marta1624 Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 Zawsze biore na 35 dla obu suk :p Hah, rozmiar Lucka :D Ja też nie wiem, ile kundel ma w obroży i ile na szelki :p Zawsze trafiam z rozmiarem ;) A Ty to wariatką jesteś, w życiu nie dorobiłabym się tylu szelek i obroży! Hahaha, fotka w fotelu najlepsza. Co do malmanki... jesteś pewna, że ma dom? Tyś ja nie wiem skąd się tego tyle wzięło... Podrzucili mi chyba :p Ale chyba muszę część posprzedawać, bo się tylko kurzy ;) Dzięki <3 A do suczki- nie mam pojęcia :/ Raczej wyglądała na zadbaną, ale chodze naprawdę dużo na spacerach, po chyba wszystkich zakątkach, i nie przypominam sobie takiej suni u nikogo... Jeden dom ma 4 malamutowate psy, jedynie stamtąd może być, ale pewna nie jestem . Jedynie ten kundelek- kojarzę go z takim starszym panem, a ona była bardzo w niego wpatrzona, i jak tylko jego odgoniłam to jej nie mogłam utrzymać i się do niego wyrywała- myślę że go znała wcześniej. Chciałam ją zgarnąć do domu, ale niestety przeszła kawałek za smaczkami, a potem zawróciła. A ze smyczy udawało jej się zbiec :/ Jak dzisiaj będę wychodzić to się rozejrzę, czy nie biega jeszcze... Chociaż zadbana, to chyba komuś na "spacer" zbiegła. Quote
angineuuka Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Ja to bym jeszcze chciala tecze i pawie :D Quote
marta1624 Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 Pawie też bym chciała :) I żaby z superdoga :) a i owieczki... (I pewnie wiele innych, dlatego ich nie oglądam :p) Quote
Guest TyŚka Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Ja przez chwilę myślałam, że angi chce ŻYWE pawie i próbowałam ogarnąć po co jej pawie do szczęścia :D hahaha Wiesz, akurat po haszczakach często nie widać zaniedbania, dopiero jak są skrajnie zaniedbane coś tam widać. Może komuś spieprzyła z cieczką, ciekawe... Quote
łamAga Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 sebek jeszcze raz zmierzył Neronowi kark i mowi ze wymiary tej obrozy sa idealne , wiec jak bys chciala ją sprzedać to daj znac ;) Quote
marta1624 Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 Ja przez chwilę myślałam, że angi chce ŻYWE pawie i próbowałam ogarnąć po co jej pawie do szczęścia :D hahaha Wiesz, akurat po haszczakach często nie widać zaniedbania, dopiero jak są skrajnie zaniedbane coś tam widać. Może komuś spieprzyła z cieczką, ciekawe... Dzisiaj jej nie widziałam, jutro będę się rozglądać ;) Na pewno pójdę tam, gdzie mieszkają tamte 4, wiem jak wygląda, ma jedno ucho nie do końca postawione i czarne "ramki", zobaczę czy tam jest taki. U mnie mała miejscowość, to jeśli jej tam nie poznam to popytam pani która zajmuje się bezdomniakami, ona zawsze wszystko wie ;)sebek jeszcze raz zmierzył Neronowi kark i mowi ze wymiary tej obrozy sa idealne , wiec jak bys chciala ją sprzedać to daj znac ;) Spoko, przemyślę sprawę ;) Ile ma? Właśnie? (O ile nie dodałaś odpowiedzi kiedy ja pisałam tą :p) Quote
łamAga Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Sebek twierdzi że ma 54 , wyszło że nie umiem mierzyć :P ale jakos mnie to nie dziwi :P Quote
marta1624 Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 Haha zaskoczę cię, ale mnie też :D :p Jutro dam ci znać, przymierzę ostatecznie jak to wygląda ;) Quote
łamAga Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Haha zaskoczę cię, ale mnie też :D :P Jutro dam ci znać, przymierzę ostatecznie jak to wygląda ;) Hihi Nie no się przeciez nie spieszy ;) , zawsze moge kupić na kolejnej wystawie przecież w razie co :) Quote
marta1624 Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 Spoko, dam ci znać bo moja i tak leży nieużywana przez tą wielkość ;) Quote
angineuuka Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 No na ch.ja pewnie xD Tez chcialam zrobic zdjecie ale nie mam na vzym :p Quote
marta1624 Posted April 3, 2015 Author Posted April 3, 2015 Madzia na ch*uja właśnie, tylko na razie go nie mam :p A tak serio to nie wiem skąd się tego tyle wzięło, chyba krasnoludki przyniosły... :D Angina telefonem ;) Quote
*Magda* Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Na czym a nie czym :D A ślimaki, szczury...?? Quote
marta1624 Posted April 3, 2015 Author Posted April 3, 2015 Na czym a nie czym :D A na czym chcesz robić, na podłodze :p Quote
Recommended Posts