Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja mam nadzieję się dorobić szelek z kudłatego, obroży z furkidz, obroży z jakiejkolwiek firmy hand made że wzorkiem i rogza :D Ale najpierw czas napaść na bank :lol:

Posted

Hej :) Marta wiesz może, jakie stoiska w Będzinie będą?

Pytałam "Kudłatego", czy się wybierają, bo właśnie zamawiam obrożę i myślałam, że odbiorę osobiście na wystawie, ale nie mają w planach Będzina :(

ps.jeszcze 2 posty i będzie okrąglutkie 10tysiaczków ;)

Posted

Hejka :)

Niestety nie mam pojęcia :( Kudłaty mi napisał że będą dopiero w Rybniku a też ubolewam, a z innych nie pytałam. Jedynie mogę podejrzewać że może będzie Julius, furkidz, kookito, bo oni na wystawach zazwyczaj są, ale to tylko moje spekulacje ;)

PS. Nawet nie zauważyłam :D

Posted

ooo, to trzeba furkidza zamówić :D ale najpierw zapytam u xródła ;)

To może się zobaczymy (chociaż ja tylko jako publiczność, Drago swoją karierę wystawową zakończył, na dodatek w kiepskiej kondycji jest- po Royal Canin zszarzało mu futerko, od jakiegoś czasu dostaje barfa, ale chyba mu nie służy- zauważyłam, że zaczyna mu wyłazić sierść, ta warstwa okrywowa, co nigdy do tej pory nie miało miejsca :( )

Posted

No lepiej spytać, bo to tylko moje przypuszczenia :)

Ja będę na pewno i też jako publiczność- nie mam co wystawiać :lol: Więc mam nadzieję na spotkanie :)

Ale się Drago porobiło :( Zdrówka!

Posted

Hejka :)

Erykowa- w Tychach najprawdopodobniej będę :) Już mam wstępnie umówiony transport, więc tylko sytuacja kryzysowa mnie zatrzyma, co mam nadzieję nie nastąpi :) Więc też liczę na spotkanie :)

Posted

bo pacz, mozna by stworzyc dla nas grupe na fb, na ploty.

Mozna stworzyc dla kazdej album na foty, plotkowac na biezaco :lol:

Ale po 1000 komentarzach pod danym postem znikaja powiadomienia, i czeba tworzyc nowy.

Ale wtedy dogo padnie juz na Amen(T) :P