Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To połowa p

Połowa może być :p

Jaki genialny spacer, zazdroszczę

Dziękujemy :) No super było :)

Ale czaderski spacer, wooooow :)
i same Owczary

Nie chcę nic pisać, ale Kaji przyda się konkretne odchudzanie

Taki owczarkowy :D

Wiem, wiem... Nie ukrywam tego. Tylko czym bardziej zmniejszam porcje tym więcej babcia dokłada swojego, bo "głodzę psa", a Kajka do perfekcji opanowała żebranie. A 24h/dobę nie jestem w stanie być przy psie, babci też nic więcej nie mogę zrobić jak tłumaczenie nie pomaga :/ Na szczęście poprawa pogody, to spróbujemy zżucić zbędne kg zwiększonym ruchem :) Oby pomogło :)
Posted

Możecie nam z 2kg podrzucić. 
Meri je teraz 3 kubki dziennie TOTW z rybą, do tego smakołyki, a to jajko, twarożek... i jak wygląda? :P 

Posted

Kurcze to wcale nie jakoś bardzo daleko ode mnie.Myślę,że w godzinkę bym dojechała.Tylko chyba bym się wstydziła z moim dzikim/nie wychowanym w śród psów ,piszczącym,szalejącym,szczekającym,nie zatrzymującym się Erykiem do takiego statecznego stadka dołączyć.Na suki by wskakiwał a z psami było by ok dopóki któryś by na niego nie chciał wskoczyć/zdominować...

Na początek muszę zacząć od mniejszego stadka ;)

Posted

Nie no spokojnie, one opanowane do zdjęć :D (nie no, nie narzekam, raczej spokojnie w większości, suczki bezproblemowe po 2 minutach na smyczy (moja na dzień dobry warczy ze strachu), a psy pod kontrolą :)). Ciepło się robi to się pewnie rozkręci, w razie czego można zacząć od mniejszej ilości psiaków :) Ale nie masz się czego wstydzić- myślę że Er by się dogadał, zwłaszcza z suczynami, one mają iskierki w oczach :)

Guest TyŚka
Posted

Co do odchudzania, to mój też teraz to kloc. Babcia dzieli niby między Rysiem, młodą a kundlem,a  mimo to on się zapasł. Co gorsza - babcia uważa, że przeginam, bo kundel wg niej jest chudy... szkoda tylko, że ja nie widzę wcięcia w talii, a na spacerze zarzuca dupą, że aż nie mogę na niego patrzeć. Także - się odchudzamy. Będzie ciężko, ale łączymy się w bólu.

Mnie brakuje takich spacerków. Jak zrobię prawko będzie mi łatwiej, bo teraz z moich niewychowanym psem tłuc się ponad 30km publicznymi środkami transportu jest poza moją wyobraźnią. ;)

Guest TyŚka
Posted

U nas nie ma opcji pociągu. Jedynie ciasne busiki. Morus nieprzyzwyczajony przez swoje 6lat życia do tej formy transportu by zaślinił i zapiszczał wszystkich. Finkę mam ochotę wziąć, zrobić jej pzejażdżkę, ale to gadatliwa zołza jest i boję się, że wysadzą mnie zanim bus ruszy...