marta1624 Posted July 27, 2015 Author Posted July 27, 2015 Hahaha a ja planowałam zamówić szele w kudłatym dla mojej dwójki, ale czekam na wystawę w Będzinie :D To te będą takie na teraz, zawsze to taniej :lol: Quote
angineuuka Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 No ja sie dorobilam 2x kudlaty , 2xrogz , 1xds i po drodze zamawiajac kubek wzielam obroze ktora mialam wziasc wczesniej ale nie bylo tego wzoru :D Quote
marta1624 Posted July 27, 2015 Author Posted July 27, 2015 A ja mam nadzieję się dorobić szelek z kudłatego, obroży z furkidz, obroży z jakiejkolwiek firmy hand made że wzorkiem i rogza :D Ale najpierw czas napaść na bank :lol: Quote
nadira Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Hej :) Marta wiesz może, jakie stoiska w Będzinie będą? Pytałam "Kudłatego", czy się wybierają, bo właśnie zamawiam obrożę i myślałam, że odbiorę osobiście na wystawie, ale nie mają w planach Będzina :( ps.jeszcze 2 posty i będzie okrąglutkie 10tysiaczków ;) Quote
marta1624 Posted July 27, 2015 Author Posted July 27, 2015 Hejka :) Niestety nie mam pojęcia :( Kudłaty mi napisał że będą dopiero w Rybniku a też ubolewam, a z innych nie pytałam. Jedynie mogę podejrzewać że może będzie Julius, furkidz, kookito, bo oni na wystawach zazwyczaj są, ale to tylko moje spekulacje ;) PS. Nawet nie zauważyłam :D Quote
nadira Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 ooo, to trzeba furkidza zamówić :D ale najpierw zapytam u xródła ;) To może się zobaczymy (chociaż ja tylko jako publiczność, Drago swoją karierę wystawową zakończył, na dodatek w kiepskiej kondycji jest- po Royal Canin zszarzało mu futerko, od jakiegoś czasu dostaje barfa, ale chyba mu nie służy- zauważyłam, że zaczyna mu wyłazić sierść, ta warstwa okrywowa, co nigdy do tej pory nie miało miejsca :( ) Quote
marta1624 Posted July 27, 2015 Author Posted July 27, 2015 No lepiej spytać, bo to tylko moje przypuszczenia :) Ja będę na pewno i też jako publiczność- nie mam co wystawiać :lol: Więc mam nadzieję na spotkanie :) Ale się Drago porobiło :( Zdrówka! Quote
Erykowa Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Hej Ja do Będzina też się nie wybieram ale cały czas liczę na spotkanie w Tychach :) Quote
marta1624 Posted July 29, 2015 Author Posted July 29, 2015 Hejka :) Erykowa- w Tychach najprawdopodobniej będę :) Już mam wstępnie umówiony transport, więc tylko sytuacja kryzysowa mnie zatrzyma, co mam nadzieję nie nastąpi :) Więc też liczę na spotkanie :) Quote
angineuuka Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 myslalam, zeby zalozyc na nasze ploty grupe na fb :P ale jest ale Quote
angineuuka Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 bo pacz, mozna by stworzyc dla nas grupe na fb, na ploty. Mozna stworzyc dla kazdej album na foty, plotkowac na biezaco :lol: Ale po 1000 komentarzach pod danym postem znikaja powiadomienia, i czeba tworzyc nowy. Ale wtedy dogo padnie juz na Amen(T) :P Quote
Recommended Posts