Erykowa Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Szkoda ,bo liczyłam na dokładną/osobista relację ale wiadomo,czasami się nie da.I najwazniejsze,że podczas Myślenic nie masz szkoły.Wole tam się spotkać niż wiadomości z Wisły. Quote
marta1624 Posted September 24, 2015 Author Posted September 24, 2015 No ja też liczyłam na taki bardziej wymagający dogtrekking :/ No ale trudno, w Myślenicach będę (z Nadirą i Agatą :)) Quote
*Magda* Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Marta chyba się już uczy przed jutrzejszymi zajęciami w szkole :D Quote
marta1624 Posted September 25, 2015 Author Posted September 25, 2015 Nie, grzyby obieram :D Po południu byłam z mamą i mamy pełny koszyk maślaków :D A rano byłam z psami rekreacyjnie po lesie i polach pochodzić, w nowym miejscu 10 minut autem od mojego domu :) 2h zeszło, psy poszalały :) Quote
Guest TyŚka Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 To pracowicie. :D U nas dzisiaj mokro i nieprzyjemnie. Piesek śpi na podusi, kot śpi na łóżku :p Quote
łamAga Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 A u nas dzisiaj słonecznie ale zimno brrrr Quote
marta1624 Posted September 26, 2015 Author Posted September 26, 2015 Mnie nie szkoda było dzisiaj w szkole siedzieć- cały dzień leje, pochmurno ;) I jutro też tak ma być. Oby od poniedziałku sié poprawiło. Za to z nudów (:D) zamówiłam żarcie dla chomika i larwy :) Tylko w związku z tym, że w tym miesiącu poszło dużo przelewów od taty, muszę iść opłacić do banku ;) No i chcę kupić adresówki edeil dla psów, ale muszę obrożę przeliczyć :) Quote
marta1624 Posted September 27, 2015 Author Posted September 27, 2015 Haha po szkole ciężko się myśli i pisze- żarcie dla chomika, i larwy (plus krewetki) też dla chomika :D Do jedzenia dla niego, białko :) No a teraz czas z psami na szybki spacer iść i jadę ;) Quote
łamAga Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Ja ciagle tylko sie witam :P hejka :P Quote
*Magda* Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Ja też się tylko witam, bo zaraz znikam do łóżka ;) Quote
kalyna Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Już szkołę zaczęłaś? wow, ja tam się jaram wolnymi weekendami :P W sumie to cały czas mam wolne, ale tego to akurat nie lubię :/ Quote
marta1624 Posted September 27, 2015 Author Posted September 27, 2015 Noo już zaczęłam :/ W sobotę znowu mam, ale za to niedziela to spacerek owczarków <3 I wszystkim laskom- hejj :) Quote
Guest TyŚka Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Cześć :D Spacer poczwarkowy! Ja też chcę! Quote
marta1624 Posted September 28, 2015 Author Posted September 28, 2015 Hejka :) Tyśka to wpadaj! Zaliczysz spacer owczarkowy i owsikowy :D A ja wiedziałam że szkoła to zło... Przeziębiłam się. Na pewno tam! To z pewnością nie ma związku z chodzeniem w krótkim rękawku żeby księżyc obejrzeć :p I na pewno nie zależy od spaceru w cienkim polarku w sobotę :p Quote
Erykowa Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Hej Oczywiście,że jesteś przeziębiona przez szkołę ! Chodzenie w krótkim rękawku i cienkim polarku to hartowanie a w szkole pełno zarazków ;) Quote
Aleksa. Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 A to na zaocznych nie jest nauka co 2 tyg? :P Quote
marta1624 Posted September 28, 2015 Author Posted September 28, 2015 Dobry :) Zuzaw o to właśnie! :D Ola- z reguły tak, aczkolwiek są wyjątki ;) Teraz miałam sobotę i niedzielę, potem sobota (ta najbliższa-3.10.), tydzień wolne i znowu sobota i niedziela (17-18.10). Za to w listopadzie mam 7-8.11 a potem dopiero 21-22.11 :) A w niedzielę byłam rano na przypadkowym socjalu z psami- przed szkołą poszłam na spacer i wpadłam na odpust :) A że Kaja wystraszyła się wiatraka (WTF?), a Lucek Myszki Miki (balon), to podeszłam na socjal. Bardzo miły Pan zgodził się pomóc, więc na spokojnie psy poznały te straszne rzeczy. A na dodatek Pan zgodził się mi jeszcze pomóc- kupiłam małą paczkę strzelających diabełków- a mają huk mniejszy niż petardy ale w tym stylu. No i Pan zgodził się strzelić tymi diabełkami, coby mi pomóc Kajkę odwrażliwić. No więc Pan strzelił, Lucek oczywiście olał, a Kajka minimalnie się wystraszyła za 1 razem. Za drugim olała :) Quote
Guest TyŚka Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Super, że umiesz wykorzystać takie sytuacje na socjal. I ciesze się, że Kajka zaczyna olewać huki :) Quote
marta1624 Posted September 28, 2015 Author Posted September 28, 2015 Starałam się wykorzystać sytuację- chociaż minus był taki że się spóźniłam na zajęcia :p Ale trudno :D Chciałabym ją odwrażliwić na petardy, ale tego chyba mi się nie uda :( Na szczęście nie jest aż bardzo źle- suka wujostwa po jednym strzale z duuuuużej odległości (mało słychać) takim diabełkiem sforsowała swój kojec, otworzyła bramę (!)(łapą zaczepia i ciągnie), potem przeskoczyła ogrodzenie sąsiadów i siedziała pod ich domem. To dopiero hardcore. Quote
*Magda* Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Jak dobrze, że moja sucz nie boi się petard :) Choć wiem co musisz przeżywać, bo moja Tiamat panicznie bała się strzałów :( Quote
Guest TyŚka Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Z Morusem przez parę lat sylwester, burze i inne to był koszmar... na szczęście z paniki się już wyleczyliśmy, teraz dalej się boi, ale jest niebo a ziemia w porównaniu z tym, co było, więc z autopsji wiem, że praca popłaca. Trzymam kciuki za Was! Quote
Recommended Posts