Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znowu się wytarzała w pachnących rzeczach :P Kąpałam ją na dworze, o 19:30, w półzimnej wodzie... Z czego podczas kąpieli zużyłam 1/3 szamponu (ostatek), co ją namydliłam to się trzepała, chlapiąc na mnie, ostatecznie śmierdzi (tfu! Wg niej pachnie :P) tylko trochę mniej, za to ja póki nie poszłam się kąpać pachniałam sosnowo :lol: Jutro rano muszę kupić szampon i jeszcze raz ją wyszorować. Chociaż w sumie może lepiej po spacerze, bo znowu jak się wytarza.... :D

Posted

Chyba stwierdziła że jesteśmy na nią źli bo poszła spać do chomiczego pokoju :D A od rana na dworze, trochę wywietrzało, teraz ją jeszcze przekąpałam i ślicznie pachnie (wg mnie :lol:)

Posted

W ogóle to w poniedziałek jadę szczepić Kajkę na wściekliznę, i się zastanawiam czy jej nie zaczipować od razu... Bo dzisiaj zgadałam się że znajomą i powiedziała że 2 psy ludziom ukradli, a to zawsze jakieś zabezpieczenie... Może marne, ale jest.

Posted

Hejka :)

Dzięki Madzia :)

A ja chora ale świętuję- wczoraj 4h na spacerze w tym odwiedzenie zalewu, dzisiaj 3h spacer z kumplami Kajki :D

I wreszcie kupuję własną zamrażarkę! :D

Posted

Właśnie na barf :D Planuję taką 300litrów... Bo teraz mam dostęp do tanich kurczaków i indyka, chcę zamówić koninę z aspolu (więc więcej), i pojechać wreszcie na targ po wołowinę i wieprzowinę (ostatnio Kajka schab zajada, o matko!). A zamrażarka zapełniona :)