Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja mimo wszystko lubię poczytać z drugiej strony, choć Grey'a nie przeczytałam jeszcze. Odpychają mnie opinie innych :P

Za to czytam rożne romanse, niektóre bardziej, inne mniej wpadające w pamięć. Aż się dziwię, że te wszystkie książki mi się nie mylą :D

Albo fajnie się czyta książki pisane okiem mężczyzny np. Zaplątani :)

Posted

Hejka :)

Wpadłam na swoją galerię bo ogłoszenie walnę (a co!) :D

Jutro mój "dziubens", wredna menda, zołza, po prostu mędziarina, ma 4 urodzinki <3 Mam nadzieję, że jeszcze wiele lat przed nami :)

Posted

Jako pierwsza ;)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO!!!!! samych radości, spacerków, dużo smaczków, merdających ogonków, żeby Pańcia więcej czasu miała i żeby więcej miejsca w łóżku dla psicy zrobiła, dużo nowych piłeczek, i duuuużo pięknych lat u boku Pańci :)

Posted
12 godzin temu, Angi napisał:

Rozumiem, ze 6.02 opijamy? :D

Pewnie :D

3 godziny temu, nadira napisał:

Jako pierwsza ;)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO!!!!! samych radości, spacerków, dużo smaczków, merdających ogonków, żeby Pańcia więcej czasu miała i żeby więcej miejsca w łóżku dla psicy zrobiła, dużo nowych piłeczek, i duuuużo pięknych lat u boku Pańci :)

2 godziny temu, Ania :) napisał:

To ja druga  :D Wszystkieeeeeego najlepsiejszego :D duuuzo zdrówka  , spacerków , obrozek , jedzenia i miłości <3 

Dziękujemy <3