Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z ogłoszeń brak odzewu - niestety ......:-(

No fakt , ma to " coś " w oczach , byle tylko łobuz z niego nie wyszedł z czasem jak z mojej Aszy :cool3: Okazuje się , że mam kolejną akrobatkę , a takie toto było grzeczne i bojące się wszystkiego .....

Posted

O moją Sarę od kilku miesięcy nie było ani jednego telefonu :-( a ogłoszeń ma masę i co jakiś czas wychodzą nowe .... Natomiast ostania moja podopieczna poza wątkiem na forum i albumem na fb https://www.facebook.com/media/set/?set=a.606517579425685.1073741840.100002023443913&type=1&l=aec749b26a nie miała ani jednego ogłoszenia a mimo to aż 4 domki sie o nią starały .....................taka sprawiedliwość :-(

Posted

[quote name='elaja']O moją Sarę od kilku miesięcy nie było ani jednego telefonu :-( a ogłoszeń ma masę i co jakiś czas wychodzą nowe .... Natomiast ostania moja podopieczna poza wątkiem na forum i albumem na fb https://www.facebook.com/media/set/?set=a.606517579425685.1073741840.100002023443913&type=1&l=aec749b26a nie miała ani jednego ogłoszenia a mimo to aż 4 domki sie o nią starały .....................taka sprawiedliwość :-(

O na to już nie marudź ;) dobrze że choć ona poszła do swojego domu :)
O Dinkę od września miałam jeden telefon .

Posted

Jasne , że się cieszę :lol: tylko Sary mi żal bo to taki zmarnowany talent :-( Mogła być mistrzynią psich sportów a tak to tylko siedzi bezczynnie u mnie juz prawie 1,5 roku :-(

Posted

O, a gdzie jest watek Sary? Jestem zalogowana na forum obedience, tam jest wątek psów do adopcji, które nadają się do sportu, mogę wstawić suńkę, jeśli chcesz :)

Posted

[quote name='elaja']Jasne , że się cieszę :lol: tylko Sary mi żal bo to taki zmarnowany talent :-( Mogła być mistrzynią psich sportów a tak to tylko siedzi bezczynnie u mnie juz prawie 1,5 roku :-([/QUOTE]

Elaja , pora zacząć trenować z Sarą ;)

:diabloti:

Posted

Heh , do Sary to trzeba mieć cierpliwość i podejście ;) ona się za szybko nudzi i leci do ciekawszych , jej zdaniem oczywiście zajęć :evil_lol: Prawdziwe ADHA , na niczym dłużej nie potrafi się skupić .