Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na komórce kilka :p

I znowu spacerek, wieczorny. Ten niestety bez fotek bo ciemno ;) Poszłyśmy z kol i jej goldenką, i spotkałyśmy pana z Nero (bokser), więc razem pospacerowaliśmy, a psy biegały :) Zerka (golden) obszczekiwała Nero, bo jemu tylko jedno w głowie :D

Posted

Jaka pani taki pies

Haha fakt, ja też nie dam się wąchać po zadzie :p I fakt, też wtedy przywalę :p

Właśnie
Marta, lepiej uważaj na niego

Ja zawsze uważam ;) Ostatnio starszy pan zapytał czy piesek (Kaja) nie mógłby w kagańcu chodzić, bo ma zęby i on się boi (*uj że na smyczy przy nodze szła). No to mu powiedziałam że mógłby, ale pani (ja :D) jest dużo groźniejsza od psa, bo ma gaz pieprzowy, scyzoryk, i 2 ręce+2 nogi, po kursie samoobrony (to nic że to od kuzyna :p). Więc pies to pikuś :) Pan się zaśmiał i powiedział że w takim razie grzeczny pies, to niepotrzebny kaganiec :D Po czym szybko się oddalił :p

O której będziecie?

Hm najpewniej wyjedziemy koło 9:30 z Łaz, to 40minut PKP potem dojść pieszo... Jakoś po 10:30 powinnam być ;)
Posted

Hejj :) Dzisiaj byłyśmy na blokach się posocjalizować troszku, rany, ile psów biega bo cieczki... Za to Kajka przeszczęśliwa, bo "pani, kumple biegają, mogę z nimi się pobawić?" :D

A jutro rano (po 5) biorę psy na pola na rower, coby trochę je wybiegać :)