Jump to content
Dogomania

Jestem Kiara wyrwana z Olkusza.................pomóż mi.................

Recommended Posts

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mela Jakimiuk']Długo mnie nie bylo, obiecałam wpłacić na karmę dla psiny, widzę, że wydatek wyniósł 120 zl, więc dzisiaj puściłam taki przelew dla psiny[/QUOTE]

Witaj,

pięknie dziękuję za wpłatę.

Poczekam na potwierdzenie od Ada-jeje i wówczas wpiszę w rozliczeniu.

Posted

[quote name='Ada-jeje']dzis 07.04.14. zostaly zaksiegowane dwie wplaty dla Kiary, [B]120 z[/B]l. od Mela J. oraz [B]100 zl.[/B] od BEATA S.
DZIEKUJEMY :lol:[/QUOTE]

Bardzo dziękuję za wpłaty oraz za potwierdzenia !

[quote name='zozola77']ja w przyszłym tygodniu podeślę jakiś grosik dla suni...[/QUOTE]

Dziękuję ! Konto jest w pierwszym poście.

Posted

[quote name='devoner']Beata S to devoner możesz wykasować z pierwszego postu devoner coś:diabloti:[/QUOTE]

Dziękuję za informację. Zanotuję w rozliczeniu.

Posted

[quote name='Ada-jeje']dzis 07.04.14. zostaly zaksiegowane dwie wplaty dla Kiary, [B]120 z[/B]l. od Mela J. oraz [B]100 zl.[/B] od BEATA S[/QUOTE]

Całkiem ładna sumka:)

Posted

[quote name='mk999']Zrobiłam dzisiaj przelew dla Kiary na konto Fundacji - 50 zł ale nie wpisałam nicku.[/QUOTE]
Dziekuje, jak wplynie taka kwota na konto bede wiedziec ze to od Ciebie.

Posted

[quote name='mk999']Zrobiłam dzisiaj przelew dla Kiary na konto Fundacji - 50 zł ale nie wpisałam nicku.[/QUOTE]

Dziękuję za przelew dla Kiary !

Posted

[quote name='Ada-jeje']potwierdzam zaksiegowana wplate na koncie fundacji 10.04.14. [B]50 zl.[/B] od mk999.:lol:[/QUOTE]

Dziękuję, zaraz odnotuję.