Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka Ana, zapraszamy :)

Hej Zuzaw (tak z przyzwyczajenia :D)

Zdjęcia mam nadzieje będą niebawem, jak znajdę chociaż odrobinę czasu ;) Na razie to latam od zeszytów, do spacerów, a i w domu robota w domu... :/

Posted

Niestety (na szczęście :p) jak ma wpisane dniówkę to musi iść ;) No, raz w miesiącu może zgłosić że nie idzie, tak do ostatniego momentu, ale raczej nie korzysta ;) Więc jak on w pracy to ja korzystam i wybywam z domku :D

Tylko że...

Jestem coraz gorzej chora :/

Posted

Przeziębienie ;)

Katar, kaszel, już jakiś tydzień ale do tej pory było to mało uciążliwe. Tak trochę pokaszlałam, pokichałam, i luzik. Za to teraz zaczynam gorzej kaszleć i kichać, i boli mnie gardło :/

Chyba czas na gripex :)

Posted

Tym razem nie :/ Alergia mi dokucza oprócz tego, ale u mnie to alergia to zawsze katar strasznie wodnisty i swędzenie oczu. A tu kaszel do tego i ból gardła... Na bank przeziębienie :/ Zwłaszcza że wszyscy w okolicy chorzy :(

Guest TyŚka
Posted

A ja po tym, co przechodzę, radzę choroby nie bagatelizować ;) Teraz jest straszna grypa, rzadko obywa się bez zapalenia migdałków czy oskrzeli, ciągnie się tygodniami.