Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta1624']U mnie leje i jest chłodniej ;) To tak o 5 wysylam ją do ciebie :D[/QUOTE]

spoko bedzie mi sie lepiej spało :loveu: i moze nos mnie bedzie mniej swedzial bo juz sie cieszyłam ze alergii nie mam to oczy mniw sweda i pieką jak cholera a nos mnie tak swedzi ze zaraz sobie go urwe chyba :mad:

Posted

[quote name='dOgLoV']spoko bedzie mi sie lepiej spało :loveu: i moze nos mnie bedzie mniej swedzial bo juz sie cieszyłam ze alergii nie mam to oczy mniw sweda i pieką jak cholera a nos mnie tak swedzi ze zaraz sobie go urwe chyba :mad:[/QUOTE]
Haha no ja alergii praktycznie nie mam (dzisiaj miałam przez robotę, bo siano zbierałam i mnie katar chwycił ;)). Za to swędzi mnie cały nos zawsze rano, obgadują mnie :D

Posted

[quote name='marta1624']Haha no ja alergii praktycznie nie mam (dzisiaj miałam przez robotę, bo siano zbierałam i mnie katar chwycił ;)). Za to swędzi mnie cały nos zawsze rano, obgadują mnie :D[/QUOTE]

To mnie ktoś od wczoraj non stop obgaduje bo nie przestaje mnie swedzieć :lol:

Posted

[quote name='rashelek']Dlaczego u nas nie ma burzy :(
Od obgadywania to słyszałam, że uszy pieką. Ale żeby nos swędział? :lol:[/QUOTE]
U mnie na szczęście juz nie ma, ale przynajmniej chłodniej jest ;) A o swędzeniu babcia tak mi mówi :D Ja słyszałam że jak swędzi nos to po jednej stronie miłość, po drugiej złość a na środku gość ;) To ja będę mieć full bo swędzi cały :D

Posted

Jeszcze jak bombka na języku wyrośnie to znaczy że ktoś Cię obgaduje , tak kiedyś słyszałam a o nosie to samo lewa strona miłośc prawa złość a środek gość :evil_lol:

Hello w ten gorący piątek :lol:

Posted

U nas upał :D Wiec psu na razie zostalo wypuszczanie przez okno na ogródek na siku, bo z małą nie bede wychodzić w taki upał :( No i nie chce mi sie :D

Posted

U mnie znowu skwar, przyznać się która mi chłodek zabrała :mad:Magda obijałaś się wczoraj, ale wybaczone :D Talia taki basen dobra rzecz, moje co chwilę wskakują ;)

No wróciłam z zakupów, wszamałam 3 longery z KFC :mdleje: Tylko Lucek biedny, bo nic nie dostał :D