madziorna Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [B][I][COLOR="RoyalBlue"]Kiedy będą jakieś fotki Nuczki?... :roll:[/COLOR][/I][/B] Quote
Moniskaa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='madziorna'][B][I][COLOR=royalblue]Kiedy będą jakieś fotki Nuczki?... :roll:[/COLOR][/I][/B][/quote] Przyłaczam sie do tego pytania :eviltong: Quote
agaciaaa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Przykro mi... :( Czekam na jakieś fotki Nuczki! :loveu: Quote
marzenna79 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [COLOR=darkred][B]___*_*_*_*_______*_*_*_*_ _*____./(.___*___*_________* * ____.//\\.____ * ___________* *____.//....)_.-""-._,.-""-._______* *____.\\.^,.'_......_.\......).____* _*_____./ ./O\.../O\.\..../.___* __*____.\ .\_/....\_/..\_/.___* ____*___.\......._....../.___* ______*__(...:(_):...).__* ________* `._.-._,´._ * __________ *.`-'. _ * ____________*_* Buziaczki dla Nuki. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR] Quote
dagusiek Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [*] dla paputka:-( Ja również czekam na nowe zdjęcia;) Quote
dagusiek Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 A co tu taka cisza?:-( halllo, cioteczko, gdzie się podziewasz???:roll: Quote
Anetka83 Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 jestem jestem...tylko odkąd pracuje niestety czasu brak...:shake: i jakaś taka letnia depresja mnie dopadła:p Dziękuje Wam za pamięc:) Quote
AMIGA Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Hej, no co Ty - w lecie to się ma wigor, a nie depresje. Do jesieni jeszcze sporo czasu! Mizianka dla Nuci i dla wszystkich Towarzyszy Nuciowych:loveu: Quote
agaciaaa Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Anetko, jak znajdziesz chwilke to wstaw tu nam jakąś fotke Nuczki :) Quote
Anetka83 Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 [quote name='AMIGA']Hej, no co Ty - w lecie to się ma wigor, a nie depresje. Do jesieni jeszcze sporo czasu![/quote] a ja to zawsze inna byłam :p [quote name='AMIGA'] Mizianka dla Nuci i dla wszystkich Towarzyszy Nuciowych:loveu:[/quote] dziękować :loveu: [quote name='agaciaaa']Anetko, jak znajdziesz chwilke to wstaw tu nam jakąś fotke Nuczki :)[/quote] wstawię, obiecuję Dziękuję za odwiedziny:) Quote
marzenna79 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [COLOR=DarkOrchid][SIZE=7][FONT=Impact]A kuku !!! :multi:[SIZE=6] Jest tu ktoś ??????? :roll: [SIZE=5]Anetko, pozdrawiam Was serdecznie !!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/SIZE] [/SIZE][/FONT][/SIZE][/COLOR] Quote
anetta Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 :crazyeye: Ło matko, to wy tutaj siedzicie....A ja się zastanawiałam co się z wami dzieje że na blożkach was nie widziałam... :roll: Anetko, zajrzyj tutaj :) Quote
Anetka83 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 jesteśmy jesteśmy i mamy się całkiem dobrze :evil_lol: jakoś tak ostatnio się opuściłyśmy (ja się opuściłam:diabloti:) z galeria mojej Niuńki. Ale obiecuję poprawę :razz: postaram się nadrobić wszelkie zaległości:p Własnie niedawno zakomunikowałam Nuce że już w lipcu będzie miała siostrzyczkę albo braciszka... więc proszę o troszkę wyrozumiałości dla przyszłej mamy ;) Buziaki dla Was i dziękuję za odwiedzinki :loveu: Quote
Lukomanka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Anetko, jak zareagowała Nusia na tą radosną wiadomość? Ale będzie chodziła cała dumna obok wózeczka:multi: Bardzo się cieszymy i gratulujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
Anetka83 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Bardzo Wam dziękujemy :loveu: My również bardzo się cieszymy ale jeszcze do końca do nas to chyba nie dociera ;) Jak zareagowała Nucia... no jakoś tak bez entuzjazmu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale na pewno będzie szczęsliwa jak maluszek pojawi się w domku :loveu: Ona przyjaźnie nastawiona do wszystkich jest :) [quote name='Lukomanka']Ale będzie chodziła cała dumna obok wózeczka [/quote] He... zawsze może też siedzieć dumna w wózeczku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale to już zalezy od niej... jak będzie wolała :razz: Quote
Perfi Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Przeniose sie tu skoro gg nawala ;) Anetka a chcecie znac wczesniej plec? ;) jakies propozycje imion juz macie? Quote
agaciaaa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Gratulacje!!!! :multi: Czekam na jakieś fotki Nuczki :loveu: Quote
Anetka83 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [B]Ola[/B] jasne że będziemy chcieli poznać płeć ludzika :loveu: A imion jeszcze wybranych nie mamy... nawet żadnych typów jeszcze nie ;) [B]agaciaaa[/B] dziękujemy :loveu: Quote
Anetka83 Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 nniestety... nie jest tak jak miało być... mamą nie będę :-( Quote
Coffee&Nera Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Anetka83']nniestety... nie jest tak jak miało być... mamą nie będę :-([/quote] Witam kochana :loveu: Jak to niebedziesz mamą? Jakies komplikacje :placz:? Quote
taxelina Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Chcialam przyjsc w odwiedziny a tu fotek nie ma na pierwszej stronie :( ide dalej przejrzec watek :D Quote
Recommended Posts