angryy: :mad::mad:[FONT=Arial][COLOR=Red]:mad:oj narażają się kurierzy ........[/COLOR][/FONT] [/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]błaaahaahaaa :evil_lol: Alu, Ty krejzolu :cool3: a podobno Ty Szatankowi jakieś janiołki robiłaś czy cuś tam... bo śnieg miał tu i ówdzie :eviltong: :diabloti: [/COLOR][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:oops::oops::oops:no ja nie wiem gdzie to TU ;)i to ÓWDZIE;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale ja mu nic nie wciskałam :roll:....ale robilim tak ;) [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_4_10.gif[/IMG] potem wywiozłam trochę sniegu z Jastrzębia .....w plecaku :grins: i jak dojechałam do domecku to było tak ......[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_4_3.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts