Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Masz hurtty różowe, starczy :P Z Juliusa możesz smycz mieć różową :D

Ale coraz mniej je lubię... gdyby wprowadzili julki różowe to idę jak w dym :lol:

Nieee z ich smyczy nie wszyscy są zadowoleni.. różową smycz mam na oku, czekam tylko, aż kasę dozbieram :D

Posted

Nie będę ściemniać :P
Zresztą, czemu Aga ma mieć lepiej niż ja (tylko w jej myślach oczywiście ;))

Coby ją pocieszyć :p

Ja jestem tak uzalezniona od dogo ze kawalek czasu znajde zeby tu wejśc

I pozytywnie! :D

Ale coraz mniej je lubię... gdyby wprowadzili julki różowe to idę jak w dym

Nieee z ich smyczy nie wszyscy są zadowoleni.. różową smycz mam na oku, czekam tylko, aż kasę dozbieram

A ja pasowe kiwi... Uhh, można się pocieszyć :D

Jaką? Pochwal się :)

I oczywiście- jak ja w szkole to na wystawie najlepsze rzeczy- kudłaty art, ażurki, szarpaki futerkowe... Buu :( Następnym razem jadę choćbym egzamin miała! :p
Posted

Pochwalę się jak już ją kupię... :P

a to jeszcze trochę potrwa... muszę nazbierać kasę, bo przy okazji może na coś się jeszcze skuszę, w końcu coby za jedną przesyłkę płacić :lol:

Posted

Ja nie lubiłam ale w ciąży piłam jej bardzo dużo i zawsze mówiłam " jak już urodze i przestane karmić to na wodę nie spojrzę " a tu się okazało że ją polubiłam i tylko wodę piję z tym że w ciąży piłam niegazowaną a teraz piję gazowaną ale musze wrócić do niegazowanej bo slyszalam ze gazowana jest niezdrowa :/