katya Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Fiszka jedzie do domu w sobotę, yes, yes, yes :) :) :) Quote
szajbus Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Mysza to naprawdę śliczna dziewusia. Tylko strasznie mało jest o niej informacji. Fiszka, już niedługo. Wytrzymaj jeszcze trochę. Quote
ciapuś Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Fiszka już dojechała. Okazało się że jest wspaniała miła i bardzo spokojna, idealna dla nowej pani.Uwielbia się przytulać i być głaskana.,a jej nowy domek jest stworzony po prostu dla niej SZkoda że nie mogłam jej zobaczyć na pożegnanie Quote
katya Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 ciapuś napisał(a):Fiszka już dojechała. Okazało się że jest wspaniała miła i bardzo spokojna, idealna dla nowej pani.Uwielbia się przytulać i być głaskana.,a jej nowy domek jest stworzony po prostu dla niej SZkoda że nie mogłam jej zobaczyć na pożegnanie :multi::multi::multi: Quote
Reno2001 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Fiszka juz w swoim domu. Jest teraz warszawianką z Grochowa ;) . Lepiej nie mogła trafić. Jej opiekunką jest strasza pani, która pieski miała od zawsze. Sunia teraz mieszka w domku z ogrodem a jej pani jest zawsze domu i podobno uwielbie rozpieszczać psy.Takie informacje mamy od córki starszej pani. Życ nie umierać :loveu: :loveu: . Fiszka przypadła do gustu od razu i nic dziwnego. To wesola i przymilasta sunieczk, która uwielbia ludzi i pieszczoty. No i na pewno jest łasuchem. Już po pierwszych 5 min.częstowana była frykasami prosto z lodówki. Bardzo jej sie to podobało :eviltong: . W samochodzie była zupełnie bezproblemowa, bo całą drogę po prostu przespała. Sunie zadomowi sie bardzo szybko, tego jestem pewna, bo po raptem dwóch godz. spędzonych ze mną w samochodzie chodziła mi przy nodze po nowym domu. Z tego tez powodu nasza wizyta była króciutka, co by suni nie była jeszcze ciężej zostawać w nowym miejscu. A i tak za nami popiskiwała. A to kilka zdjęć: Ostatnie chwile przed schroniskiem :eviltong: Podróż w samochodzie W swoim nowym domu (dokładnie w ogrodzie):multi: Za to zdjęcie przepraszamy :oops: , ale Fiszka tak zaczęła biegać po ogrodzie, że nie było możliwości zrobienia jej innego zdjęcia :cool3: KONIEC RELACJI... Quote
luka1 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Brawo, podziękowania dla nowej Pani. Wszystkiego naj, naj, naj...... Quote
szajbus Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Alleluja. Udało się! Kolejna niunieczka w kochającym domku. Fiszka bądź szczęśliwa i wielkie ukłony dla twojej nowej pańci za jej dobre serducho. Quote
ewatonieja Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 heheh ale miała fajna fryzurkę Fiskza oczywiscie :) nastepnym razem to fajnie by było zeby przy jednym transporcie zabrac kilka takich psiaków, wiec prosimy o domy!!!!dla innych malutkich i dużych psów z łódzkiego schroniska :) Quote
Reno2001 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 No właśnie: samochód duży więc miejsca było jeszcze full. Może następnym razem uda się zorganizować jakiąś liczniejsza grupę podróżników do nowych domków. Quote
hankag Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 wieczorem wczoraj wrocilam i patrze....a tu nasza Fiszka w ogrodku ...bardzo sie ciesze ze Iwona przeznaczyla swoj wypatrzony nastepny domek wypatrzonej przeze mnie Fiszce ....Fiszko kochana mialas szczescie ze akurat twój watek przykuł mój wzrok ...badz szczesliwa :loveu: , a my dalej szukamy ....domkow ....jeszcze chyba jest jeden ale zaraz bede konsultowac z Iwoną co do wymagan ...bo juz mi sie przez te 4 dni mojej nieobecności wszystko poplatalo ....nawet na wyjezdzie w pociągu udalo mi sie zalatwic DT :multi: dla kociej rodziny znalezionej w ssypie :placz: Nie ma jak Dogomaniacka Rodzinka :loveu: Quote
Recommended Posts