Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam ;) U mnie teraz się ochłodziło, jak już wróciłam do domu ;) Tak się spacerek przedłużył "troszkę" :D I przyprowadziłam psa pod dom, właściwie sam się
przyprowadził, taki kundelek czochracz ;)

Posted

[quote name='marta1624']U mnie znowu skwar, przyznać się która mi chłodek zabrała :mad:Magda obijałaś się wczoraj, ale wybaczone :D Talia taki basen dobra rzecz, moje co chwilę wskakują ;) [/QUOTE]

Co do basenu, to moja Tora dziś piła wodę z Theosia basenu :mdleje:

Posted

[quote name='magdabroy']Tora nie ma wstępu do łazienki, bo tam stoi kocia kuweta :diabloti:[/QUOTE]
No to lepiej nie puszczaj :D Moja łazi wszędzie (co jest nieraz uciążliwe ;)). I lubi zlizywać wodę z ciała, jak się np chlapię z węża :D

Posted

Hejka ;) Marta ciesz się z cudzego nieszczęścia :D Fotki są. Na telefonie :diabloti:

Aga burza ode mnie wyszła wczoraj, znowu skwar. Wysłałam ją do ciebie ale widzisz coś ją zatrzymało :D

Posted

To musiała niezle zabładzić bo u nas nadal skwar i na termometrze w cieniu mam 32 stopnie :roll: w mieście myślałam że padne i się nie podniose , ale dałam rade :evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']No po robocie :) Jest straszny skwar, nie ruszam się z domu ;) I pochwałę się co przy okazji zrobiłam, ale to mogę dopiero jutro :grins:[/QUOTE]

Już widze ile energii masz po takiej robocie :evil_lol: ale jesteś , teraz nie bedziemy mogły przez Ciebie spac :eviltong:

Posted

[quote name='marta1624']No po robocie :) Jest straszny skwar, nie ruszam się z domu ;) I pochwałę się co przy okazji zrobiłam, ale to mogę dopiero jutro :grins:

A ja chcę już! :mad:

Posted

Małe macie te nóżki :D Czuję się zdeptana :D

Niestety fotki jutro bo padam :mdleje: Cały dzień robota w skwarze dała się we znaki ;) Ale na spacerku z pieseczkiem byłam :grins:

Moje dzieło niestety musi być jutro, bo dopiero wtedy będzie w pełni "gotowe" :D

Posted

[quote name='marta1624']To dobrze że wiosłami mi nie przysoliły :D[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Już jest "jutro", więc dawaj, bo jak nie to Ci przysolę z wiosła :diabloti:[/QUOTE]

:evil_lol:

ale potwierdzam , już jest jutro , wiosła nie mam ale moge popatrzec jak Cię leją :eviltong: