Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fiszka już dojechała.
Okazało się że jest wspaniała miła i bardzo spokojna, idealna dla nowej pani.Uwielbia się przytulać i być głaskana.,a jej nowy domek jest stworzony po prostu dla niej
SZkoda że nie mogłam jej zobaczyć na pożegnanie

Posted

ciapuś napisał(a):
Fiszka już dojechała.
Okazało się że jest wspaniała miła i bardzo spokojna, idealna dla nowej pani.Uwielbia się przytulać i być głaskana.,a jej nowy domek jest stworzony po prostu dla niej
SZkoda że nie mogłam jej zobaczyć na pożegnanie

:multi::multi::multi:

Posted

Fiszka juz w swoim domu.
Jest teraz warszawianką z Grochowa ;) .
Lepiej nie mogła trafić. Jej opiekunką jest strasza pani, która pieski miała od zawsze. Sunia teraz mieszka w domku z ogrodem a jej pani jest zawsze domu i podobno uwielbie rozpieszczać psy.Takie informacje mamy od córki starszej pani. Życ nie umierać :loveu: :loveu: .
Fiszka przypadła do gustu od razu i nic dziwnego. To wesola i przymilasta sunieczk, która uwielbia ludzi i pieszczoty. No i na pewno jest łasuchem. Już po pierwszych 5 min.częstowana była frykasami prosto z lodówki. Bardzo jej sie to podobało :eviltong: .

W samochodzie była zupełnie bezproblemowa, bo całą drogę po prostu przespała.

Sunie zadomowi sie bardzo szybko, tego jestem pewna, bo po raptem dwóch godz. spędzonych ze mną w samochodzie chodziła mi przy nodze po nowym domu.
Z tego tez powodu nasza wizyta była króciutka, co by suni nie była jeszcze ciężej zostawać w nowym miejscu. A i tak za nami popiskiwała.

A to kilka zdjęć:

Ostatnie chwile przed schroniskiem :eviltong:

Podróż w samochodzie

W swoim nowym domu (dokładnie w ogrodzie):multi:

Za to zdjęcie przepraszamy :oops: , ale Fiszka tak zaczęła biegać po ogrodzie, że nie było możliwości zrobienia jej innego zdjęcia :cool3:

KONIEC RELACJI...

Posted

heheh ale miała fajna fryzurkę Fiskza oczywiscie :) nastepnym razem to fajnie by było zeby przy jednym transporcie zabrac kilka takich psiaków, wiec prosimy o domy!!!!dla innych malutkich i dużych psów z łódzkiego schroniska :)

Posted

No właśnie: samochód duży więc miejsca było jeszcze full.
Może następnym razem uda się zorganizować jakiąś liczniejsza grupę podróżników do nowych domków.

Posted

wieczorem wczoraj wrocilam i patrze....a tu nasza Fiszka w ogrodku ...bardzo sie ciesze ze Iwona przeznaczyla swoj wypatrzony nastepny domek wypatrzonej przeze mnie Fiszce ....Fiszko kochana mialas szczescie ze akurat twój watek przykuł mój wzrok ...badz szczesliwa :loveu: , a my dalej szukamy ....domkow ....jeszcze chyba jest jeden ale zaraz bede konsultowac z Iwoną co do wymagan ...bo juz mi sie przez te 4 dni mojej nieobecności wszystko poplatalo ....nawet na wyjezdzie w pociągu udalo mi sie zalatwic DT :multi: dla kociej rodziny znalezionej w ssypie :placz: Nie ma jak Dogomaniacka Rodzinka :loveu:

• 6 months later...