Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]no właśnie sklerozo :razz: dzieciątków czarno-żółtych nie budzjet:eviltong: :diabloti:
a gdyby tak Zuzka miała to co jej wycięli... to ja nie wiem, czy Ty byś podołała:cool3: toż to by przecież wyrósł stwór monstrualnych rozmiarów :evil_lol: :diabloti:[/COLOR][/B][B][/B][/quote]

[COLOR=Olive][B]toć mi Basiu się marzy taki monstruch ;) od pieluchy :evil_lol::evil_lol:
nauczyłabym podołowywać :) takiemu wielkopsowi ;) :evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR]

Posted

Witaj Basieńko! :loveu:
Mam duże zaległości, ale doczytałam się, że Zuza jak nowa :loveu: Ogromnie się cieszę - nie było sie nawet o co martwić! :)

[URL]http://images24.fotosik.pl/105/0c8dfc3dda1d1eed.jpg[/URL]

No nie mogę, Zuzkę udało się zmęczyć... jęzor wywalony... :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Fajne kradzione fotaski :)

[url]http://images27.fotosik.pl/105/6533931185bc4f60.jpg[/url] wygląda jakby stała Tofikowi na głowie :evil_lol:

Fajna ta Opka :loveu: troszke mi moją Sarule przypomina ;)

Posted

[quote name='mia_mia']fajne te kradziejowe fotki :p[/quote]
[B][COLOR=Purple]noo:) bo my tylko fajne kradniemy :p
[/COLOR][/B]
[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]toć mi Basiu się marzy taki monstruch ;) od pieluchy :evil_lol:
nauczyłabym podołowywać :) takiemu wielkopsowi ;) :evil_lol:
[/B][/COLOR][/quote]
[B][COLOR=Purple]aa.. no to widzisz... trza było tak od razu :razz: skąd mogłam wiedzieć:cool3:
no ale... Zuzanka Ci takiego monstrucha nie zmajstruje:diabloti: uff...:roll:
no chyba, że Tofiś z jakąś inną pannicą:evil_lol: chyba, że Tofiś też nie może...:hmmmm:
[/COLOR][/B]
[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Witaj Basiu w ten okropny mokry dzień:placz:
Ja chcem ciepłą herbate!!:diabloti:[/B][/COLOR][/quote]
[B][COLOR=Purple]ooj.. paskudnie dziś, paskudnie... u nas ciągle mżawka taka...
zmarzłam trochę...
Emi, herbatka 4U :) rozgrzewająca, z cynamonem ;)[/COLOR][/B]
[IMG]http://ugotuj.pl/files/images/777068_apple_and_cinnamon_tea_1.thumbnail.jpg[/IMG]

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witaj Basieńko! :loveu:
Mam duże zaległości, ale doczytałam się, że Zuza jak nowa :loveu: Ogromnie się cieszę - nie było sie nawet o co martwić! :)
[URL]http://images24.fotosik.pl/105/0c8dfc3dda1d1eed.jpg[/URL]
No nie mogę, Zuzkę udało się zmęczyć... jęzor wywalony... :evil_lol: :loveu:[/quote]
[B][COLOR=Purple]heej Gizmusiowa :multi: fajnie Cię widzieć u nas:)
noo.. z Zuzką okeeej... wariuje, miewa głupawki.. jedyne ślady po operacji to szew i abażur;)
eee.. niee.. ona nie była zmęczona zbytnio:razz: mimo, że jęzor by na to wskazywał hehe :evil_lol:

[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='agaciaaa']Fajne kradzione fotaski :)
[URL]http://images27.fotosik.pl/105/6533931185bc4f60.jpg[/URL] wygląda jakby stała Tofikowi na głowie :evil_lol:
Fajna ta Opka :loveu: troszke mi moją Sarule przypomina ;)[/quote]
[B][COLOR=Purple]hehe... może i stała mu na głowie :evil_lol: a serio.. to z Opki niezła jest akrobatka! :crazyeye: :diabloti: maatkoo... ona tak skakać potrafi...:p
a Twoja Sarcia z czym jest zmiksowana? bo Opka z tego, co pamiętam to doberman z... yy..:roll: z dogiem chyba...:)[/COLOR][/B]

[quote name='diabelkowa']swietne fotki i super akrobacje :)))[/quote]
[B][COLOR=Purple]hej heej diabołkowa :diabloti:
a Ty masz fajnego avka:p poprzednio chyba był inny, prawda? :cool3:
[/COLOR][/B]
[quote name='Nicka*'][URL]http://images27.fotosik.pl/105/6533931185bc4f60.jpg[/URL]
O jaaa... LATAJĄCY PIES :crazyeye:[/quote]
[B][COLOR=Purple] yhy :fadein: :laugh2_2:[/COLOR][/B]
[quote name='Pimpek'][URL]http://images24.fotosik.pl/105/0c8dfc3dda1d1eed.jpg[/URL]
Zuza :loveu:[/quote]
[B][COLOR=Purple]oo.. Pimpek :loveu:
heej!! :multi:[/COLOR][/B]
[quote name='Imbirka']Cześć Zuzkowe:multi: jeszcze nie wróciłyście z palenia świeczek?:cool3:[/quote]
[B][COLOR=Purple] wróciłam jakieś 1,5 godz. temu... byłam z Zuzką, zjadłam, ona zjadła... no i.. przybyłam...
Zuzka była dziś sama jakieś 5,5 godz. i nic nie zmalowała! :multi: nie było nawet jednego sika! :loveu: i drewna nic nie zjadła :evil_lol:
a ja zmarzłam trochę... na Kurczakach i Dołach poszło sprawnie... ale dojazd dziś na Szczecińską... masakra!! nic nie jechało... ani 81, ani 87, ani 84... musieliśmy z braciszkiem kombinować inaczej :roll: super komunikację załatwili na ten cmentarz... super!! :wallbash: naczekaliśmy się, już mi zaczęło zawiewać z każdej strony... brr.... [/COLOR][/B]

[B][COLOR=Purple]aaa.. widziałam dziś na Szczecińskiej jedną dynię świecącą! [/COLOR][/B]:evil_lol: [B][COLOR=Purple]taką prawdziwą, ładnie wydrążoną, wyrzeźbioną... ciekawie to wyglądało[/COLOR][/B];) [COLOR=Purple][B]ciekawie, jak na dynię... choć... nie pasowało do tysiąca[/B][/COLOR] [B][COLOR=Purple]zniczy pod[/COLOR][/B] [COLOR=Purple][B]krzyżem[/B][/COLOR] :niedowia:

Posted

witamy zuzolandię po długiej nieobecności
już nadrobiliśmy zaległości
cholercia i w takim momencie zepsuł nam się modem
ładnie wygląda w tym kołnierzyku
mój maluszek też bardzo szybko wrócił do rozrabiania po zabiegu
mizianki dla zuzanki

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]hehe... może i stała mu na głowie :evil_lol: a serio.. to z Opki niezła jest akrobatka! :crazyeye: :diabloti: maatkoo... ona tak skakać potrafi...:p
a Twoja Sarcia z czym jest zmiksowana? bo Opka z tego, co pamiętam to doberman z... yy..:roll: z dogiem chyba...:)[/COLOR][/B] [/quote]

Opka wygląda na sporo większą od mojej Sary :) ale z pyska troszke podobna :)
Moja Sara według 14-latka od którego ją mam to amstaff :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dla mnie nic konkretnego nie przypomina, a nie mam pojęcia jak wyglądali jej rodzice :roll: więc nie wiem..

Buziaki i dobrej nocki życzymy :loveu:

Posted

hej ho basienkowo- zuzkowe:loveu:

[quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]witaamy:)
hehe.. dziękujemy za poprawianie humorku ;) ale Zuzka to symulantka :eviltong:[/B][/COLOR] [B][COLOR=Purple]ona udaje taką bidę:evil_lol:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Purple]no... i teraz nie wiem, co mam pomysleć...:cool3: jak Ty nam życzysz powrotu do masymalnego rozrabiania :crazyeye: to ja nie wiem... [/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:eviltong:[/COLOR][/B][B][COLOR=Purple] chyba nas nie lubisz :cool3: :diabloti: :evil_lol: hehe;)[/COLOR][/B][/quote]

a to było takie przekorne życzenie:eviltong: to Bejbik wymyslila:eviltong: hihi
dla niej takie zyczenie to kwintesecja sympati:):)

Zuza nic nie nabroila sama w domu .. ulalala.... gratuluje ( to juz tylko moje gratulacje ..Bejbik wywaliła oczy :eviltong:) to pewnie byla niesamowita nagroda za taką kolej rzeczy :)

słodziuchne to zdjecie: :) [url]http://img510.imageshack.us/my.php?image=1bd1284d4b4a2282145b3efj0.jpg[/url]

zyczymy milego poranka:)

pozdrawiamy ciepełko ciepełko :)

:bluepaw:

Posted

[COLOR=Olive][B]Cześć :multi::multi:

Co tam u Was dziewczęta? :)

PS. mama by mnie wyrzuciła z domu jakbym przyniosła jej takiego dużego psa, jak Tofik :placz::eviltong: już jej nie raz trułam że chciałabym Doga :)
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]hehe... może i stała mu na głowie :evil_lol: a serio.. to z Opki niezła jest akrobatka! :crazyeye: :diabloti: maatkoo... ona tak skakać potrafi...:p
a Twoja Sarcia z czym jest zmiksowana? bo Opka z tego, co pamiętam to doberman z... yy..:roll: z dogiem chyba...:)[/COLOR][/B]

Opka to krzyżówka dobermana z bokserem :lol:.

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]
PS. mama by mnie wyrzuciła z domu jakbym przyniosła jej takiego dużego psa, jak Tofik :placz::eviltong: już jej nie raz trułam że chciałabym Doga :)
[/B][/COLOR][/QUOTE]

Mnie z poprzednią dożycą prawie wyrzuciła ;), ... a później z nią na spacery wychodziła :lol:, ale nie to że namawiam do złego :eviltong:.

Posted

[quote name='simbik']
Mnie z poprzednią dożycą prawie wyrzuciła ;), ... a później z nią na spacery wychodziła :lol:, ale nie to że namawiam do złego :eviltong:.[/quote]

[COLOR=Olive][B]nie no skąd :) :evil_lol:
znam moją mamę i wiem że wiele zniesie ale nie doga, tym bardziej że nie zgadza się na drugiego psa jakiegokolwiek...no cóż, poczekam i jak będę mieszkać sama to sobie sprawię mojego wymarzonego błękitniaczka :loveu::loveu::loveu:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alcazar']witamy zuzolandię po długiej nieobecności
już nadrobiliśmy zaległości
cholercia i w takim momencie zepsuł nam się modem
ładnie wygląda w tym kołnierzyku
[B][U] mój maluszek też bardzo szybko wrócił do rozrabiania po zabiegu[/U][/B]
mizianki dla zuzanki[/quote]
[B][COLOR=Purple]a to Twój maluszek to jest dziewczynka??:roll: bo ja myślałam, że Alcazar to chłopczyk:)
buziakujemy również:loveu:
[/COLOR][/B]
[quote name='agaciaaa']Opka wygląda na sporo większą od mojej Sary :) ale z pyska troszke podobna :)
Moja Sara według 14-latka od którego ją mam to amstaff :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dla mnie nic konkretnego nie przypomina, a nie mam pojęcia jak wyglądali jej rodzice :roll: więc nie wiem..
Buziaki i dobrej nocki życzymy :loveu:[/quote]
[B][COLOR=Purple]bo Opka jest większa;) od Zuzki nawet trochę większa:)
oo.. amstaaffffff... no niech i tak będzie :evil_lol: dobrze, że z niej yorka nie zrobili:cool3: bo nasza Zuzkowa na wakacjach była przez chwilę... jamnikiem :evil_lol:
buziaczki buziaczki:loveu:

[/COLOR][/B][B][/B]

Posted

[quote name='matinestka']hej ho basienkowo- zuzkowe:loveu:

a to było takie przekorne życzenie:eviltong: to Bejbik wymyslila:eviltong: hihi
dla niej takie zyczenie to kwintesecja sympati:)

Zuza nic nie nabroila sama w domu .. ulalala.... gratuluje ( to juz tylko moje gratulacje ..Bejbik wywaliła oczy :eviltong:) to pewnie byla niesamowita nagroda za taką kolej rzeczy :)

słodziuchne to zdjecie: :) [URL]http://img510.imageshack.us/my.php?image=1bd1284d4b4a2282145b3efj0.jpg[/URL]

zyczymy milego poranka:)
pozdrawiamy ciepełko ciepełko :)
:bluepaw:[/quote]
[B][COLOR=Purple] hej hej.. wesoła gromadko :multi:
ależ ta Bejbisia to przekora ;) :evil_lol:
noo.. Zuzanka wymiziana została za tą grzeczność wczoraj :p
cmokamy Was w nochalki :loveu:

[/COLOR][/B][quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]Cześć :multi:
Co tam u Was dziewczęta? :)
[/B][/COLOR][/quote]
[B][COLOR=Purple]eloł Salsiczki :loveu:
a u nas spoko:) Zuzkowa mnie ściągnęła z wyrka po 8, że siusiu trzeba...
wróciłyśmy, zjadłyśmy... ja sobie teraz tu dziubię przy komputerze, a gadzinka śpiumka na dywanie:p
P.S. no co ta mama.. nie zna się na pięknościach? :cool3: hehe... a ja myślę, że mama by pokochała doziunia:loveu: jakby jej tak pychol kładł na kolanka :loveu:
jeszcze by z nim sama fruwała na spacerki:evil_lol:
pamiętam, jak z tatą było, jak sprowadzaliśmy naszego pierwszego psa (jamniczkę) - tata dał warunek... ma być on, czarny i jamnik! innej opcji nie było... i co? jest prawie jamnik... maść... taka sarnia... i ona... i strasznie jazgocze :evil_lol: a tata co? sam jej budę potem zrobił, taką w domu... szytą, na stelażu, kupuje jej przysmaki, chodzi na spacerki (znaczy tata na piwo, pies z nim :evil_lol:) noo.. i tak to wygląda... się tak razem prowadzają teraz:)[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='simbik'] [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]hehe... może i stała mu na głowie :evil_lol: a serio.. to z Opki niezła jest akrobatka! :crazyeye: :diabloti: maatkoo... ona tak skakać potrafi...:p
a Twoja Sarcia z czym jest zmiksowana? bo Opka z tego, co pamiętam to doberman z... yy..:roll: z dogiem chyba...:)[/COLOR][/B][/quote]

Opka to krzyżówka dobermana z bokserem :lol:.
[B][COLOR=Purple]no prawie dobrze pamiętałam :evil_lol:[/COLOR][/B]

Mnie z poprzednią dożycą prawie wyrzuciła ;), ... a później z nią na spacery wychodziła :lol:, ale nie to że namawiam do złego :eviltong:.[/quote]
[B][COLOR=Purple]hehe.. bo tak to jeeest.. najczęściej rodzice marudzą a potem to sami chcą przytulać, wyjść na spacerek ;)
także żonkilka... myśl o doziuniu intensywnie:loveu:
[/COLOR][/B]
[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Mmm wczoraj dostałam taką pychotke herbatkę, z cynamonkiem:loveu:
A dzisiaj co? Nie ma??:mad:[/B][/COLOR][/quote]
[B][COLOR=Purple]osz Ty baaabooo! :obrazic: to ja do Ciebie z gorącą herbatą,a Ty do mnie z kijem? :crazyeye: :placz:
dzisiaj za karę dostaniesz... niesłodzoną! :diabloti:
o! :kaffee_2:
[/COLOR][/B][quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]nie no skąd :) :evil_lol:
znam moją mamę i wiem że wiele zniesie ale nie doga, tym bardziej że nie zgadza się na drugiego psa jakiegokolwiek...no cóż, poczekam i jak będę mieszkać sama to sobie sprawię mojego wymarzonego błękitniaczka :loveu:
[/B][/COLOR][/quote]
[B][COLOR=Purple]ech... czyli nie masz wyjścia... musisz się z domu wyprowadzić rodzinnego swego :evil_lol: :diabloti:

[/COLOR][/B][quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry Basiu :loveu:
Co tam Zuzieńki słychać? Podobno zima idzie :shake:[/quote]
[B][COLOR=Purple]eloł Gizmusie :multi:
o masz... teraz to mnie pocieszyłasz :roll: już zima? a ja dopiero co wczoraj zmarzłam na grobach... a zima jeszcze gorsza:shake:

[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]bo Opka jest większa;) od Zuzki nawet trochę większa:)
oo.. amstaaffffff... no niech i tak będzie :evil_lol: dobrze, że z niej yorka nie zrobili:cool3: bo nasza Zuzkowa na wakacjach była przez chwilę... jamnikiem :evil_lol:
buziaczki buziaczki:loveu:[/COLOR][/B][/quote]

yorka... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: noo w sumie to nawet podobna jest :evil_lol:

Miłego dnia życzymy :lol:

Posted

[quote name='basia2202']
[B][COLOR=Purple]ech... czyli nie masz wyjścia... musisz się z domu wyprowadzić rodzinnego swego :evil_lol: :diabloti:[/COLOR][/B][/quote]

[COLOR=Olive][B]no chyba będzie trzeba :evil_lol::evil_lol: ale jak na razie nie ma takiej opcji :)

U mnie było ze szczurami tak że mama się brzydziła i pierwszego nawet dotknąć na początku nie chciała, była na mnie zła że kupiłam szczura wbrew jej woli. Później ją polubiła i zaczęła się chwalić wszystkim że mamy szczura. Kiedy przyniosłam drugą szczurzynkę to znów złość i wrzaski że więcej szczurów nie chce. Po pół roku przygarnęłam kolejną szczurkę do tego albinoskę a mamie czerwone oczy się nie podobały. Jak przyniosłam ją do domu i pokazałam mamie było tylko "ty to jesteś jeb*****, ale taki biały szczurek śliczny" :evil_lol::evil_lol:
Ogólnie już bierze szczury na ręce i opiekuje się nimi.
Tak samo jest z Salsą...też jej nie chciała a teraz wielka miłość.
Więc jakbym przyniosła Doga to może też tak byłoby z mamy strony...ale mniej prawdopodobne ze strony wujka i cioci z którymi mieszkamy. Trzeba się liczyć z ich zdaniem niestety :eviltong:

to żem się rozpisała :evil_lol::evil_lol:

[/B][/COLOR]