marta1624 Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 Aga, fakt, zostawiłam fortunę :p Widziałyśmy? Kurde, ja cię wtedy już nie widziałam :D Angina kupiłaś obroże? Quote
łamAga Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Ja na wystawach zawsze tylko oglądam bo ceny wydają mi śię duzo droższe niż w zoologach czy na stronach internetowych ;) to kiedy zobaczymy Twoje łowy ? ;) Quote
marta1624 Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 No szelki w sumie w cenie internetowej, a tam jeszcze wysyłka dochodzi ;) Smycz minimalnie droższa ale wynegocjowałam trochę mniej :D A z Aleksandry smycz to nie wiem ile na necie ;) Za to obroża patento znegocjowana na taniej niż na necie :D Dzisiaj pierwszy raz użyłam szelek, obroży i smyczy ABS, potwierdzam opinie internetowe- jest super :) Quote
kalyna Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Woooow zaszalałaś :D a pasowe to czerwone czy czarne? jak znam życie to nie trafiłam i niebieskie wzięłaś... Ja od 1,5roku robię sobie ABSowe smycze i nadal ich nie zrobiłam, jestem mega leniwa :( Quote
łamAga Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Ooooo to dbra jeste jak potrafisz sie targowac :D o kurcze ale sprzęt ;) chetnie go zobacze jak bedziesz miała już jakies fotki na psie ;) Quote
marta1624 Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 Ala fakt :D Trafiłaś... Jeszcze rano oglądałam fotki na twoich poczwarkach i stwierdziłam że dla mojej poczwary czerwony to jest to :) Więc takie mamy, dla młodego też żeby komplet był :) żałuję tylko że nie wzięłam od razu innego napisu dla Lucka (chciałam terminator :D), ale już mi szkoda było kasy :p A smycz ABS na początku wydawało mi się że będzie palić ręce. Jednak o dziwo na spacerze układa się super, jest to teraz najlepsza smycz jaką mamy (Aleksandra jeszcze nie sprawdzona ;)). A i jednak smycz wynegocjowałam taniej niż na stronie Juliusa :D Za 40zł mam przepinaną, a oni mają za niecałe 50zł plus wysyłka :) Aga jak trzeba to umiem się targować, a co :D Zwłaszcza że u nich większość kupione :) Mam fotki ale strasznie słabe, no ale zaraz dodam... Quote
marta1624 Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 No to lecimy z mega pięknej jakości fotkami :D Quote
marta1624 Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 I tyle z wystawy, więcej się zachwycałam (a małym popierdółkom wcale nie robiłam :)) I Kajka w nowych szelkach i obroży (postaram się o lepsze fotki...) KONIEC :) Quote
łamAga Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Jeju ja chce na wystawe !!!! <3 ale super ma Kajka ten kąplet , bardzo mi się podoba ;) Quote
marta1624 Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 Jedź :p Ja może jeszcze 12.04 pojadę... Chociaż mam wtedy szkołę, i to egzamin :/ No ale może mi się uda jakoś wyrwać :) Quote
łamAga Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 olej egzamin , wystawa lepsza :D a amstaffów nie oglądałaś ? ;) Quote
marta1624 Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 Nie, a dzisiaj były? W sumie to nawet żadnego nie mijałam :D Egzamin można w innym terminie zdać :p Quote
kalyna Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Ja też chcę na wystawę, czyli na takie zakupy... no, ale kasy brak to i lepiej, że nie ma nic w okolicy :D Ahh moje poczwarki inspiracją :lol: Fajnie jej w czerwonym, pasuje kobiecie ten kolorek ;) Quote
łamAga Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 A nawet nie wiem , ubzdurałam sobie że były a nawet nie sprawdziłam haha no to postanowione , egzamin przełożony :D Quote
marta1624 Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 Ja też chcę na wystawę, czyli na takie zakupy... no, ale kasy brak to i lepiej, że nie ma nic w okolicy Ahh moje poczwarki inspiracją Fajnie jej w czerwonym, pasuje kobiecie ten kolorek Ja miałam takie nadzwyczajne oszczędzone bo stypendium dostałam :) No to na pieska poszło :D Hah żebyś wiedziała że zainspirowały :D Jakoś niebieski mi do samca bardziej pasował, czarny się zleje, a czerwony, taka klasyka, ale na Soni genialnie wygląda :) Dzięki :) A nawet nie wiem , ubzdurałam sobie że były a nawet nie sprawdziłam haha no to postanowione , egzamin przełożony No to jak były to na nie nie wpadłam :) Były na pewno wilczaki, ogary, bassety, beagle, jakieś ozdóbki, chartowate, onki, bosy, jeden vallhund, coś akitopodobne, oziki, 2 pony, i pewnie wiele innych o których teraz nie pamiętam,.... :D Pewnie, najwyżej semestr będę powtarzać. 6 :D Quote
*Magda* Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Zastanawiałam się czy nie zmienić na "Jadzia Broń" :P Quote
angineuuka Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Ja kupiłam tylko : napisy do julków, koszulkę, magnes, i smaki dla psów :lol: Quote
marta1624 Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 Ja żałuję że nie wzięłam napisów dla młodego. A koszulkę miałam ochotę ale jakoś nie wyszło :) Quote
angineuuka Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 ja mam ochotę na jeszcze jedną koszulkę i na kolejne frutiski dla psów :D oszalały za nimi :D Quote
marta1624 Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 A po ile frutisy były? Ja jakbym jechała jeszcze raz to bym dobrała obrożę rogza, koszulkę i napisy :D Ale szkoda mi kasy na podróż i wstęp :p Quote
angineuuka Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 7 zł ;) ja jutro jeszcze jadę na grzywki :lol: Quote
Recommended Posts