marta1624 Posted March 25, 2015 Author Posted March 25, 2015 KONIEC. Większość z dzisiaj (ostatnie tylko nie ;)) Quote
marta1624 Posted March 25, 2015 Author Posted March 25, 2015 A nie, jeszcze kilka jest :D AAAAAA, pieseł mnie goni! :p Quote
łamAga Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 suuuper ! ;) Ale macie świetną miejscówkę z tą wodą ;) a szelki wymiatają <3 Quote
marta1624 Posted March 25, 2015 Author Posted March 25, 2015 I piłki ostatnio kupione w tk maxx za 15zł :) Quote
marta1624 Posted March 25, 2015 Author Posted March 25, 2015 suuuper ! ;) Ale macie świetną miejscówkę z tą wodą ;) a szelki wymiatają <3 Dzięki Aguś :* No miejsce fajne, dużo zejść ;) Tylko Kajka boi się przejść koło wędkarzy, na szczęście na plaży ich nie ma :)10 minut i juz dodaje :) To zaraz lecę odwiedzić :) Quote
marta1624 Posted March 25, 2015 Author Posted March 25, 2015 Szele i mi się podobają :D Dziękować :) Quote
łamAga Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Hejka ;) wędkarze zawsze mnie denerwowali jak szlismy z psami nad wode ;) Quote
marta1624 Posted March 26, 2015 Author Posted March 26, 2015 Hej :) Aga no mnie tak to nie przeszkadzają, ale moja się ich boi ;) No ale zalew dla wszystkich, nie mam pretensji ;) Sylwia możesz iść sama :) Lunka nie będzie miała ci go za złe :) Quote
Guest wolfheart Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Sylwia możesz iść sama :) Lunka nie będzie miała ci go za złe :) spacer bez psa...nigdy wolę lojalnie cierpcie z nią w domu Quote
Erykowa Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Szelki super.I woda-tak całkiem wiosennie się u Ciebie na zdjęciach zrobiło :) I fajny goldenek.Ostatnio jak jakiegoś spotykam to mega spaślak :( Quote
marta1624 Posted March 26, 2015 Author Posted March 26, 2015 spacer bez psa...nigdy wolę lojalnie cierpcie z nią w domu Hmm ale zawsze masz balkon :) Szelki super.I woda-tak całkiem wiosennie się u Ciebie na zdjęciach zrobiło :) I fajny goldenek.Ostatnio jak jakiegoś spotykam to mega spaślak :( Dzięki :) No u mnie wiosna, coraz cieplej :) Chociaż dzisiaj pokrapuje ;) Ten golden raczej nie spaślak na szczęście ;) To kumpela mojej Kajki, najlepsza, od szczeniaka (są w jednym wieku praktycznie, Kajka 2 miesiące starsza :)) Quote
Guest TyŚka Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Ten goldenjest fit, ale zawsze i tak jest brudny, chyba nie pamiętam, by na którejś fotce był czysty :D Quote
marta1624 Posted March 26, 2015 Author Posted March 26, 2015 Ten goldenjest fit, ale zawsze i tak jest brudny, chyba nie pamiętam, by na którejś fotce był czysty :D A bo to nowa odmiana, golden dalmatyńczykowaty :D No i rowerowanie źle się zakończyło... Przejeżdżam koło rzędu domów, tam w każdym jest pies. Widzę że facet parkuje na podjeździe, ale ok, pewnie psa zamknął. Jade z Luckiem na smyczy, Kajka luzem, i dawaj do przodu. A tu się okazuje że owczar jednak nie zamknięty... Leci do nas z zębami na wierzchu, i do Lucka. To ja go zastawiam rowerem, Kajka z tyłu, ale operowanie rowerem i psem na smyczy plus drugi luzem jednak jest kłopotliwe... Owczar (jak się okazało suka) dopadł do Lucka, na szczęście zębów od razu nie użył więc go rowerem odepchnéłam, dla Kajki to już było za dużo, wkurzyła się na maxa. Doleciała do poczwarki, dogniotła ją do ziemi ze strasznym warkotem, i odeszła do mnie. Poczwarka zwątpiła, odleciała za bramę, i wtedy wreszcie pojawił się właściciel. Ale ani me,ani be, nawet pocałuj się w d*pę nie powiedział, tylko zamknął bramę i do psa- "więcej tak nie rób". A ja ciśnienie 200 na 100, i podarte dresy (zaczepiłam o rower, pies mnie nie ugryzł bo bym inaczej pogadała z facetem ;)). Jeden plus- poczwar nie był do końca agresywny, raczej pokazówka. Jakby był agresywny to by zmiótł małego w pył, w pierwszej minucie, i oddał Kajce a nie uciekł. Ale wolałabym, żeby jednak psa zamykali na przyszłość. Quote
Guest TyŚka Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 O matko... ja tego faceta wgniotłabym w ziemię. Słownie. Quote
marta1624 Posted March 26, 2015 Author Posted March 26, 2015 Wtedy byłam w takim szoku że miałam w głowie pustkę... Ale jutro jak będę tam szła na spacer i on będzie to z nim pogadam, bo to nie fair że pies płaci za głupotę właściciela :/ Quote
łamAga Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 O matko :/ nie zazdroszczę przygody :/ ludzie są tak nieodpowiedzialni :/ Quote
marta1624 Posted March 26, 2015 Author Posted March 26, 2015 Aga no u mnie aż tak dużo sytuacji złych to nie było jak ostatnio- chyba przez to że Kaja się względnie do onków odczuliła... Teraz musimy wypracować niektóre rzeczy od nowa (zwłaszcza że dzisiaj onek, a wczoraj jak szłam to ją mały kundelek w nos chapnął, ale na szczęście tylko delikatną szramę ma). Na pewno zaczęła z większej odległości szczękać na duże psy- tu wiem że muszę zacząć ją odczulać na nowo, żeby szczekała z naprawdę bliska a nie z kilkudziesięciu metrów :/ Całe szczęście że ona tylko szczeka i warczy- zębów nie używa do zjedzenia piesków ;) Zauważyłam że się ciepło zrobiło i widzę psy, których w ogóle nie widywałam przez "zimny" sezon... Quote
marta1624 Posted March 27, 2015 Author Posted March 27, 2015 Doberek :) Chociaż cały dzień deszcz, to taki średni ;) Quote
łamAga Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 To się wymieniamy :D u nas dzisiaj rano lało jak nie wiem , już myślałam że znowu na spacer nie pójdziemy a tu przestało padac i nawet słoneczko wyszło :D Quote
Recommended Posts