Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gluchypies']Czyli sunia wysterylizowana? :) To super![/QUOTE]

Nie jest wysterylizowana,przynajmniej nic o tym nie wiem. Została zabrana z łańcucha do domu.

Posted

[quote name='Marycha35']Widziałam bazarrrro ogłoszeniowe, tam pakiet zdaje się 20 ogłoszeń właśnie za trzy złote, może się Wam przyda, wstawię link:)
Edit: znalazłam link, a ogłoszeń 25 za 3 zł, ale do 22.04.!!!! http://www.dogomania.pl/forum/threads/252457-Ogłoszenia-tanio-robię-Do-22-04-14

ala123
Przelew zrobiłam,na koncie Cziki pozostało 3zł:lol: (wpłaty - 324zł,koszty - 321zł), na co mam je przeznaczyć ?
No i przede wszystkim dziękuję bardzo cioteczkom za pomoc :loveu:.

Tak też zrobiłam:zamówiłam ogłoszenia dla Daszy z wątku szczebrzeszyńskich psów:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/191040-Bezdomne-ze-Szczebrzeszyna-BRAK-SPONSOR%C3%93W-DLUGI

• 3 months later...
  • 4 months later...
Posted

Niestety nic nie wiem, bo znajoma miała ostatnio bardzo poważne problemy zdrowotne, była w szpitalu, miała operacje. Nie chciałam jej zawracać gitary. Poza tym ona nie jest "psiarzem", nawet nie wiedziała, że tamtej psiny co była już nie ma. Więc prawdopodobne, że nawet nie zwraca uwagi na Czikę. Będę tam za jakiś czas, bo znajoma pomaga mi z PITem, to może się dowiem czegoś.

• 2 months later...
Posted

Kilka dni temu byłam u znajomej w bloku, gdzie piętro wyżej mieszka Czika (obecnie Sonia) - znajoma ją widuje, mówi, że taka grzeczna sunia.

Widziałam też sunię pod blokiem z dziećmi, podeszłam, wygłaskałam :) Jak odchodziłam to sunia chciała za mną pójść, ale dzieci ją zawołały i bez zastanowienia popędziła do nich :)

Także wszystko ok u suni. Ma śliczną obróżkę w kwiatki :)

Posted

Kilka dni temu byłam u znajomej w bloku, gdzie piętro wyżej mieszka Czika (obecnie Sonia) - znajoma ją widuje, mówi, że taka grzeczna sunia.

Widziałam też sunię pod blokiem z dziećmi, podeszłam, wygłaskałam :) Jak odchodziłam to sunia chciała za mną pójść, ale dzieci ją zawołały i bez zastanowienia popędziła do nich :)

Także wszystko ok u suni. Ma śliczną obróżkę w kwiatki :)

To bardzo dobre wieści,dzięki Murko :)

• 8 months later...
Posted

Dzisiaj mieliśmy niespodziankę: przyjechał pan do nas z sunią :) w pierwszym momencie się wystraszyłam, że może chce ją oddać.. ale on się tylko obruszył i powiedział, że mowy nie ma :) Przyjechały też trzy dziewczynki w wieku szkolnym - wnuczki pana. Jedna z nich szuka pieska dla siebie. Spodobała się jedna mała suczka, ale nie wiadomo czy rodzice się zgodzą, bo oni byli nastawieni na szczeniaka... podałam stronę z naszymi psiakami i dziewczynka będzie pertraktować :)

A Czika ma się świetnie, wpatrzona w pana i wszędzie z nim jeździ. Tylko drzwi uchylił, a ona już hyc na pierwsze siedzenie, żeby jej pan przypadkiem nie zostawił :)

Dopiero jak pojechali to pomyślałam, że mogłam przecież zrobić fotki... ach....

Posted
4 godziny temu, Murka napisał:

Dzisiaj mieliśmy niespodziankę: przyjechał pan do nas z sunią :) w pierwszym momencie się wystraszyłam, że może chce ją oddać.. ale on się tylko obruszył i powiedział, że mowy nie ma :) Przyjechały też trzy dziewczynki w wieku szkolnym - wnuczki pana. Jedna z nich szuka pieska dla siebie. Spodobała się jedna mała suczka, ale nie wiadomo czy rodzice się zgodzą, bo oni byli nastawieni na szczeniaka... podałam stronę z naszymi psiakami i dziewczynka będzie pertraktować :)

A Czika ma się świetnie, wpatrzona w pana i wszędzie z nim jeździ. Tylko drzwi uchylił, a ona już hyc na pierwsze siedzenie, żeby jej pan przypadkiem nie zostawił :)

Dopiero jak pojechali to pomyślałam, że mogłam przecież zrobić fotki... ach....

Super wieści :) Przyznam szczerze,że  często myślałam, jak się żyje w nowej rodzinie, a tu mam odpowiedź ;)