Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej tyś :)

Nie, nasze psy to chodzące aniołki, grzeczne :p

A teraz serio- między naszymi suczkami jeszcze nie doszło do zgrzytu ;) Moja niemiło zawsze wita, bo warczy, a w czasie zabaw sierść leci, ale tylko w nawalankach- żeby jakaś kłótnia to nie zdarzyło się :) A szczerze mówiąc myślałam że między naszymi onkami będą zgrzyty- a tu nic :)

Posted

Moja tez na przywitanie warczy, pokazuje jaka to ona odważna, a potem jest ok..jeszcze jakiejś fatalnej sytuacji spacerowej pod tym względem nie miałam ;)

Guest TyŚka
Posted

To super, że jest pełna komitywa :)
Eee, latanie sierści i warczące "dzieńdobry" to nic takiego :D

Posted

Ola to jak moja :D

Tylko jak pies do niej to się za mną chowa :D

Moja inaczej, bo jak na początku, jak warknie pies nie okaże jej uległości, a odwarknie, to się spina jesczze bardziej :P 

bez smyczy natoiast jak pies na nią szczeka, to już taka odważna nie jest :P

Posted

Na wczorajszym spacerze taka bestia czyhała na życie Kajki, która musiała z przerażeniem uciec za mnie :p

DSC_0874.jpg

I spacer z dzisiaj, labek sąsiad, którego odprowadziliśmy do domu, i dziewczyny (i nasi ziomale, białe, duże kaczki :p):

DSC_0876.jpg

DSC_0878.jpg

DSC_0880.jpg

DSC_0881.jpg

Posted

I koniec takie bydle nas zaatakowało, nie wiem jak ludzie mogą puszczać takie wielkoludy (a tak serio to sam wyszedł między szczebelkami)

DSC_0897.jpg

DSC_0898.jpg

DSC_0899.jpg

DSC_0900.jpg

Pierwszy raz widziałam szczekającego chomika z lampą na głowie, i to na dworze :p

Posted

no bydle :O Ty się śmiej, ja kiedyś z 2 psami uciekałam przed taką pchłą. Bo zaczęło niebezpiecznie doskakiwać do Ciapy, więc się bałam, że Ciapulinkę użre, a to to się nie obroni i jak wkroczy Soniula to nie będzie co zbierać, to zaczął się sadzić na Sonię, a to byłby jeden chwyt i po psie. Więc zrobiamł odwet i uciekałam... ahh właściciel jaki dumny był z swojego psa. No myślałam, że mnie krew zaleje.

A trzy dziewczyny super się dogadują, jak widzę.
Jak tam waga Kali?