Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zawsze biore na 35 dla obu suk :p

Hah, rozmiar Lucka :D

Ja też nie wiem, ile kundel ma w obroży i ile na szelki :p Zawsze trafiam z rozmiarem ;)
A Ty to wariatką jesteś, w życiu nie dorobiłabym się tylu szelek i obroży!
Hahaha, fotka w fotelu najlepsza.
Co do malmanki... jesteś pewna, że ma dom?

Tyś ja nie wiem skąd się tego tyle wzięło... Podrzucili mi chyba :p
Ale chyba muszę część posprzedawać, bo się tylko kurzy ;)

Dzięki <3

A do suczki- nie mam pojęcia :/ Raczej wyglądała na zadbaną, ale chodze naprawdę dużo na spacerach, po chyba wszystkich zakątkach, i nie przypominam sobie takiej suni u nikogo... Jeden dom ma 4 malamutowate psy, jedynie stamtąd może być, ale pewna nie jestem . Jedynie ten kundelek- kojarzę go z takim starszym panem, a ona była bardzo w niego wpatrzona, i jak tylko jego odgoniłam to jej nie mogłam utrzymać i się do niego wyrywała- myślę że go znała wcześniej. Chciałam ją zgarnąć do domu, ale niestety przeszła kawałek za smaczkami, a potem zawróciła. A ze smyczy udawało jej się zbiec :/ Jak dzisiaj będę wychodzić to się rozejrzę, czy nie biega jeszcze... Chociaż zadbana, to chyba komuś na "spacer" zbiegła.
Guest TyŚka
Posted

Ja przez chwilę myślałam, że angi chce ŻYWE pawie i próbowałam ogarnąć po co jej pawie do szczęścia :D hahaha

Wiesz, akurat po haszczakach często nie widać zaniedbania, dopiero jak są skrajnie zaniedbane coś tam widać. Może komuś spieprzyła z cieczką, ciekawe...

Posted

Ja przez chwilę myślałam, że angi chce ŻYWE pawie i próbowałam ogarnąć po co jej pawie do szczęścia :D hahaha

Wiesz, akurat po haszczakach często nie widać zaniedbania, dopiero jak są skrajnie zaniedbane coś tam widać. Może komuś spieprzyła z cieczką, ciekawe...

Dzisiaj jej nie widziałam, jutro będę się rozglądać ;) Na pewno pójdę tam, gdzie mieszkają tamte 4, wiem jak wygląda, ma jedno ucho nie do końca postawione i czarne "ramki", zobaczę czy tam jest taki. U mnie mała miejscowość, to jeśli jej tam nie poznam to popytam pani która zajmuje się bezdomniakami, ona zawsze wszystko wie ;)

sebek jeszcze raz zmierzył Neronowi kark i mowi ze wymiary tej obrozy sa idealne , wiec jak bys chciala ją sprzedać to daj znac ;)

Spoko, przemyślę sprawę ;)

Ile ma?

Właśnie?

(O ile nie dodałaś odpowiedzi kiedy ja pisałam tą :p)
Posted

Haha zaskoczę cię, ale mnie też :D :P

Jutro dam ci znać, przymierzę ostatecznie jak to wygląda ;)

Hihi 

Nie no się przeciez nie spieszy ;) , zawsze moge kupić na kolejnej wystawie przecież w razie co  :)