Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A zapraszam :)

No teraz w góry to słabo- mimo że tam odczuwalna temperatura jest niższa, to jednak nadal będzie gorąco...

No naturalne tak :) Ogólnie ustawić to mogę tylko Kajkę na siadzie, ale i tak łeb na bok przechyli :lol:

Posted

Haha moje od krowy też uciekały :D A do sarny to Lucek w szoku był że taki duży jamnik jest :p A sarna luzik, spokojnie jadła jakieś zielsko, spojrzała tylko że Lucek blisko i dalej jadła. Kajka przed nią uciekła (oj mój yorczek :D), a Lucek patrzył ze zdziwieniem :D

Posted

Moim na łepek wali, jak poczują... Gandzia jak stanął oko w oko to gnojek mnie nieźle pociągnął, zanim dupę opanował...

choć jak nie wyczują, czy w oddali biegną to popatrzą i luz, ewentualnie nawet nie zauważą. Koło Sonii blisko mogą biec i pewnie nie zauważy, ale nie daj boże, jak coś poczuje, przepadnij i nie dowołasz...

Za tropem, nawet jak drogę sarna przecięła to cała trójka idzie jak w dym.

Posted

Kalyna to twoją trzoda normalniejsza niż moja chyba :)

Zuzaw- to na 99% jadę :) Nawet już ugaduję transport, więc tylko burza może mnie powstrzymać :) No i poznam (mam nadzieję) Ermana <3

Posted

SUPER ! To ja też liczę,że się poznamy.Choc na razie nasza forma gorsza niż żadna ale mamy troche czasu.Zresztą my bardziej spacerowo-rekreacyjnie bedziemy.Po Miechowie wiem,ze dobra trasa to 90% sukcesu ;)

Ja "polubiłam" juz ich stronę i czekam na nowe informacje i formularz zgłoszeniowy ;) Przeglądnęłam nawet 700 zdjęc z zeszłego roku ;)