gluchypies Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 [quote name='Marycha35']Udało się;):):)[/QUOTE] Czyli sunia wysterylizowana? :) To super! Quote
ala123 Posted May 16, 2014 Author Posted May 16, 2014 [quote name='gluchypies']Czyli sunia wysterylizowana? :) To super![/QUOTE] Nie jest wysterylizowana,przynajmniej nic o tym nie wiem. Została zabrana z łańcucha do domu. Quote
gluchypies Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 [quote name='ala123']Nie jest wysterylizowana,przynajmniej nic o tym nie wiem. Została zabrana z łańcucha do domu.[/QUOTE] Aaa ok. Ale to i tak super! :) Quote
Nadziejka Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Cudnie Alinko sciskam za niunie :buzi: :modla: Quote
Marycha35 Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Przepraszam, wcięło mi znak zapytania i wyszło że stwierdzam, a ja chciałam zapytać:) SORECZKI! Wieści, że nie jest na łańcuchu pycha:):):) Quote
ala123 Posted May 16, 2014 Author Posted May 16, 2014 [quote name='Marycha35']Widziałam bazarrrro ogłoszeniowe, tam pakiet zdaje się 20 ogłoszeń właśnie za trzy złote, może się Wam przyda, wstawię link:) Edit: znalazłam link, a ogłoszeń 25 za 3 zł, ale do 22.04.!!!! http://www.dogomania.pl/forum/threads/252457-Ogłoszenia-tanio-robię-Do-22-04-14 ala123 Przelew zrobiłam,na koncie Cziki pozostało 3zł:lol: (wpłaty - 324zł,koszty - 321zł), na co mam je przeznaczyć ? No i przede wszystkim dziękuję bardzo cioteczkom za pomoc :loveu:. Tak też zrobiłam:zamówiłam ogłoszenia dla Daszy z wątku szczebrzeszyńskich psów: http://www.dogomania.pl/forum/threads/191040-Bezdomne-ze-Szczebrzeszyna-BRAK-SPONSOR%C3%93W-DLUGI Quote
ala123 Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 Murko,czy widziałaś może ostatnio naszą Czikę ? Tak bardzo chciałabym wiedzieć,jak się miewa. A właściwie,że miewa się dobrze... Quote
Murka Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Ja jestem rzadko w okolicach gdzie zamieszkała Czika, ale zapytam przy okazji znajomej, która mieszka w tym samym bloku czy widzi sunieczkę. Quote
Murka Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Niestety nic nie wiem, bo znajoma miała ostatnio bardzo poważne problemy zdrowotne, była w szpitalu, miała operacje. Nie chciałam jej zawracać gitary. Poza tym ona nie jest "psiarzem", nawet nie wiedziała, że tamtej psiny co była już nie ma. Więc prawdopodobne, że nawet nie zwraca uwagi na Czikę. Będę tam za jakiś czas, bo znajoma pomaga mi z PITem, to może się dowiem czegoś. Quote
Figunia Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Dziekuje pieknie Murko za odpowiedz!!! W takim razie cierpliwie czekamy na wiesci... Pozdrowienia i uklony dla Ciebie, Rodziny i Zwierzaczkow!!!! Quote
Murka Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Kilka dni temu byłam u znajomej w bloku, gdzie piętro wyżej mieszka Czika (obecnie Sonia) - znajoma ją widuje, mówi, że taka grzeczna sunia. Widziałam też sunię pod blokiem z dziećmi, podeszłam, wygłaskałam :) Jak odchodziłam to sunia chciała za mną pójść, ale dzieci ją zawołały i bez zastanowienia popędziła do nich :) Także wszystko ok u suni. Ma śliczną obróżkę w kwiatki :) Quote
ala123 Posted April 27, 2015 Author Posted April 27, 2015 Kilka dni temu byłam u znajomej w bloku, gdzie piętro wyżej mieszka Czika (obecnie Sonia) - znajoma ją widuje, mówi, że taka grzeczna sunia. Widziałam też sunię pod blokiem z dziećmi, podeszłam, wygłaskałam :) Jak odchodziłam to sunia chciała za mną pójść, ale dzieci ją zawołały i bez zastanowienia popędziła do nich :) Także wszystko ok u suni. Ma śliczną obróżkę w kwiatki :) To bardzo dobre wieści,dzięki Murko :) Quote
Figunia Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Wspaniałe wieści! I oby tak już zostało! :) Quote
Murka Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Dzisiaj mieliśmy niespodziankę: przyjechał pan do nas z sunią :) w pierwszym momencie się wystraszyłam, że może chce ją oddać.. ale on się tylko obruszył i powiedział, że mowy nie ma :) Przyjechały też trzy dziewczynki w wieku szkolnym - wnuczki pana. Jedna z nich szuka pieska dla siebie. Spodobała się jedna mała suczka, ale nie wiadomo czy rodzice się zgodzą, bo oni byli nastawieni na szczeniaka... podałam stronę z naszymi psiakami i dziewczynka będzie pertraktować :) A Czika ma się świetnie, wpatrzona w pana i wszędzie z nim jeździ. Tylko drzwi uchylił, a ona już hyc na pierwsze siedzenie, żeby jej pan przypadkiem nie zostawił :) Dopiero jak pojechali to pomyślałam, że mogłam przecież zrobić fotki... ach.... Quote
ala123 Posted January 8, 2016 Author Posted January 8, 2016 4 godziny temu, Murka napisał: Dzisiaj mieliśmy niespodziankę: przyjechał pan do nas z sunią :) w pierwszym momencie się wystraszyłam, że może chce ją oddać.. ale on się tylko obruszył i powiedział, że mowy nie ma :) Przyjechały też trzy dziewczynki w wieku szkolnym - wnuczki pana. Jedna z nich szuka pieska dla siebie. Spodobała się jedna mała suczka, ale nie wiadomo czy rodzice się zgodzą, bo oni byli nastawieni na szczeniaka... podałam stronę z naszymi psiakami i dziewczynka będzie pertraktować :) A Czika ma się świetnie, wpatrzona w pana i wszędzie z nim jeździ. Tylko drzwi uchylił, a ona już hyc na pierwsze siedzenie, żeby jej pan przypadkiem nie zostawił :) Dopiero jak pojechali to pomyślałam, że mogłam przecież zrobić fotki... ach.... Super wieści :) Przyznam szczerze,że często myślałam, jak się żyje w nowej rodzinie, a tu mam odpowiedź ;) Quote
Recommended Posts