marta1624 Posted January 15, 2016 Author Posted January 15, 2016 No godzinka biegania z pańcią i pieseł zadowolony :) I 31.01 miałam jechać na wystawę ( i jadę), pisałam do biura czy mogę zabrać psa (Puffka)- i dzisiaj wreszcie otrzymałam wiadomość że oficjalnie nie, ale jakbym była po 14 to mnie wpuszczą :) Quote
*Magda* Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Hej Marta :) Powodzenia na egzaminie ;) Quote
marta1624 Posted January 15, 2016 Author Posted January 15, 2016 (Nie) dzięki Madzia :) Tyśka- no właśnie, plan był taki żeby go wziąć, bo chciałam pogadać z panią Agatą z Kudłaty Art ;) Ale... Muszę zobaczyć czy zaliczę egzamin w niedzielę, bo jak nie to o 14:30 mam termin kolejny i wtedy psa nie wezmę. A druga sprawa- boję się, że ochroniarz nie wpuści mnie jednak z psem i będzie klops co zrobić :/ Ale ... Jeśli zdam, to zaryzykuję i psa wezmę (i koleżankę w razie czego), aczkolwiek nie wiem czy nie będzie to Kaja- chcę trochę poprawić nasze relacje, bo się troszku przez moje egzaminy i obronę popsuły ;) No ale jeszcze zobaczymy :) Quote
Erykowa Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 3 godziny temu, marta1624 napisał: No godzinka biegania z pańcią i pieseł zadowolony :) I 31.01 miałam jechać na wystawę ( i jadę), pisałam do biura czy mogę zabrać psa (Puffka)- i dzisiaj wreszcie otrzymałam wiadomość że oficjalnie nie, ale jakbym była po 14 to mnie wpuszczą :) Hej A myślałam,że zobaczymy się w Bukownie :( Choć jak będzie zimno to my się nie wybierzemy ale liczę,że się uda Quote
marta1624 Posted January 16, 2016 Author Posted January 16, 2016 20 godzin temu, Erykowa napisał: Hej A myślałam,że zobaczymy się w Bukownie :( Choć jak będzie zimno to my się nie wybierzemy ale liczę,że się uda Do Bukowna jeśli zaliczę to przyjadę, w końcu spacer organizuje fundacja Puffkowa :) Hej Ola :) Quote
*Magda* Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Masz szczęście, że o mnie nie zapomniałaś :P Quote
marta1624 Posted January 16, 2016 Author Posted January 16, 2016 Nie zapomniałam, jakbym mogła :D Chociaż jestem przeziębiona, ciągle w łóżku z notatkami żeby na jutro jakoś takoś wyglądać :( Quote
Oscar Patric Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 2 minuty temu, marta1624 napisał: Nie zapomniałam, jakbym mogła :D Chociaż jestem przeziębiona, ciągle w łóżku z notatkami żeby na jutro jakoś takoś wyglądać :( zdrówka,kciuki trzymamy :) Quote
Erykowa Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Hej To mam nadzieje,ze się zobaczymy.A teraz się kuruj i wygrzewaj w łóżeczku:) Quote
Ania :) Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Zdrowiej i trzymam kciuki za egzamin :) Quote
*Magda* Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Godzinę temu, dOgLoV napisał: Jak zdrowko ? ;) I jak egzamin? Quote
Oscar Patric Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 lepiej się czujesz,jak po egzaminie ? Quote
marta1624 Posted January 18, 2016 Author Posted January 18, 2016 Hejka :) A jest do kitu :( Nadal jestem chora, psy niewybiegane, na egzamin pojechałam z 38 stopniami gorączki i na lekach i be sensu- na 186osób zaliczyło 6, części nawet nie dopuścił (bo mu się nie podobały osoby jak stwierdził), ja byłam z tych co wpuścił i udupił :/ Skończyło się to wszystko wizytą u dziekana, napisaniem grupowej skargi, przez co 31.01 jadę na egzam powtórkowy z innym wykładowcą, bo ten ma zakaz póki co uczenia (kilka osób nagrało jego działania, że mimo dobrej odpowiedzi oblewał, plus wprowadził 2 obce osoby na egzamin które też egzaminowały a nie mogły nawet być, plus ich podśmiewajki). Więc super :/ Quote
marta1624 Posted January 18, 2016 Author Posted January 18, 2016 Ale za to dzisiaj kładliśmy kamień na ścianę w salonie (początek dopiero, więc słaby efekt ;)), w środę znowu coś dorobimy, moja praca inżynierska została przyjęta (uff), więc na sobotę mam wydrukować strony tytułowe do podpisu promotorce, załatwiłam sobie praktyki na już, i mimo choroby jutro jedziemy na spacer w towarzystwie :) Oby tylko zaliczyć jeszcze 3 egzaminy, 2 mam 30.01 i jeden (ten!) 31.01, potem oddać jedną pracę i jestem gotowa na obronę (prawie, ciucha nie mam :D) Quote
marta1624 Posted January 18, 2016 Author Posted January 18, 2016 Tyle to już pikuś :) No i pytania do pracy muszę wymyśleć, jakie promotor mi zada na obronie :) Quote
*Magda* Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Ja nie pomogę, bo nie musiałam czegoś takiego robić :P Quote
Recommended Posts