Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej,hej !

Filmik niezły-ja to zastanawiam się czy ten kamerzysta był ubrany w jakieś moro i w krzakach siedział bo go wcale nie widziałam :) :)

Ale szalejecie z zawodami.Ja Wisłę odpuszczam.Wydaje mi się,ze kondycja za marna :( po górach nie chodziłam z 15 lat a Erman nigdy.Daj koniecznie znać jak było bo to takie "profi" te zawody tam są.Koniecznie chce jechać w przyszłym roku choćby,żeby pooglądać widoki bo góry do tego jesienią są cudne.

I zapisuje się na Myślenice puki są miejsca,musimy się jeszcze w tym roku zobaczyć :)

Posted

Hejka :)

Zuzaw Myślenice kuszą... Bardzo kuszą :) Ale mam jeden dylemat- boję się że się zgubię, boś nastraszyła że takie tereny :)

A Wisła- mam nadzieję jechać, tylko czekam na grafik taty :) W górach bywam, ale rekreacyjnie raczej- wczoraj 18km szliśmy z Ustronia, przez Równicę, do Wielkiej Czantorii :) A potem powrót do Ustronia. Było super, ale... Jedna z bardziej męczących podróży. Bo wchodzi się na Równicę (800 ponad m), potem spowrotem w dół, a potem znów w górę (prawie 1000m) na Czantorię. Góra strasznie stroma, wysiadałam momentami ;) Ale poza tym- super, ludzie mili, a większy natłok tylko na Czantorii (wyciąg).

Posted

Hej

Marta jeśli chodzi o Myślenice to nie o to mi chodziło ! Tzn nie o zgubienie-bo właśnie tam to chyba trudno bo Kraków z górek widać więc jakiś punkt orientacyjny jest ;) tylko o to,że wysoko/nie po płaskim trzeba "włazić na górkę" ale to w porównaniu z Wisłą to nic !

Posted

To do zobaczenia.Choć mi wczoraj Erman tak spuchł i to nie wiem z czego,że już ama nie jestem pewna wyjazdu.Tzn planujemy jechać ale chciał bym wiedzieć dlaczego mu się tak zrobiło :(