Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Aisza - kochane biedactwo, jaka pozszywana :( Okropnie ją to musi swędzieć i drażnić. Ale mimo że jest taka pocięta, to i tak uważam, że wypiękniała. Gdy sierść odrośnie to dopiero będzie cudo!

Laki jest zachwycający! Fajne to jego pierzaste futerko i niewinny pychol :loveu: Chyba nie będzie zbyt wysoki na łapach, ale generalnie kawał psiura, ciekawa mieszanka. Do tego jest bystry, na pewno przyszli właściciele będą mieli cudnego towarzysza!

Edited by Neelith
poprawka stylistyczna
Posted

Aisza na kanapie!!! Nic dodać nic ująć.:loveu::loveu::loveu:

Doda_ wspaniale, że pojechałaś nakarmić psiaki!!!

Masz jakiś pomysł dla nich?
Wiadomo, że najlepszy byłby DT/DS, ale to graniczy z cudem.

Posted

[quote name='Panna Marple']Nasza Lampencja Kochana:loveu:[/QUOTE]

Aisza jest przecudna:loveu::loveu::loveu:

Dzisiejsze wpłaty:

Lucy-Kejsi 20,- (marzec, kwiecień):Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:
Awit 30,-:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Jest taki proszek, nazywa się chyba dermatol (nie jestem pewna)-do kupienia w aptece za kilka złotych. Jak się nim przypudruje ranki, to super się goją. Pudrowałam nim rany mojego Romanka. Może dla Aiszki będzie dobry?

Posted

[quote name='Panna Marple']Jest taki proszek, nazywa się chyba dermatol (nie jestem pewna)-do kupienia w aptece za kilka złotych. Jak się nim przypudruje ranki, to super się goją. Pudrowałam nim rany mojego Romanka. Może dla Aiszki będzie dobry?[/QUOTE]

Aniu, a jak tam Romanek, doszedł już do siebie?

Posted

[quote name='Gabi79']Aniu, a jak tam Romanek, doszedł już do siebie?[/QUOTE] Jak na skalę obrażeń i wiek to jest zupełnie przyzwoicie:multi:, ale widzę, że po pierwsze trochę się "posunął", troszkę "zdziadział"-może to jeszcze kwestia czasu...-a po drugie fizycznie jest mniej sprawny niż przed pogryzieniem (to mniej mnie martwi, bo tłumaczę to stopniowym powrotem do zdrowia). Taki jest smutniejszy i starszy niż przedtem. No i jak widzi dużego psa, to wpierw warczy, a potem chowa się za mnie;)

Posted

Dziewczyny, przepraszam, ze tu pisze, ale nie wiem jak pomoc ali123.
Zajrzyjcie chociaz, bardzo prosze, bo to bardzo smutny watek:-( a dotyczy malej psinki z łancucha.
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/251722-Zabierz-mnie-st%C4%85d-dobry-cz%C5%82owieku-prosz%C4%99-o-normalny-dom?p=21968828#post21968828"][SIZE=4][COLOR=#ff0000][B]ZABIERZ MNIE STĄD DOBRY CZŁOWIEKU... [/B][/COLOR][/SIZE][/URL]

Posted

[quote name='Panna Marple']Jak na skalę obrażeń i wiek to jest zupełnie przyzwoicie:multi:, ale widzę, że po pierwsze trochę się "posunął", troszkę "zdziadział"-może to jeszcze kwestia czasu...-a po drugie fizycznie jest mniej sprawny niż przed pogryzieniem (to mniej mnie martwi, bo tłumaczę to stopniowym powrotem do zdrowia). Taki jest smutniejszy i starszy niż przedtem. No i jak widzi dużego psa, to wpierw warczy, a potem chowa się za mnie;)[/QUOTE]
Biedaczek, dobrze, że już jest lepiej!!!

Posted

Marycha, niestety ONka nie bylo... byly tylko te psy-wstawilam zdjecia..
[quote name='Gabi79']

Masz jakiś pomysł dla nich?
Wiadomo, że najlepszy byłby DT/DS, ale to graniczy z cudem.[/QUOTE]

Psy trzymaja dystans , nie lgną do ludzi wiec moj pomysl z lapaniem to tylko taki-pisalam wczesniej o nie karmieniu kilka dni i postawic klatke lapke..

a ta posesja budowlańców? zamykają na noc ? jesli tak, nie mozna zwabic tam psiaków i zlapac?
ale ta posesja nie jest chyba ogrodzona, bo psiaki wchodzily i wychodzily gdzieś dalej - nie przez bramę..

Ten czarny psiak podszedl do plotu trochę przed bramą i tak sie cieszyl na czyjs widok.. niestety nie wiem czy to byl pies czy czlowiek..

edit: jadę tam w niedziele nakarmic, niestety DT tak jak mówisz graniczy z cudem :( w hotelikach sa wolne miejsca ale koszt. to srednie psy, wiec za jednego ok. 350 zl :-(

Posted

[quote name='Panna Marple']Jak na skalę obrażeń i wiek to jest zupełnie przyzwoicie:multi:, ale widzę, że po pierwsze trochę się "posunął", troszkę "zdziadział"-może to jeszcze kwestia czasu...-a po drugie fizycznie jest mniej sprawny niż przed pogryzieniem (to mniej mnie martwi, bo tłumaczę to stopniowym powrotem do zdrowia). Taki jest smutniejszy i starszy niż przedtem. No i jak widzi dużego psa, to wpierw warczy, a potem chowa się za mnie;)[/QUOTE]

[quote name='Gabi79']Biedaczek, [B]dobrze, że już jest lepiej!!![/B][/QUOTE]

To najważniejsze! :)

Posted

[quote name='Doda_']Marycha, niestety ONka nie bylo... byly tylko te psy-wstawilam zdjecia..

Psy trzymaja dystans , nie lgną do ludzi wiec moj pomysl z lapaniem to tylko taki-pisalam wczesniej o nie karmieniu kilka dni i postawic klatke lapke..

a ta posesja budowlańców? zamykają na noc ? jesli tak, nie mozna zwabic tam psiaków i zlapac?
ale ta posesja nie jest chyba ogrodzona, bo psiaki wchodzily i wychodzily gdzieś dalej - nie przez bramę..

Ten czarny psiak podszedl do plotu trochę przed bramą i tak sie cieszyl na czyjs widok.. niestety nie wiem czy to byl pies czy czlowiek..

edit: jadę tam w niedziele nakarmic, niestety DT tak jak mówisz graniczy z cudem :( w hotelikach sa wolne miejsca ale koszt. to srednie psy, wiec za jednego ok. 350 zl :-([/QUOTE]

A potem znalezc dom dla takich zwyklych kundelkow to kolejny cud :sad:

Posted

Oj mi się wydaje, że to jednak duże psy...
Firma jest zamykana na noc, ale teren jest ogromny...
Chodziłyśmy tam z dziewczynami. Wszędzie pełno zakamarków.
A psiaczki bardzo sprytne ;-) Nie jedno przejście na zewnątrz tam mają.
Cieszą się na pewno na widok, któregoś z pracowników.

Posted

[quote name='AgusiaP']Oj mi się wydaje, że to jednak duże psy...
Firma jest zamykana na noc, ale teren jest ogromny...
Chodziłyśmy tam z dziewczynami. Wszędzie pełno zakamarków.
A psiaczki bardzo sprytne ;-) Nie jedno przejście na zewnątrz tam mają.
Cieszą się na pewno na widok, któregoś z pracowników.[/QUOTE]

Chyba raczej nie duże.. nie wiem ile ważą :evil_lol:
tak czy siak, w hotelikach od 350 zl...
pracownicy nie pomogliby złapać?

Posted

Buba, która jest u mnie w BDT: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251863-Ma%C5%82a-kluska-szuka-domu-szczeniak-do-adopcji[/url] ; bardzo proszę o udostępnianie: [url]https://www.facebook.com/events/306038932877740/?ref_notif_type=plan_user_joined&source=1[/url]

Posted

Aż dziwne, że takiego słodziaka jak Lakuś nikt nie chce :( A raczej chce, ale nikt normalny. Gdzie te dobre domy? Tak czy inaczej mam nadzieję, że nie będzie długo czekał. Cudny jest!

Posted

[quote name='Mysza2']
Zobaczcie jaki nasz Lakuś towarzyski chłopak jest:)[/QUOTE]

Ktoś będzie miał fajnego psiaka, tylko niech się ten ktoś znajdzie.