łamAga Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 aż przed oczami stanęła mi reklama z tanczącym psem , chyba jakiegoś szybkiego internetu , ta reklama co śpiewają w niej " aga to pała " :D Quote
angineuuka Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Co to za reklama? :P ja znam tylko Aga nie wali mu paly :D Quote
marta1624 Posted March 4, 2015 Author Posted March 4, 2015 Haha już widzę Kajkę zamiast tamtego psa :p Quote
łamAga Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 nie pamietam jaka to reklama ale jest tam ta piosenka :D https://www.youtube.com/watch?v=_BRv9wGf5pk a tego z pałą nie znam :P Quote
łamAga Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Mój brat zawsze jak leciała reklama z tą piosenka śpiewał "aga to pała" i teraz tylko to słysze jak ona leci :D ale fajna jest :) Quote
łamAga Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Taaaa od zawsze mi dokuczał , np mówił "skrócił bym Cię w nóżkach ale ktoś mnie uprzedził " :D ale i tak go kocham :D Quote
marta1624 Posted March 4, 2015 Author Posted March 4, 2015 Haha ja też niska jestem, nie martw się :p Quote
łamAga Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Ja mam 153 w kapeluszu ale sie do tego przyzwyczaiłam a brat ma 181 i się sadzi haha zawsze mu powtarzam że jest adoptowany :P dobranoc ;) Quote
marta1624 Posted March 5, 2015 Author Posted March 5, 2015 Ala mam pytanie- masz pasowe juliusy, jaki rozmiar? Bo Sonia podobna do Kajki, a bliżej wakacji może bym kupiła... Szykuję się jeszcze na zakup obroży patento pet, ale to może w zoologu (julius ma fajne, ale 4cm to zbyt szeroko. Pytanie tylko ile cm ma patento...) Quote
kalyna Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Ala mam pytanie- masz pasowe juliusy, jaki rozmiar? Bo Sonia podobna do Kajki, a bliżej wakacji może bym kupiła... Szykuję się jeszcze na zakup obroży patento pet, ale to może w zoologu (julius ma fajne, ale 4cm to zbyt szeroko. Pytanie tylko ile cm ma patento...) mamy rozmiar 2, dla oby poczwarów ;) Hmm szczerze to moje obecnie noszą 3cm... niecałe 4 cm mamy tą jebutną obrożę z rączką i też jest wg mnie ok. No, ale fakt, mi też nie zawsze 4cm się podobają, o 5 nie wspomnę. Quote
marta1624 Posted March 5, 2015 Author Posted March 5, 2015 Tak myślałam, żeby brać 2. Zwłaszcza że z tego co czytam to przód na rzep, da się dostosować :) a obroża 3cm to jest mój ideał, nie ginie cała w sierści ale nie jest kołnierzem ortopedycznym ;) miałam taką 4cm plus podszycie, to jednak za szeroko. Może przez to że Kajka ma krótką szyję ;) Ta z juliusa ma 4cm i bez podszycia, więc ostatecznie może źle by nie było... Quote
*Magda* Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Marta, szelki i zapinaj Lucjana w pasy ;) Będziecie wszyscy bezpieczni, a auto czyściejsze :) Quote
marta1624 Posted March 5, 2015 Author Posted March 5, 2015 Madzia dzięki za opinię :) Na razie się ku temu skłaniam, najlepsza obecnie opcja :) Quote
marta1624 Posted March 5, 2015 Author Posted March 5, 2015 Aga doberek :) Dzisiaj wybyłyśmy na spacer z labem Tomciem, a potem bokserem Nero :) No i na osiedlu cały dzień, cieczki, psów pełno... Kajka zachwycona, jak tyle psów przylatywało do niej :) Quote
Recommended Posts