Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szkoda ,bo liczyłam na dokładną/osobista relację ale wiadomo,czasami się nie da.I najwazniejsze,że podczas Myślenic nie masz szkoły.Wole tam się spotkać niż wiadomości z Wisły.

Posted

Nie, grzyby obieram :D Po południu byłam z mamą i mamy pełny koszyk maślaków :D

A rano byłam z psami rekreacyjnie po lesie i polach pochodzić, w nowym miejscu 10 minut autem od mojego domu :) 2h zeszło, psy poszalały :)

Posted

To pracowicie. :D

U nas dzisiaj mokro i nieprzyjemnie. Piesek śpi na podusi, kot śpi na łóżku :p

Posted

Mnie nie szkoda było dzisiaj w szkole siedzieć- cały dzień leje, pochmurno ;) I jutro też tak ma być. Oby od poniedziałku sié poprawiło.

Za to z nudów (:D) zamówiłam żarcie dla chomika i larwy :) Tylko w związku z tym, że w tym miesiącu poszło dużo przelewów od taty, muszę iść opłacić do banku ;)

No i chcę kupić adresówki edeil dla psów, ale muszę obrożę przeliczyć :)

Posted

Haha po szkole ciężko się myśli i pisze- żarcie dla chomika, i larwy (plus krewetki) też dla chomika :D Do jedzenia dla niego, białko :)

No a teraz czas z psami na szybki spacer iść i jadę ;)

Posted

Hejka :)

Tyśka to wpadaj! Zaliczysz spacer owczarkowy i owsikowy :D

A ja wiedziałam że szkoła to zło... Przeziębiłam się. Na pewno tam! To z pewnością nie ma związku z chodzeniem w krótkim rękawku żeby księżyc obejrzeć :p I na pewno nie zależy od spaceru w cienkim polarku w sobotę :p

Posted

Dobry :)

Zuzaw o to właśnie! :D

Ola- z reguły tak, aczkolwiek są wyjątki ;) Teraz miałam sobotę i niedzielę, potem sobota (ta najbliższa-3.10.), tydzień wolne i znowu sobota i niedziela (17-18.10). Za to w listopadzie mam 7-8.11 a potem dopiero 21-22.11 :)

A w niedzielę byłam rano na przypadkowym socjalu z psami- przed szkołą poszłam na spacer i wpadłam na odpust :) A że Kaja wystraszyła się wiatraka (WTF?), a Lucek Myszki Miki (balon), to podeszłam na socjal. Bardzo miły Pan zgodził się pomóc, więc na spokojnie psy poznały te straszne rzeczy. A na dodatek Pan zgodził się mi jeszcze pomóc- kupiłam małą paczkę strzelających diabełków- a mają huk mniejszy niż petardy ale w tym stylu. No i Pan zgodził się strzelić tymi diabełkami, coby mi pomóc Kajkę odwrażliwić. No więc Pan strzelił, Lucek oczywiście olał, a Kajka minimalnie się wystraszyła za 1 razem. Za drugim olała :)

Posted

Super, że umiesz wykorzystać takie sytuacje na socjal. I ciesze się, że Kajka zaczyna olewać huki :)

Posted

Starałam się wykorzystać sytuację- chociaż minus był taki że się spóźniłam na zajęcia :p Ale trudno :D

Chciałabym ją odwrażliwić na petardy, ale tego chyba mi się nie uda :( Na szczęście nie jest aż bardzo źle- suka wujostwa po jednym strzale z duuuuużej odległości (mało słychać) takim diabełkiem sforsowała swój kojec, otworzyła bramę (!)(łapą zaczepia i ciągnie), potem przeskoczyła ogrodzenie sąsiadów i siedziała pod ich domem. To dopiero hardcore.

Posted

Z Morusem przez parę lat sylwester, burze i inne to był koszmar... na szczęście z paniki się już wyleczyliśmy, teraz dalej się boi, ale jest niebo a ziemia w porównaniu z tym, co było, więc z autopsji wiem, że praca popłaca. Trzymam kciuki za Was!