Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ulaa napisał(a):
No właśnie - co u niej? Bo nie wiem czy kontaktować się z tą chętną osobą.

Kontaktuj sie - pisałam ci o tym wczesniej

Mika idzie jeszcze raz do Żołtego Jeza i do Gazety Wyborczej do lokalnego wydania. Rozmawiałam tez z włascicielami Tiny , byc moze maja kogos kto chetnie przygarnie Mike ale to jeszcze niepewne dloatego Ulka kontaktuj sie.

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PS. Powiedziałam, że Mika ma niecałe 2 lata, przyjechała z schroniska z Elblągu bo była tam gryziona i terroryzowana przez inne psy i nie radziła sobie.
Opisała jej wygląd (jako mixa dalmata ze sznaucerkiem) i że jest bardzo miła. Myślę, że ta pani by ją wzięła. Powodzenia!

Posted

przepraszam nie czytalam calego watku ale czy moge wiedziec ile dokladnie wynosi dlug i gdzie teraz mika dokladnie przebywa ... bo w pierwsyzm poscie zadnych wiadomosci o tym

Posted

Pani koniecznie chce wieziec jak Mika wyglada, nie moze sobie tego wyobrazic. poniewaz uznałysmy z pania, ze nie ma sensu jej zawozic a pani tez nie da rady przyjechac, to pani grazyna obejrzy sobie jej watek,
zdjecian i jutro da znac czy chce zeby z nia przyjechac, zeby mogła ja obejrzec na zywo. DT jest w kontakcie z pania Grazyna. Niestety Barry zjadł wczoraj kabel z aparatu i kabel od myszki - nie wiem czy usuneli usterki.

Posted

Male sprostowanie: mika dzielnie pomagala Baremu w gryzieniu kabli.Przy okazji moj ukochany mis tez im chyba smakowal bo znalazlam go w szesciu kawalkach :-( tak jak pisala Ewa jestesmy w kontakcie z pania Grazyna.Jutro bedziemy znac decyzje i trzymamy mocno kciuki bo Mika jest tak kochana ze zasluguje na najlepsze :p Jest bardzo przyjacielska w stosunku do ludzi i innych psow.Bardzo kocha zabawy i pieszczoty-no jednym slowem jest przeslodka i kochana przylepa :loveu:

pozdrawiamy
DT,Mika i Bary

PS: piszemy z konta ewy bo nasz internet nie dziala no i myszka zjedzona i ogolnie komputer stoji zakurzony i nie uzywany :-(

Posted

Dzwoniłam do pani Grażyny. Nie jest w stanie podjąć decyzji na podstawie fotek, to nie ubranie albo rzecz którą kupuje się przez internet - chciałaby zobaczyć sunię i jej charakter.
Czeka na telefon dzisiaj po południu aby umówić się - chce umówić się i przyjechać zobaczyć Mikę.

Posted

O to własnie chodziło zeby zobaczyła zdjecia przed przyjazdem czy wogole ja taki pies interesuje, bo mysleli z rodzina o mieszancu owczarka. jezeli zobaczyła zdjecia i chce przyjechac to jest dobty poczatek. Dt jest w kontakcie, wiec wizyta bedzie umowiona.

Posted

A jeśli Mika nie pojedzie to dajcie znać, bo nasz Pusio ze stronki (bez wątku) znalazł się w nieciekawym położeniu :shake: Dzisiaj pojechał do nowego domku, co przypłacił ogromnym stresem... niestety jego nowa pani musi pilnie wyjechać do Włoch, gdyż syn pracujący tam miał wypadek. Musi oddać Pusia spowrotem jak najszybciej :placz: Pusio to mały, długowłosy piesek bez ogonka, na niskich łapkach, bardzo kochany i miły.
Mika wybacz offa na swoim wątku.