Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No większość na fb już fotki widziała, ale dodam tu for Madzia :D No  i takie gnioty też dam ;p

Dziękuję ;-*

Dziś w pracy, koleżanka zapisywała sobie mój numer.

Tak jak Ty, "posłuchała" słownika w telefonie i według słownika mam na nazwisko Broń :D

Posted

Dziękuję ;-*

Dziś w pracy, koleżanka zapisywała sobie mój numer.

Tak jak Ty, "posłuchała" słownika w telefonie i według słownika mam na nazwisko Broń :D

Proszę :*

Haha Broń, takie poważne nazwisko :D

Posted

Kilka będzie :)

Hmm udało na minutę przy obrożach- była już prawie 10 i leciałam szybko na bosy, potem znowu stoiska po śmierdziuchy i na zewnątrz, w międzyczasie spotkanie ze znajomą od Nico (bos z naszego spotkania owczarków), i ugadywanie się na powtórkę spaceru :) Więc strasznie szybko czas nam zleciał, nie obejrzałam się a tu pasuje wracać ;)

Posted

Jeszcze atrakcje przed wyjazdem do Katowic- uciekł mi Lucek i 30 minut go szukałam po polach :/ Tak się zaaferował bazantami że miał mnie kompletnie gdzieś. Przez to ledwo na pociąg zdążyłyśmy, bo miałam delikatne opóźnienie :/

Posted

a to kawał zbója z Lucka :lol:

Noo to chwal się fotkami i co tam ciekawego kupiłaś :D

w week jedziesz jeszcze raz na wystawę, czy tylko dzisiaj byłaś?

Posted

Oj tak, zbój niezły :)

Fotki dam wieczorem bo teraz na spacek wybywam ;)

A w week raczej nie, bo szkoła :( Chyba że wcześniej uda mi się wyrwać to pewnie podjadę :)

A z zakupów... Kupiłam szelki Julius pasowe dla Kajki, i dla Lucka takie same (oprócz rozmiaru oczywiście :p), smycz Julius gumowana, smycz z Aleksandry linowa, obroża patento-pet z rączką, i duuuuuużo śmierdziuchów :D