Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka :)

Madzia- szukałam sprzętu typowo domowego :) Po prostu mój komp już szwankował, w końcu miał ponad 10 lat. I dzisiaj kupiłam ASUSA, po lekturze na necie i doradzaniu przez znajomych postawiłam na lapka tej firmy, procesor Core i7, SSD 128GB plus 1Terabajt HDD, 15'6 cala :) Mam nadzieję że będę zadowolona ;) Jeszcze w planach chcę go podłączyć do monitora.

Posted

Hej, my braliśmy w tym miesiącu stacjonarny dla Łukasza, ale on to milion wymagań miał (przede wszystkim karta graficzna, bo gry).  Damian siedzi na lapku, ja na swoim stacjonarnym :P Teraz dziwne małżeństwa, każdy siedzie na swoim kompie (a telewizor buczy w tle :P)

• Upvote 1
Posted
22 godzin temu, majoka napisał:

Teraz dziwne małżeństwa, każdy siedzie na swoim kompie (a telewizor buczy w tle :P)

My co prawda nie małżeństwo, ale też się śmieję, że bardzo romantycznie spędzamy czas- każde na swoim kompie :D

• Upvote 1
Posted
1 minutę temu, Paulina94 napisał:

My co prawda nie małżeństwo, ale też się śmieję, że bardzo romantycznie spędzamy czas- każde na swoim kompie :D

hehe my już 15 lat po ślubie (no prawie 30 czerwca), a więc dobrze Wam to wróży :P

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, Paulina94 napisał:

Nie jesteście sami :p u nas to samo xd

• Upvote 1