Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może faktycznie Chani dopisze szczęście i znajdzie taki dom gdzie nie będzie musiała zostawać sama.

Trzymam mocno kciuki za śliczną sunię.

Się przyłączam :):)

Posted

Kochane Cioteczki, czy na wątku bywa Cioteczka, która uiszcza deklaracje w Sterylkowej Skarbonce ?
Chani szczęśliwie ma ten zabieg za sobą, ale pod naszą opieką jest piękna Moira, którą to czeka, a że fundusze wciąż niewielkie, stąd pomysł o wystąpienie do Sterylkowej Skarbonki o zwrot kosztów zabiegu.
Prosimy o pomoc :) :)

Myszko Kochana czy Ty masz może stuporocentowe wejście do Sterylkowej Skarbonki, albo znasz kogoś z takowym ?

Posted

Przyłaczam sie z prośbą o pomoc dla Moiry.

Czekam na wiadomości o Chani - wysłałam pytanie do Betkak, ale tam chyba znow ostre urwanie glowy mają, bo cos sie nie mogę tym razem doczekać na odpowiedź.

Posted

Kochane Cioteczki, czy na wątku bywa Cioteczka, która uiszcza deklaracje w Sterylkowej Skarbonce ?
Chani szczęśliwie ma ten zabieg za sobą, ale pod naszą opieką jest piękna Moira, którą to czeka, a że fundusze wciąż niewielkie, stąd pomysł o wystąpienie do Sterylkowej Skarbonki o zwrot kosztów zabiegu.
Prosimy o pomoc :) :)

Myszko Kochana czy Ty masz może stuporocentowe wejście do Sterylkowej Skarbonki, albo znasz kogoś z takowym ?

Elunia Myszka nie ma, same nie miałyśmy 100% zniżki :(

Posted

Elunia Myszka nie ma, same nie miałyśmy 100% zniżki :(

Potwierdzam, nie mam niestety, kiedyś taki wielki bazar dla skarbonki robiłam, ale stałym deklarowiczem nie jestem:(
Ale o 50 % zawsze możecie poprosić.

Kochane bardzo Wam dziękuję za wyjaśnienie :)
W ostateczności poprosimy, ale Chani nie ma za wiele kasiory :( Może jeszcze znajdzie się jakaś dobra duszyczka, która ma szanse na zwrot 100 % kosztów.
Posted

Elik, chodzi o Moirę. Przypadkiem rozmawiamy na wątku Chani, ale to Moira potrzebuje sterylki,

Ajame, oczywista, że o Moirę chodzi. Chani była wysterylizowana przez adopcją :P
Zwykłe przejęzyczenie, co o porze, w której pisałam tamten post, jest normalką :)
W poście 1230 piszę, że to o Moirę chodzi :)
Posted

Kochane bardzo Wam dziękuję za wyjaśnienie :)
W ostateczności poprosimy, ale Chani nie ma za wiele kasiory :( Może jeszcze znajdzie się jakaś dobra duszyczka, która ma szanse na zwrot 100 % kosztów.

Elu, przejrzyj listę stałych deklarowiczów na sterylkowym wątku. Można poprosić którego z deklarowiczów.

Posted

Elu, przejrzyj listę stałych deklarowiczów na sterylkowym wątku. Można poprosić którego z deklarowiczów.

Super pomysł :) Może kogoś znam :) Dzięki Eluniu :)

Edit.
Szukałam wątku Sterylkowej Skarpety, ale nie udało mi się znaleźć. Czy masz może Elu link do tego wątku ?
Posted

Nie wiem... Zrobiła znaczny postęp. Jeśli w domu wiedzieliby jak z nia pracowac to tak... ale ktoś kto nie zna się na psach może w kilka dni wszystko zaprzepaścić :(

Chodzi mi o to, ze jeśli ktos wiedziałby jak postepować, to będzie dobrze. Jesli będzie jako-tako poinformowany włąściciel, to będzie lepiej niż w poprzednim miejscu. Ale zwykły - serdeczny - człowiek, który da jej uczucie i nic więcej, nie da sobie z nia rady.

Posted

Zozola!  jak ja Cie dawno nie czytałam :)

Rozmawiałam dziś z Beatą o Chani: nasza dziewczyna robi sie pewna siebie, słabe psiaki i szczenieta próbuje dominować, nie wiem czy to poprpawa, czy inny przejaw, ze sama nie czuje sie pewnie.

Przywiązuje się do ludzi - choć jeszcze nie jest typowym przytulakiem.

Czekam na jej fotki.

Ok, fotki dotarły. Chani nauczyła się do czego służą zabawki: 

DSCF3807.JPG

Co jest kolejną dobrą wiadomością :)

Poza tym prezentuje się całkiem ładnie. 

DSCF3803.JPG

DSCF3791.JPG

Umie juz skupiać uwagę na człowieku (krótko, bo krótko, ale dawniej było to niewykonalne) i zaczyna uczyś sie banalnych komend typu siad, zeby wzmocnić Chaniowo-ludzkie relacje :)

Posted

Piękna Chani :)

Przepraszam, że mam poślizg z bazarkiem, ale.... zresztą za dużo pisania. A czasu na to jak na lekarstwo... Odezwę się jak już będzie na gotowy.

Posted

Piękna Chani :)

Przepraszam, że mam poślizg z bazarkiem, ale.... zresztą za dużo pisania. A czasu na to jak na lekarstwo... Odezwę się jak już będzie na gotowy.

Tak, a czasu ciągle brak...

Ja niby powinnam go mieć, a też nie mam :(

Posted

elik, głuchy pies robi bazarek dla Maszeńki. Nie wiesz kiedy będzie gotowy i czy będzie wysyłać na niego zaproszenia? Bo ja bardzo prosiłabym aby ktoś mi w tym pomógł. Już teraz wiem, że czasu wcale mi nie przybędzie :(  a miałam nadzieję, że tak się stanie..

Posted

elik, głuchy pies robi bazarek dla Maszeńki. Nie wiesz kiedy będzie gotowy i czy będzie wysyłać na niego zaproszenia? Bo ja bardzo prosiłabym aby ktoś mi w tym pomógł. Już teraz wiem, że czasu wcale mi nie przybędzie :(  a miałam nadzieję, że tak się stanie..

Aniu muszę Cię zmartwić. Madzia dopiero zaczyna i nie będzie zapraszała. Ja  obiecałam, że to zrobię.

A jakiej pomocy oczekujesz ? Może ja będę mogła Ci pomóc.

Posted

Aniu muszę Cię zmartwić. Madzia dopiero zaczyna i nie będzie zapraszała. Ja  obiecałam, że to zrobię.

A jakiej pomocy oczekujesz ? Może ja będę mogła Ci pomóc.

Potrzebuję pomocy w zapraszaniu. Prawdopodobnie wystawię bazarek we wtorek. Czy mogłabyś poczekać z zaproszeniami do tego czasu? Wtedy zaproszenia byłyby za jednym zamachem na 2 bazarki.