Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No godzinka biegania z pańcią i pieseł zadowolony :) 

I 31.01 miałam jechać na wystawę ( i jadę), pisałam do biura czy mogę zabrać psa (Puffka)- i dzisiaj wreszcie otrzymałam wiadomość że oficjalnie nie, ale jakbym była po 14 to mnie wpuszczą :) 

Posted

(Nie) dzięki Madzia :)

Tyśka- no właśnie, plan był taki żeby go wziąć, bo chciałam pogadać z panią Agatą z Kudłaty Art ;) Ale... Muszę zobaczyć czy zaliczę egzamin w niedzielę, bo jak nie to o 14:30 mam termin kolejny i wtedy psa nie wezmę. A druga sprawa- boję się, że ochroniarz nie wpuści mnie jednak z psem i będzie klops co zrobić :/

Ale ...

Jeśli zdam, to zaryzykuję i psa wezmę (i koleżankę w razie czego), aczkolwiek nie wiem czy nie będzie to Kaja- chcę trochę poprawić nasze relacje, bo się troszku przez moje egzaminy i obronę popsuły ;)

No ale jeszcze zobaczymy :)

Posted
3 godziny temu, marta1624 napisał:

No godzinka biegania z pańcią i pieseł zadowolony :) 

I 31.01 miałam jechać na wystawę ( i jadę), pisałam do biura czy mogę zabrać psa (Puffka)- i dzisiaj wreszcie otrzymałam wiadomość że oficjalnie nie, ale jakbym była po 14 to mnie wpuszczą :) 

Hej

A myślałam,że zobaczymy się w Bukownie :(

Choć jak będzie zimno to my się nie wybierzemy ale liczę,że się uda

Posted
20 godzin temu, Erykowa napisał:

Hej

A myślałam,że zobaczymy się w Bukownie :(

Choć jak będzie zimno to my się nie wybierzemy ale liczę,że się uda

Do Bukowna jeśli zaliczę to przyjadę, w końcu spacer organizuje fundacja Puffkowa :)

Hej Ola :)

Posted

Hejka :)

A jest do kitu :( Nadal jestem chora, psy niewybiegane, na egzamin pojechałam z 38 stopniami gorączki i na lekach i be sensu- na 186osób zaliczyło 6, części nawet nie dopuścił (bo mu się nie podobały osoby jak stwierdził), ja byłam z tych co wpuścił i udupił :/ Skończyło się to wszystko wizytą u dziekana, napisaniem grupowej skargi, przez co 31.01 jadę na egzam powtórkowy z innym wykładowcą, bo ten ma zakaz póki co uczenia (kilka osób nagrało jego działania, że mimo dobrej odpowiedzi oblewał, plus wprowadził 2 obce osoby na egzamin które też egzaminowały a nie mogły nawet być, plus ich podśmiewajki). Więc super :/

Posted

Ale za to dzisiaj kładliśmy kamień na ścianę w salonie (początek dopiero, więc słaby efekt ;)), w środę znowu coś dorobimy, moja praca inżynierska została przyjęta (uff), więc na sobotę mam wydrukować strony tytułowe do podpisu promotorce, załatwiłam sobie praktyki na już, i mimo choroby jutro jedziemy na spacer w towarzystwie :) Oby tylko zaliczyć jeszcze 3 egzaminy, 2 mam 30.01 i jeden (ten!) 31.01, potem oddać jedną pracę i jestem gotowa na obronę (prawie, ciucha nie mam :D)