Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super wycieczka :) zazdroszcze :D

Dzięki :)

w marcu? byłam pewna, że też jakoś teraz... to zostałam sama z tą męką... :(

Piękne fotki, super miejscówka ;)

I dzięki :)

Nie, ja to kończe 6 semestr teraz, jeszcze jeden ;) Ale kciukuję za twoją obronę :)
Posted

Super fotki <3

też chce na taką wyprawę :D

myślałam ze ten samowyprowadzacz to tybek :D

Dzięki :)

Proponowałam ci :p

Nie, to coś ala Onek, taki ciemny :) Wszyscy się go boją bo lubi pieski pogonić, więc nikt koło jego domu nie przechodzi. Oprócz mnie :D Bo Kajkę od pierwszego widzenia kocha :D
Posted

Ale super w tych górach,piękne zdjęcia !Jestem pewna,ze Er na widok takiej (i nie tylko ) krowy zwiewał by aż się kurzyło ;) ;)

Jak patrzyłam na pierwsze zdjęcia (w ost.poście) to myślałam,ze Kajka trochę przytyła ale jak ma to po wyjściu z wody to wygląda bardzo fajnie :)

Posted

Ale super w tych górach,piękne zdjęcia !Jestem pewna,ze Er na widok takiej (i nie tylko ) krowy zwiewał by aż się kurzyło ;) ;)

Jak patrzyłam na pierwsze zdjęcia (w ost.poście) to myślałam,ze Kajka trochę przytyła ale jak ma to po wyjściu z wody to wygląda bardzo fajnie :)

Moje psiaki też uciekały, dopiero jak podeszłam do krowy to one za mną :)

No właśnie ona wygląda bardzo grubo, jeszcze teraz jakoś zamiast gubić sierść to trochę jej ma ;) Ale jak mokra to tak źle nie jest ;) No ale porcję cały czas ma zmniejszone, z tym że waga zeszła na 35kg i się trzyma ;)
Posted

Ja mam sosnowy, ładnie pachniał (wczoraj :D Dzisiaj wywietrzało :p)

A z przygód- dzisiaj poszłam z Kajką na rowering, wpadłyśmy w żmiję. Nienawidzę tego paskudztwa :/

Posted

Żmije są pod ochroną :P

przerażają mnie wszelakie węże... jak raz w lesie je spotkałam tak długo nie mogłam się przekonać, aby znowu tam pojechać :/

Aga rozwalasz mnie tym tłumaczeniem ^^

Posted

Żmije są pod ochroną :P

przerażają mnie wszelakie węże... jak raz w lesie je spotkałam tak długo nie mogłam się przekonać, aby znowu tam pojechać :/

Aga rozwalasz mnie tym tłumaczeniem ^^

Aga jest the best :lol:

No u mnie na polach są, więc do zimy zawiesiłam te spacery...

Oj może pod ochroną ale dziadostwa nienawidzę, po tym jak mnie jedna goniła na moim podwórku :p Tak mnie rozwścieczyła że szpadlem w łeb dostała, także ten... Noo ochrona :lol:

Hahahahaha chodziło mi o padalca :P ale jak z zygzakiem to nie był ten osobnik :P

Hahaha tak myślałam :D