Marzena&Gusti Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Dziękuję:)Uwielbiam:)A gin&tonic(czy jakoś tak) masz?Nie mam kompana do ginu i nie piłam ponad dwa lata:( Quote
emdziolek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Marzena&Gusti napisał(a):Dziękuję:)Uwielbiam:)A gin&tonic(czy jakoś tak) masz?Nie mam kompana do ginu i nie piłam ponad dwa lata:( Gin? u mnie ostatnio pili Gin i ja tez wypiłam troszku:evil_lol: Było pyyszne:cool3: Specjalnie for U Gin&tonik: Quote
Marzena&Gusti Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Wow!Mam gin!!:DKurcze napiłabym się-chyba sobie w sylwestra wypije-sama:)A kto wytrze moją klawiaturę ze śliny?:);) Quote
Alicja Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 :multi::multi::multi:mniam ...ale trafiłam na pyszności :p ....a ja znam pioseneczkę ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ledwo ranek cicho wstaje ktos kotkowi mleko daje ktoś golabkom kruszy chleb choć za oknem pada śnieg :p A to Basia Barbóreczka górnicza córeczka takie dobre serce ma o każdego zawsze dba ... Quote
basia2202 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Alicja napisał(a)::multi:mniam ...ale trafiłam na pyszności :p ....a ja znam pioseneczkę ....:evil_lol: Ledwo ranek cicho wstaje ktos kotkowi mleko daje ktoś golabkom kruszy chleb choć za oknem pada śnieg :p A to Basia Barbóreczka górnicza córeczka takie dobre serce ma o każdego zawsze dba ... śliczna, Alusiu :loveu: :multi: P.S. a ja ginu nie pijam... :roll: Quote
emdziolek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Kazdy lubi co innego. Basiu wpadaj do mnie eleborat napisałam specjalnie for U:evil_lol: Quote
basia2202 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 emdziolek napisał(a):Kazdy lubi co innego. Basiu wpadaj do mnie eleborat napisałam specjalnie for U:evil_lol: lecę sprawdzić:cool3: :evil_lol: Quote
BeaC Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Alicja napisał(a)::multi::multi::multi:mniam ...ale trafiłam na pyszności :p ....a ja znam pioseneczkę ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ledwo ranek cicho wstaje ktos kotkowi mleko daje ktoś golabkom kruszy chleb choć za oknem pada śnieg :p A to Basia Barbóreczka górnicza córeczka takie dobre serce ma o każdego zawsze dba ... nie ma to jak pani z sićkola..........wierszyk na każda okazje zna:diabloti: witam i tutaj Ciebie solenizanko:multi: zycze ci samych przyjemnych:razz: chwil w życiu i wszystkiego naj naj najlepszego Quote
basia2202 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 BeaC napisał(a):nie ma to jak pani z sićkola..........wierszyk na każda okazje zna:diabloti: witam i tutaj Ciebie solenizanko:multi: zycze ci samych przyjemnych:razz: chwil w życiu i wszystkiego naj naj najlepszego dziękuuuję Luśkowa :loveu: a baloników tyle, że jeden mnie zaraz porwie... ooo:eviltong: Quote
basia2202 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Marzena&Gusti napisał(a):Jak kolorowo:)Imprezowo:D a co tam... jak się bawić, to się bawić :evil_lol: Quote
basia2202 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 a co to za fajny drink z tymi truskawkami? :cool3: bo on mi się podobuje :loveu: Quote
Bzikowa Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Chyba mnie impreza ominęła :lol: Wszystkiego naj Basiu!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Cześć Basiu :multi::multi::multi: Co Wy tak tutaj drinkujecie od 10 rano? ;) Alkusy wstrętne ;) :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Marzena&Gusti Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 :cunao::cunao::cunao::cunao::drinking::cunao::cunao::drinking: normalnie się upiłam:)Jeszcze raz zdrówko Barbary:beerchug: Quote
Alicja Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 wpadłam z piwelkiem ...dobre na nereczki :grins: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: Quote
Ania-shira Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 ja również wpadłam z piwkiem uczcić święto Barbórki :knajpa::knajpa::knajpa: Quote
basia2202 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 evaxon napisał(a)::drink1:a za co pijemyy?? za mnie:cool3: :evil_lol: Medorowa napisał(a):No to chlup:knajpa: ale Ci chlupota w brzuszku :diabloti: Bzikowa napisał(a):Chyba mnie impreza ominęła :lol: Wszystkiego naj Basiu!!!! :loveu: jeszcze się znaaajdzie jakie ciacho dla Ciebie;) dzięki Bzikowa:) jonQuilla napisał(a):Cześć Basiu :multi: Co Wy tak tutaj drinkujecie od 10 rano? ;) Alkusy wstrętne ;) :diabloti: :evil_lol: to nie jaa.. to one :eviltong: ja grzecznie pracowałam :loveu: Marzena&Gusti napisał(a)::cunao::drinking: normalnie się upiłam:)Jeszcze raz zdrówko Barbary:beerchug: no to co...? klinika? :beerchug: :diabloti: mam nadzieję, że teraz będę zdrowa na wieki :loveu: i że w krzyżu nie będzie mnie już łamać :evil_lol: Alicja napisał(a):wpadłam z piwelkiem ...dobre na nereczki :grins: :knajpa: bardzo dziękuję - skorzystam :cool3: Ania-shira napisał(a):ja również wpadłam z piwkiem uczcić święto Barbórki :knajpa: no to siup :drink1: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 basia2202 napisał(a):za mnie:cool3: :evil_lol: :drink1: :drink1: :drink1: Quote
matinestka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 co prawda juz po polnocy ale co tam :) jak szlaec to szaleć :drink1: witamy Zuzkowe:) i baaardzo gorąco pozdrawiamy :) jesssu alez tu impreza:) mam nadzieje ze jescze nie "spicie":eviltong: ... buzka:buzi: :bluepaw: Quote
Paula Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Troszkę spóźnione, ale szczere najlepsze życzenia zdrówka, szczęścia, pomyślności i słodyczy Paulinka z Maksiem życzy :loveu: :Rose: :calus: :drink1: :cunao: Quote
basia2202 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 matinestka napisał(a):co prawda juz po polnocy ale co tam :) jak szlaec to szaleć :drink1: witamy Zuzkowe:) i baaardzo gorąco pozdrawiamy :) jesssu alez tu impreza:) mam nadzieje ze jescze nie "spicie":eviltong: ... buzka:buzi: :bluepaw: dziękuję za pamięć:) P.S. ja już spałam... hihi ;) Paula_ napisał(a):Troszkę spóźnione, ale szczere najlepsze życzenia zdrówka, szczęścia, pomyślności i słodyczy Paulinka z Maksiem życzy :loveu: :Rose: :calus: :drink1: :cunao: dzięki Paulko z Maksiuniem :loveu: WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE! :multi: buziole na dzień dobry:) :loveu: Quote
Recommended Posts