Gabi79 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 [quote name='bela51']Dziewczyny jak zawsze sprawiają , ze niemozliwe staje sie mozliwe:lol: Czy jestescie w stanie zliczyc, ile uratowałyscie juz psich istnien ? Byłaby bardzo dluga lista.:loveu: Bede u Aiszy i postaram sie choc troszke pomoc, ale najpierw musze zrobic rachunek sumienia, bo przestałam panowac nad wydatkami:oops:[/QUOTE] Witaj Belu, wspaniale, że jesteś u Aiszuni. Aga z Myszką znowu zdziałały cuda. Pomagało jeszcze kilka osób spoza dogo. A teraz, jak zwykle dzięki Dogomaniakom sunia, która miała beznadziejne życie ma szansę być szczęśliwa:loveu: Quote
asiuniab Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 dziękuję za zaproszenie, a przede wszystkim dziewczyny Wam dziękuję, że pomogłyście i pomagacie tym wszystkim bidom i mimo braku wszystkiego czasu, kasy ..... na razie mogę tu tylko zaglądać, finansowo nie wesprę i bardzo nad tym ubolewam; już się zaczynam zastanawiać, czy my dogomaniacy nie powinniśmy pomyśleć o jakichś grach liczbowych i grać jakimś wielkim mega sytemem, i jak by się tak wygrało milion, to na jakiś czas każdy z nas by odetchnął i nie martwił się za co pomagać, tylko by pomagał; takie moje dywagacje... Quote
Gabi79 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 [quote name='asiuniab']dziękuję za zaproszenie, a przede wszystkim dziewczyny Wam dziękuję, że pomogłyście i pomagacie tym wszystkim bidom i mimo braku wszystkiego czasu, kasy ..... na razie mogę tu tylko zaglądać, finansowo nie wesprę i bardzo nad tym ubolewam; już się zaczynam zastanawiać, czy my dogomaniacy nie powinniśmy pomyśleć o jakichś grach liczbowych i grać jakimś wielkim mega sytemem, i jak by się tak wygrało milion, to na jakiś czas każdy z nas by odetchnął i nie martwił się za co pomagać, tylko by pomagał; takie moje dywagacje...[/QUOTE] Witaj asiuniab!!! Oj, gdyby tak trafić szóstkę w totka - marzenie!!! Quote
ania68 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Dziękuję za zaproszenie. Chylę czoła przed Wami dziewczyny. Niestety, nic więcej nie mogę zrobić. Powodzenia. Quote
Ada-Vebby Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Dzięki serdeczne!!! "Czy mam Twoją pierwszą wpłatę zapisać, jako stałą + 5 jednorazowej, czy stała będzie oprócz tych 20zł?" ..Gabi,stała będzie oprócz tych dwóch dyszek ;) Quote
ajw Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Jestem u Aiszy. Niech dochodzi do siebie ;) To miejsce w którym mieszkała :( brak słów... a te psiaki z tych zdjęć na poprzedniej stronie to wszystkie bezdomniaki? :( Quote
lucky23 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Dziękuję za zaproszenie.. Śliczna sunia, chciałabym jej pomóc ale nie mam takiej możliwości.. :( Quote
Gabi79 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 [quote name='ania68']Dziękuję za zaproszenie. Chylę czoła przed Wami dziewczyny. Niestety, nic więcej nie mogę zrobić. Powodzenia.[/QUOTE] [quote name='lucky23']Dziękuję za zaproszenie.. Śliczna sunia, chciałabym jej pomóc ale nie mam takiej możliwości.. :([/QUOTE] Dziękuję serdecznie za przybycie. Obecność na wątku i kibicowanie też ogromnie potrzebne!!! [quote name='Ada-Vebby']Dzięki serdeczne!!! "Czy mam Twoją pierwszą wpłatę zapisać, jako stałą + 5 jednorazowej, czy stała będzie oprócz tych 20zł?" ..Gabi,stała będzie oprócz tych dwóch dyszek ;)[/QUOTE] Dzięki, tak myślałam, ale chciałam się upewnić:lol: [quote name='ajw']Jestem u Aiszy. Niech dochodzi do siebie ;) To miejsce w którym mieszkała :( brak słów... a te psiaki z tych zdjęć na poprzedniej stronie to wszystkie bezdomniaki? :([/QUOTE] Te psy z fotek zamieszczonych przez Crys chyba są też z tamtego zakładu, nie wiem, czy wszystkie. Dziewczyny zabrały stamtąd szczeniaki, dwie sunie, których fotki Agusia zamieściła w #1, a Myszka w #6 oraz Aiszę. Wszystkie 3 sunie lada moment miałyby kolejne szczeniaki i tak w kółko..... Quote
Marycha35 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Gabrysiu dziękówka za zaprosz:):):) Gleba finansowa, ale sępić będę, bo to co tu Dziewczynki nasze kochane wyprawiają to SZACUN I NA KOLANACH PRZEZ TYDZIEŃ!!!!:) Quote
Marycha35 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Czy dobrze zrozumiałam, że w tej zakichanej TFU firmie nie ma już żadnej psiej bidulki? Wstyd, żeby tak nie dbać, o jakby nie był, swoich pracowników!!! Quote
Gabi79 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 [quote name='Marycha35']Gabrysiu dziękówka za zaprosz:):):) Gleba finansowa, ale sępić będę, bo to co tu Dziewczynki nasze kochane wyprawiają to SZACUN I NA KOLANACH PRZEZ TYDZIEŃ!!!!:)[/QUOTE] Witaj Marysiu:multi::multi::multi: Quote
Gabi79 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 [quote name='Marycha35']Czy dobrze zrozumiałam, że w tej zakichanej TFU firmie nie ma już żadnej psiej bidulki? Wstyd, żeby tak nie dbać, o jakby nie był, swoich pracowników!!![/QUOTE] Dziewięć psiaków, w tym 6 szczeniaków zostało stamtąd zabranych. Jest kilka psów (widać je na zdjęciach wstawionych przez Crys), ale nie wiem, czyje one są??? Należytej opieki na pewno nie mają:-( Quote
Marycha35 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Dzięki Gabryś, mocno ściskam:) Szkoda smoczków... zakichana taka firma!!! Quote
Gabi79 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 [quote name='mdk8']przybiegam i ja ale stałej nie dam już rady. Jednorazowo pomogę w przyszłym tygodniu. Poproszę nr. konta.[/QUOTE] 15 zł od Ciebie już na koncie Aiszy, bardzo dziękujemy!!!!! Quote
Mela Jakimiuk Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Dołozę do operacji suni, proszę o dane do przelewu. Quote
Marycha35 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Huraaaaaaaaaaaaaaa:) Mela miło Cię tu widzieć, ściskam:) Quote
Gabi79 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 [quote name='Mela Jakimiuk']Dołozę do operacji suni, proszę o dane do przelewu.[/QUOTE] Bardzo dziękuję, pw z danymi poleciało:lol: Quote
zebrazebra Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Poproszę o konto, coś niewielkiego jednorazowo wpłacę - u mnie bardzo źle ze wszystkim... Quote
halszka Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Jestem u biedulki na zaproszenie Gabi,jutro zajrzę na dłużej i poczytam Quote
Awit Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Dostałam zaproszenie, na razie nie mogę pomóc, nie mam z czego. Jaka biedna ta sunia. Coś drobnego maego wyślę jednorazowo pod koniec miesiąca, to poproszę o konto. Quote
agat21 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Jestem na zaproszenie. Wspaniałe jesteście dziewczyny! Wprost brak słów. :loveu: Sunia śliczna i taka sterana życiem :-( Zasługuje na spokojną i dobrą resztę życia. Dorzucam stałej 10 zł Quote
bela51 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-yocvcIY8Q3o/UweCJawq8NI/AAAAAAAAMYw/rS4__gqY7mE/s800/SAM_0141.JPG[/IMG] Czy ten Onkowaty psiak tez tam mieszka ? Quote
Gabi79 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 [quote name='Paja']jestem na zaproszenie[/QUOTE] Witamy u Aiszuni!!! [quote name='Ada-Vebby']Jak teraz czuje się Aiszunia.[/QUOTE] Pewnie Aga i Myszka będą miały świeże wieści, ale zapewne wejdą późnym wieczorem na dogo. Quote
Recommended Posts