Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No szelki w sumie w cenie internetowej, a tam jeszcze wysyłka dochodzi ;) Smycz minimalnie droższa ale wynegocjowałam trochę mniej :D A z Aleksandry smycz to nie wiem ile na necie ;) Za to obroża patento znegocjowana na taniej niż na necie :D

Dzisiaj pierwszy raz użyłam szelek, obroży i smyczy ABS, potwierdzam opinie internetowe- jest super :)

Posted

Woooow zaszalałaś :D

a pasowe to czerwone czy czarne? jak znam życie to nie trafiłam i niebieskie wzięłaś...

Ja od 1,5roku robię sobie ABSowe smycze i nadal ich nie zrobiłam, jestem mega leniwa :(

Posted

Ala fakt :D

Trafiłaś... Jeszcze rano oglądałam fotki na twoich poczwarkach i stwierdziłam że dla mojej poczwary czerwony to jest to :) Więc takie mamy, dla młodego też żeby komplet był :) żałuję tylko że nie wzięłam od razu innego napisu dla Lucka (chciałam terminator :D), ale już mi szkoda było kasy :p

A smycz ABS na początku wydawało mi się że będzie palić ręce. Jednak o dziwo na spacerze układa się super, jest to teraz najlepsza smycz jaką mamy (Aleksandra jeszcze nie sprawdzona ;)).

A i jednak smycz wynegocjowałam taniej niż na stronie Juliusa :D Za 40zł mam przepinaną, a oni mają za niecałe 50zł plus wysyłka :)

Aga jak trzeba to umiem się targować, a co :D Zwłaszcza że u nich większość kupione :)

Mam fotki ale strasznie słabe, no ale zaraz dodam...

Posted

I tyle z wystawy, więcej się zachwycałam (a małym popierdółkom wcale nie robiłam :))

I Kajka w nowych szelkach i obroży (postaram się o lepsze fotki...)

DSC_0645.jpg

DSC_0647.jpg

DSC_0648.jpg

KONIEC :)

Posted

Ja też chcę na wystawę, czyli na takie zakupy... no, ale kasy brak to i lepiej, że nie ma nic w okolicy :D

Ahh moje poczwarki inspiracją :lol:

Fajnie jej w czerwonym, pasuje kobiecie ten kolorek ;)

Posted

Ja też chcę na wystawę, czyli na takie zakupy... no, ale kasy brak to i lepiej, że nie ma nic w okolicy 

Ahh moje poczwarki inspiracją 

Fajnie jej w czerwonym, pasuje kobiecie ten kolorek 

Ja miałam takie nadzwyczajne oszczędzone bo stypendium dostałam :) No to na pieska poszło :D

Hah żebyś wiedziała że zainspirowały :D Jakoś niebieski mi do samca bardziej pasował, czarny się zleje, a czerwony, taka klasyka, ale na Soni genialnie wygląda :)

Dzięki :)

A nawet nie wiem , ubzdurałam sobie że były a nawet nie sprawdziłam haha

no to postanowione , egzamin przełożony 

No to jak były to na nie nie wpadłam :) Były na pewno wilczaki, ogary, bassety, beagle, jakieś ozdóbki, chartowate, onki, bosy, jeden vallhund, coś akitopodobne, oziki, 2 pony, i pewnie wiele innych o których teraz nie pamiętam,.... :D

Pewnie, najwyżej semestr będę powtarzać. 6 :D