Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej

Nadira to do zobaczenia w Tychach.też się trochę boję "mapy" ale to nasz drugi start i po pierwszym widzę,ze wiekszość idzie jednak grupkami.

Formularz na Rudzki dogtrekking wyjątkowo kiepski.Ja skopiowałam "zdjęcie" i w paint'cie "wypełniłam".Takie "zdjęcie" im wysłałam mailem.Tak na pewno może być bo mi potwierdzenie odesłali ;)

Posted

Dzięki :) Coś pokombinuję z tym formularzem, najwyżej się pośmieją :D

Fajnie, że start jest tam po południu, bo z Tychami się muszę nawyginać, dzieci dzień wcześniej gdzieś sprzedać :/

Posted

O Erykowa ciekawy pomysł, skopiuję z ciebie :)
My też możemy iść grupą :) Będzie łatwiej i raźniej :)

A propos Dogtrekkingu- jest już w przyszłą sobotę, a my się leczymy... Ja z kolanem dam radę, ale Kajka uwaliła tylną łapę i zobaczyłam że na przedniej, na "łokciu", ma guza :( Jutro więc wet, na szczęście werwy ma tyle samo :)

Posted

W wiekszosci sklepow robia wlasnie tak ze jak przychodzi towar to najpierw do siebie biorą a pozniej idziesz po coś 5 min po otwarciu sklepu i slyszysz ze juz czegoś tam nie ma :P

Posted

Niestety wiem :p

Erykowa, Nadira- opłacałyście już dogtrekking Tyski? Bo mi jakieś dziwne konto się wydaje, a wchodzę w to co podane na fb w rejestracji. niby wszystko na Katowice, a konto wyświetla jako Wrocław...

Posted

Ja zapłacę na miejscu, żeby mąż nie widział :) chociaż ostatnio coś przebąkiwał, że może by wolne wziął i  ze mną pojechał :/ ale mam zamiar go zniechęcić. Jak się nie uda to wywołam jakąś wojnę domową i zostanie obrażony w domu :D

Guest TyŚka
Posted

Ja zapłacę na miejscu, żeby mąż nie widział :) chociaż ostatnio coś przebąkiwał, że może by wolne wziął i  ze mną pojechał :/ ale mam zamiar go zniechęcić. Jak się nie uda to wywołam jakąś wojnę domową i zostanie obrażony w domu :D

Jesteś okrutna :D

• Upvote 1
Posted

Angi, jakbyś bliżej podeszła to zobaczyłabyś te zmarszczki i sflaczały tyłek :D niestety bliżej mi do 50, niż 18 :'(  ...tylko moja mama ciągle pyta, kiedy ja wreszcie dorosnę i spoważnieję :D Mój mąż też smarkato wygląda i często słyszałam "tacy młodzi a już dzieci" (a pierwsze urodziłam jak miałam 26 lat)

Marta, dziękuję za miłe słowa :)

Posted

Teoretycznie może bym mogła, ale ciesz się, że tak nie jest- moje dzieci mają prze...kichane ;)

Marta- byłaś nad wodą? Jest tam jeszcze wogóle jakaś woda? :D słyszałam, że jezioro żywieckie prawie suche :(

Jakiś czas temu zrobiłam sobie wycieczkę z psem na Paprocany- nie wzięłam mu wody no bo bez sensu- nad jezoiro wodę brać :D Na miejscu okazało się, że woda jest tak syfiasta, że Drago nie miał ochoty nawet łapki zamoczyć, mimo upału :( a jakby nawet chciał, nie pozwoliłabym mu. Słyszałam, że tam jest duży problem z kwitnącym czymśtam (jakiś glon). Wystarczy parę ciepłych dni i rozmnaża się to niesamowicie

Posted

Byłam z jednej strony- polecam wziąć wodę że sobą ;) Jednak nie była zbyt czysta, chociaż przechodząca Pani powiedziała że po drugiej stronie jest lepsza :)

A z tymi dziećmi- nie wierzę że tak źle mają :)

Posted

Myśmy całe jezioro obeszli, po drodze jest knajpka w takim niby zameczku, poczęstowali Drago wodą, nawet prowizoryczną michę skombinowali :) głupio mi strasznie było, co ze mnie za niedobra pani, psa prawie wysuszyła :( Wszędzie to samo zielone badziewie było :( tylko w jednym miejscu jako- tako dało się wejść, bo kaczki tam miały "przystań" i rozgoniły glony, to troszkę się schłodził, a jak dotarliśmy do cywilizacji kupiłam wodę :)

A na domiar złego non-stop rowerowe patrole policyjne były i się czepiali, że pies bez smyczy :/ A co śmieszne, wyjeżdżają z jednostki z tymi rowerami prawie spod mojego domu, codziennie mnie mijają i nikt nigdy słowa nie powie, że bez smyczy...

Wycieczka mega zryta była, tym razem na pewno tak jak piszesz, biorę wodę :) i michę i smycz :D

Posted

Hahaha ja mam długą listę rzeczy do wzięcia :D A co do patroli- kurde słabo, zwłaszcza że moja szybciej luzem chodzi... Mam nadzieję że na dogtrekkingu nie będą tak się czepiać :/ W razie czego biorę flexi :)

No woda konieczna :)

Posted

Hej

Ja zapłaciłam,tzn zrobiłam przelew.Jak co to mam w telefonie wyciąg z konta więc będę się na tym opierać.

Fajnie,że wiecie jak okolica wygląda.Ja w Tychach nigdy w zyciu nie byłam ;)

nadira jesli chodzi o dzieci to ja tym razem zabieram.Jak brałam udział pierwszy raz to nie "pozwoliłam" jechać.Chciałam mieć 100% poświęcenia dla psa.A w Tchach widzę,że dużo atrakcji więc namówiłam  i męża i szwagrów i jedziemy cała banda tzn 4ka dorosłych i tyle dzieci :) ale lecę tylko ja a oni planowo zostają na miejscu.Chciałam,żeby zobaczyli jaka to fajna impreza a myślę,że w miedzy czasie-nie liczę,że wrócę wcześniej niż 3-4 godziny ;) jakoś zorganizują sobie czas.

U mnie z mężem nie ma problemów z dwóch powodów-po pierwsze wczesniej były konie i różne wyjazdy a to z 10x droższe zawsze jest ;) a po drugie on się teraz wciągnął w wędkarstwo więc ,żeby bez wyrzutów sumienia móc w każdej chwili wyskoczyć na rybki mnie "wspiera" w bieganiu z psem :) :) No i moje dzieci już nie takie małe.Zastanawiam się czy w Rudzie nie polecieć ze starsza córką bo tam to takie mniej "profi" to wyglada i dystans mniejszy.

/ja pierwsze urodziłam jak miałam 25 :) /

edit

Mata kurujcie się.Mam nadzieję,ze nic poważnego i forma nadal bedzie