Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ala mam pytanie- masz pasowe juliusy, jaki rozmiar? Bo Sonia podobna do Kajki, a bliżej wakacji może bym kupiła... Szykuję się jeszcze na zakup obroży patento pet, ale to może w zoologu (julius ma fajne, ale 4cm to zbyt szeroko. Pytanie tylko ile cm ma patento...)

Posted

Ala mam pytanie- masz pasowe juliusy, jaki rozmiar? Bo Sonia podobna do Kajki, a bliżej wakacji może bym kupiła... Szykuję się jeszcze na zakup obroży patento pet, ale to może w zoologu (julius ma fajne, ale 4cm to zbyt szeroko. Pytanie tylko ile cm ma patento...)

mamy rozmiar 2, dla oby poczwarów ;)

Hmm szczerze to moje obecnie noszą 3cm... niecałe 4 cm mamy tą jebutną obrożę z rączką i też jest wg mnie ok. No, ale fakt, mi też nie zawsze 4cm się podobają, o 5 nie wspomnę.

Posted

Tak myślałam, żeby brać 2. Zwłaszcza że z tego co czytam to przód na rzep, da się dostosować :) a obroża 3cm to jest mój ideał, nie ginie cała w sierści ale nie jest kołnierzem ortopedycznym ;) miałam taką 4cm plus podszycie, to jednak za szeroko. Może przez to że Kajka ma krótką szyję ;) Ta z juliusa ma 4cm i bez podszycia, więc ostatecznie może źle by nie było...

Posted

Aga doberek :)

Dzisiaj wybyłyśmy na spacer z labem Tomciem, a potem bokserem Nero :) No i na osiedlu cały dzień, cieczki, psów pełno... Kajka zachwycona, jak tyle psów przylatywało do niej :)