Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fiszka, ty powinnaś już dawno siedzieć pupka na miękkiej kanapie. Co tu jeszcze robisz?
No nie człowieku!!! Takie cudeńko ma być samo? A kto je przytuli? Kto pomizia?

Posted

Maluska Fiszka nie może zasnąć. A przecież zapadła ciemna noc. Wpatruje się w księzyc i marzy o tym jak dobrze jest mieć domek, rodzinę , pełna miseczkę tylko dla siebie. Spraw, aby mogła zasnąć w objęciach kochającego człowieka i uwierzyc, że życie może być piękne!

Posted

Wznowiłam Fiszce allegro.
Nie miała ani jednego obserwatora.
Aga, fotki na różowym tle jednak chyba rzeczywiście mają duży wpływ, bo Pussi miała 3 obserwatorów, gdy kończyłam akcję przed czasem.

Posted

Fiszka ma same zalety: jest mała, a więc zmieści się nawet w maleńkim mieszkanku, Jest leciutka więc można ją wnosić nawet na dziesiąte piętro, nie jest szczeniakiem nie będzie więc zjadać kapci,ma sierść która świetnie komponuje się z dywanami- zarówno kolorystycznie jak i fakturą............ Kurde same zalety, dlaczego więc jeszcze jej nie zabrali ze schronu? bo się nie potrafi przepychać?

Posted

Jak tylko wieluńska Zulka sie oswoi na tyle, ze moze znajdzie dom, a Fiszka jeszcze bedzie w potrzebie, to ma miejsce zaklepane u cioci Gosi (to znaczy u mnie :cool3: ), o ile nie goni kotów. Ostatni jamniczy krótki "tymczas" spowodował tyle zamieszania w moim kocim swiatku, ze koty do tej pory sie czołgaja zamiast chodzić....