marta1624 Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 Bo małe to przyciąga :D Tylko szybko wyrasta, ja niedawno 2 pupsy w domu miałam a teraz Kajka ma 3 lata a młody 2,5... Matko, kiedy to zleciało :-o Quote
łamAga Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Ja też pamietam jak Neron był malutki a w tym roku mu 9 lat stuknie :/ Quote
marta1624 Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 O to też już dalej mu od pupsa ;) Ehh, tak w sumie to chciałabym za jakieś 2-3 lata mieć szczylka, Kajka miałaby 5-6lat, byłaby (chyba!) w miarę ogarnięta... Ale najpierw do pracy muszę iść, żeby zarobić na zakup i utrzymanie ;) Quote
łamAga Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Wiem że Cię nie pocieszę ale Neron ma prawie 9 lat a w ogole nie jest ogarniety :P a szczylka bym też chciała ale urósł by a ja bym znowu chciała małego i tak w kółko :P Quote
marta1624 Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 No toś pocieszyła :p Ale spoko, nie mam z Kajką tragedii ;) Ideał to nie jest, ale takie chyba nie istnieją :) Od jakiegoś czasu bardzo dobrze się dogadujemy :D U mnie też tak zapewne by było :D Jak widzę pupsa to tonę... Ale teraz to niedobry czas (tsaa, pocieszam chyba siebie :p) Quote
łamAga Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Nie no Neron to nie pies , to stan umysłu :P Kajka wyglada na mądrą dziewczynkę <3 Nigdy nie jest odpowiedni czas na pupsa :P ale ja chyba tez dopiero bede miała szczylka jak ktorys z naszych odejdzie ehhh Quote
marta1624 Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 Neron jest fajny :D Kajka to wariatka, ale w większości pozytywna :) U mnie mam nadzieję na wcześniej, ale jak to wszystko się potoczy... Jakoś nie mogę sobie wyobrazić że nie mam mojej warkotki, mendy, ale ukochanej psicy... Kurde, nie wiem jak sobie dam radę, to mój pierwszy, osobisty pies, z którym spędzam prawie cały czas, wpatrzony we mnie, a ja w nią... Ehh, opamiętać się trzeba, mam nadzieję że dane nam będzie trochę razem pobyć ;) Quote
łamAga Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Jest fajny ale ma głupiutkie pomysły ;) A Kajka wlasnie wygląda na pozytywną suczkę ;) Nooo łatwo nie jest , jak odszedl moj poprzedni psiak to była tragedia , płkałam miesiac czasu noc w nocu w poduszke zeby siostra nie słyszała bp było mi głupio , nawet moj tata plakał .... ehhhh Quote
marta1624 Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 A teraz się dobranocuję, żeby wstać rano :) Quote
marta1624 Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 Jest fajny ale ma głupiutkie pomysły ;) A Kajka wlasnie wygląda na pozytywną suczkę ;) Nooo łatwo nie jest , jak odszedl moj poprzedni psiak to była tragedia , płkałam miesiac czasu noc w nocu w poduszke zeby siostra nie słyszała bp było mi głupio , nawet moj tata plakał .... ehhhh Jakie głupie... Wyjątkowe :D W większości pozytywna warkotka :D Bo zawsze musi nawarczeć na wstępie :p Już przeżywałam poprzednie psy, mimo że to bardziej rodzinne psy, w sumie to wpatrzone w mamę... Nie że nie kochałam czy olewałam- ale to Kajka jest "moja" od początku, spędza czas ze mną, bawi, spaceruje, z tamtymi psiakami to rodzinne wyjścia ;) Ale przezywałam bardzo, tyle wspomnień, wychowywałam się z nimi. I królik, za nim też ryczałam jak bóbr, był jak piesek :( Quote
*Magda* Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Hejka :) Moi sąsiedzi sprawili sobie szczylka :) Podobne to do joraska ;) Ktoś oddał, bo nie mógł zabierać psa do pracy :/ Quote
marta1624 Posted April 19, 2015 Author Posted April 19, 2015 Hej :) Madzia współczuję (nie lubię yorków :p) Byłam rano na roweringu, wpadłyśmy na znajomych z Aro i Aleksem, doszła pani z Cyrusem i kol z Dejzi (ale szybko poszła, bo Dejzi nie lubi się z Kajką i rzucała na Aro ;)). A potem wróciłyśmy, do teraz Kajka leży (chociaż zaraz na piłkę ją wezmę :)). No a potem prawdopodobnie spacer z kocurkotką :) Quote
marta1624 Posted April 19, 2015 Author Posted April 19, 2015 O tak, pod wieczór z kocur skoczyłyśmy na pola. I nie pytać dlaczego ale od dzisiaj jesteśmy pełnoprawnym stadem :D :p A teraz zrobiłam sesję Abikowi, żeby nie było że go zjadłam :p Ale mam lenia żeby dodać xP Quote
łamAga Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 A dlaczego nie pytać ? :P też czasami mam lenia ale dzisiaj dodam :P Quote
marta1624 Posted April 19, 2015 Author Posted April 19, 2015 Bo dziwna sprawa :p To ja też się zmobilizuję, a co! Monotonne mam, ale trudno :D Quote
łamAga Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Ja mam same dziwne zdarzenia :P i fotki też zawsze mam monotonne :P Quote
marta1624 Posted April 19, 2015 Author Posted April 19, 2015 Z dzisiaj z Aro i Aleksem, niestety jakość poraża i musiałam te poucinać bo twarze widoczne... Quote
łamAga Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Leśne zdjęcia <3 a Abik <3 taki okrąglutki jak ja :D słodziak <3 Quote
marta1624 Posted April 19, 2015 Author Posted April 19, 2015 Haha on wiecznie głodny, więc tu i tam go dużo :D Quote
łamAga Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Ja też wiecznie głodna jestem ale od jutra na prawde sie odchudzam ! ;) Quote
marta1624 Posted April 19, 2015 Author Posted April 19, 2015 Hah od jutra... Ale tego za rok? :D Ja tak od miesięcy z pracą inżynierską mówię xP Quote
łamAga Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Nie no na prawde od jutra tego co jest jutro :P tylko żebyś się z ta pracą nie obudzuła dzień przed terminem :P Quote
Recommended Posts