ewadr Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Ulaa napisał(a):No właśnie - co u niej? Bo nie wiem czy kontaktować się z tą chętną osobą. Kontaktuj sie - pisałam ci o tym wczesniej Mika idzie jeszcze raz do Żołtego Jeza i do Gazety Wyborczej do lokalnego wydania. Rozmawiałam tez z włascicielami Tiny , byc moze maja kogos kto chetnie przygarnie Mike ale to jeszcze niepewne dloatego Ulka kontaktuj sie. Quote
Ulaa Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Dzwoniłam do pani. Jest bardzo zainteresowana Miką i chciałaby ją zobaczyć. Oczekuje telefonu i wizyty :cool3: Komu mam wysłać numer do pani? Quote
Ulaa Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 PS. Powiedziałam, że Mika ma niecałe 2 lata, przyjechała z schroniska z Elblągu bo była tam gryziona i terroryzowana przez inne psy i nie radziła sobie. Opisała jej wygląd (jako mixa dalmata ze sznaucerkiem) i że jest bardzo miła. Myślę, że ta pani by ją wzięła. Powodzenia! Quote
sisia0 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 przepraszam nie czytalam calego watku ale czy moge wiedziec ile dokladnie wynosi dlug i gdzie teraz mika dokladnie przebywa ... bo w pierwsyzm poscie zadnych wiadomosci o tym Quote
ewadr Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Pani koniecznie chce wieziec jak Mika wyglada, nie moze sobie tego wyobrazic. poniewaz uznałysmy z pania, ze nie ma sensu jej zawozic a pani tez nie da rady przyjechac, to pani grazyna obejrzy sobie jej watek, zdjecian i jutro da znac czy chce zeby z nia przyjechac, zeby mogła ja obejrzec na zywo. DT jest w kontakcie z pania Grazyna. Niestety Barry zjadł wczoraj kabel z aparatu i kabel od myszki - nie wiem czy usuneli usterki. Quote
ewadr Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Male sprostowanie: mika dzielnie pomagala Baremu w gryzieniu kabli.Przy okazji moj ukochany mis tez im chyba smakowal bo znalazlam go w szesciu kawalkach :-( tak jak pisala Ewa jestesmy w kontakcie z pania Grazyna.Jutro bedziemy znac decyzje i trzymamy mocno kciuki bo Mika jest tak kochana ze zasluguje na najlepsze :p Jest bardzo przyjacielska w stosunku do ludzi i innych psow.Bardzo kocha zabawy i pieszczoty-no jednym slowem jest przeslodka i kochana przylepa :loveu: pozdrawiamy DT,Mika i Bary PS: piszemy z konta ewy bo nasz internet nie dziala no i myszka zjedzona i ogolnie komputer stoji zakurzony i nie uzywany :-( Quote
Ulaa Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Dzwoniłam do pani Grażyny. Nie jest w stanie podjąć decyzji na podstawie fotek, to nie ubranie albo rzecz którą kupuje się przez internet - chciałaby zobaczyć sunię i jej charakter. Czeka na telefon dzisiaj po południu aby umówić się - chce umówić się i przyjechać zobaczyć Mikę. Quote
madzia828 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Mika no to musisz być grzeczna :p mam nadzieje ze Mikusia przypadnie Pani do gustu:loveu: Quote
ewadr Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 O to własnie chodziło zeby zobaczyła zdjecia przed przyjazdem czy wogole ja taki pies interesuje, bo mysleli z rodzina o mieszancu owczarka. jezeli zobaczyła zdjecia i chce przyjechac to jest dobty poczatek. Dt jest w kontakcie, wiec wizyta bedzie umowiona. Quote
Rybc!a Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 W takim razie mocno zaciskam kciuki! :) Quote
ewadr Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Spotkanie umówione na sobotę. pani Grazyna przyjedzie zobaczyc Mikę i może ja zabierze. Quote
bea_m Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Mikulec spadaj już z dt bo nowi chcą doopki ugrzać u p. Joanny :) Quote
Ulaa Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 A jeśli Mika nie pojedzie to dajcie znać, bo nasz Pusio ze stronki (bez wątku) znalazł się w nieciekawym położeniu :shake: Dzisiaj pojechał do nowego domku, co przypłacił ogromnym stresem... niestety jego nowa pani musi pilnie wyjechać do Włoch, gdyż syn pracujący tam miał wypadek. Musi oddać Pusia spowrotem jak najszybciej :placz: Pusio to mały, długowłosy piesek bez ogonka, na niskich łapkach, bardzo kochany i miły. Mika wybacz offa na swoim wątku. Quote
Ulaa Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Ewa, dzwoniła, że pani nie było, nawet się nie odezwała... W dodatku cały dzień ma wyłączony tel. Niefajnie z jej strony :angryy: Quote
:: FiGa :: Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Może coś pani wypadło, może odezwie się później... :niewiem: Quote
Recommended Posts