marta1624 Posted June 27, 2015 Author Posted June 27, 2015 Super wycieczka :) zazdroszcze :D Dzięki :) w marcu? byłam pewna, że też jakoś teraz... to zostałam sama z tą męką... :( Piękne fotki, super miejscówka ;) I dzięki :) Nie, ja to kończe 6 semestr teraz, jeszcze jeden ;) Ale kciukuję za twoją obronę :) Quote
marta1624 Posted June 27, 2015 Author Posted June 27, 2015 Super fotki <3 też chce na taką wyprawę :D myślałam ze ten samowyprowadzacz to tybek :D Dzięki :) Proponowałam ci :p Nie, to coś ala Onek, taki ciemny :) Wszyscy się go boją bo lubi pieski pogonić, więc nikt koło jego domu nie przechodzi. Oprócz mnie :D Bo Kajkę od pierwszego widzenia kocha :D Quote
łamAga Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 proponowałaś ale za daleko mi było :P to Kajka ma względy :D Quote
Erykowa Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Ale super w tych górach,piękne zdjęcia !Jestem pewna,ze Er na widok takiej (i nie tylko ) krowy zwiewał by aż się kurzyło ;) ;) Jak patrzyłam na pierwsze zdjęcia (w ost.poście) to myślałam,ze Kajka trochę przytyła ale jak ma to po wyjściu z wody to wygląda bardzo fajnie :) Quote
marta1624 Posted June 27, 2015 Author Posted June 27, 2015 proponowałaś ale za daleko mi było :P to Kajka ma względy :D To żałuj :p Oj ma, prawie wszyscy psi faceci ją kochają :D Hahaha, Milka wymiata :D No ba :D Quote
marta1624 Posted June 27, 2015 Author Posted June 27, 2015 Ale super w tych górach,piękne zdjęcia !Jestem pewna,ze Er na widok takiej (i nie tylko ) krowy zwiewał by aż się kurzyło ;) ;) Jak patrzyłam na pierwsze zdjęcia (w ost.poście) to myślałam,ze Kajka trochę przytyła ale jak ma to po wyjściu z wody to wygląda bardzo fajnie :) Moje psiaki też uciekały, dopiero jak podeszłam do krowy to one za mną :) No właśnie ona wygląda bardzo grubo, jeszcze teraz jakoś zamiast gubić sierść to trochę jej ma ;) Ale jak mokra to tak źle nie jest ;) No ale porcję cały czas ma zmniejszone, z tym że waga zeszła na 35kg i się trzyma ;) Quote
marta1624 Posted June 28, 2015 Author Posted June 28, 2015 Hejj :) Właśnie wyszłam z kabiny, a dodam że nie kąpałam się sama (w sumie to się nawet nie kąpałam :p) Quote
łamAga Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Mrrrrrrrr :D :P Który pies zrobił Ci niespodzianke ? :D Quote
marta1624 Posted June 28, 2015 Author Posted June 28, 2015 Oj niezapomniana :D Wszystko zalane- łazienka, przedpokój, salon, kuchnia i ja :D Aga Kajka niespodziankę zrobiła :p Quote
łamAga Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Hahahahaa to Ci Kajka :D mi odpukać dawno żaden czegoś takiego nie wywinął ;) Quote
marta1624 Posted June 28, 2015 Author Posted June 28, 2015 Dobre pytanie :D W czymś śmierdzącym, jakaś padlina to była. Zapach oszałamiający :lol: Za to teraz pachnie sosnowo :D Quote
łamAga Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Ja kiedyś miałam do psów szampon z dziekciem , masakra , ten zapach mnie powala :P Quote
marta1624 Posted June 29, 2015 Author Posted June 29, 2015 Ja mam sosnowy, ładnie pachniał (wczoraj :D Dzisiaj wywietrzało :p) A z przygód- dzisiaj poszłam z Kajką na rowering, wpadłyśmy w żmiję. Nienawidzę tego paskudztwa :/ Quote
marta1624 Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 Wyszły to mnie ze strachu :lol: Żmija uciekła ;) Ale jakbym miała szpadel, to by była jej ostatnia podróż. Chyba zacznę wozić szpadel :lol: Quote
łamAga Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Hahahahahahaha a to był ten no , zapomniałam jak się zwie ale ma ochydną nazwe ak i wygląd hmmmm Quote
marta1624 Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 Jakby to był zaskroniec to bym olała, jak Lucek ostatnio go zwęszył to go zaskroniec owarczał :p Ale to żmija z zygzakiem była :( Quote
kalyna Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Żmije są pod ochroną :P przerażają mnie wszelakie węże... jak raz w lesie je spotkałam tak długo nie mogłam się przekonać, aby znowu tam pojechać :/ Aga rozwalasz mnie tym tłumaczeniem ^^ Quote
łamAga Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Hahahahaha chodziło mi o padalca :P ale jak z zygzakiem to nie był ten osobnik :P Quote
marta1624 Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 Żmije są pod ochroną :P przerażają mnie wszelakie węże... jak raz w lesie je spotkałam tak długo nie mogłam się przekonać, aby znowu tam pojechać :/ Aga rozwalasz mnie tym tłumaczeniem ^^ Aga jest the best :lol: No u mnie na polach są, więc do zimy zawiesiłam te spacery... Oj może pod ochroną ale dziadostwa nienawidzę, po tym jak mnie jedna goniła na moim podwórku :p Tak mnie rozwścieczyła że szpadlem w łeb dostała, także ten... Noo ochrona :lol: Hahahahaha chodziło mi o padalca :P ale jak z zygzakiem to nie był ten osobnik :P Hahaha tak myślałam :D Quote
Recommended Posts