Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja właśnie też tylko zbierać lubię, ale rodzice jeść :)

Co do psa- byłam dzisiaj z moimi, Lucek znalazł 5 rydzów :D Co z tego jak sam o tym nie wiedział, przypadkiem wąchał trawę gdzie one rosną :DD A czy typowo da się nauczyć- pojęcia nie mam :)

Posted

Ja się nie znam na grzybach, ale jeść je okazjonalnie lubię :D

Co do szkolenia psów, jasne że się da. W końcu lagotto romangolo były hodowane do szukania trufli :D

Posted

Hejj :)

Matko, byłam dzisiaj w 2 miejscach, grzybów jak na lekarstwo. Potem poszłam z psami jak zwykle koło babci (chodzę tak codziennie, bo zabieram wtedy też Majkę- sunię babci) i wpadłam przypadkiem (dobra, psy mi pomogły :p) w trawy. No a tam... Multum maślaków. Uzbierałam całą reklamówkę, wróciłam do babci, zebrałam ją, tatę i ciocię (bo wszyscy u babci byli) i doszliśmy znowu. Ostatecznie mam całą reklamówkę i taką dużą torbę, babcia 2 wiaderka, a ciocia wiaderko i reklamówkę. I wszystkie zdrowe. Tylko ile obierania było... I pomyśleć że to 10 minut drogi od babci.

Posted

A u nas masa! :) Co prawda o wiele mniej niż w ub. roku, ale co rusz widać jakieś grzyby. Jakie to nie wiem, bo się nie znam, ale wiem, że są :D

Posted

Ja też się nz grzybach nie znam :P Ale mama była na spacerze z psami w lesie i nic nie znalazła. Szefowa też mi mówiła że była i nic.
Ja zbierać nie lubię ale lubię jeść :D

Posted

Dzięki! 

Madzia jaki deszczowy, upał był :D

I byłam na grzybach, mam zdjęcie zbiorów:D Ale przepraszam Was bardzo, na razie nie dodam- muszę pocierpieć w ciszy... W niedzielę miałam iść na spacerek owczarkowy, sobotę na dogtrekking, a tu widzę że mam szkołę w obydwa dni.... Buuu, i to pierwsze zajęcia, opuścić nie można :(

Posted

Madzia dobry pomysł! :D

Ale po cichu się przyznam że już obmyślam plan na co nie muszę iść... Jak na razie mi wychodzi że na upadłego skończę w niedzielę koło 14 (to w domu koło 15- zajęcia planowo do 19:40 :D) i zdążę na spacer :)

Posted

Hejka :)

Erykowa- no właśnie nie :( W niedzielę się urwę z 2 zajęć, ale dogtrekking w sobotę zająłby cały dzień- a tyle aż się urwać nie mogę :(

Zostają mi Myślenice, na szczęście wtedy brak szkoły :)