Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja nie ma rozwalonego ucha, a i tak chlasta krwią gdzie popadnie :P

Miałam jej prac legowisko, ale wyskoczyła z tą cieczką jak Filip z konopi :P

Ale jak się skończy, to wypiorę jej legowisko :D

Posted

Aga niestety wiem ;) I znając jego zaciętość, to nie pierwszy i ostatni raz rozwalone ucho...

Madzia widzisz Tora to dla ciebie robi, wyprałabyś i byś musiała znowu prać :D

Posted

Hahaha jak śmiesznie ma to ucho zaklejone :lol:

U nas Ciap miał krwiaka na uchu, obyło się bez krwawej orgii :D

oo to na czym stanęło z tym samochodem?

Posted

Tak, ford ka :)

Aga pokażę tylko wczoraj padłam :)

Angina daj się nauczyć jeździć :p A tak serio to zupełnie inaczej niż seicento, wczoraj jechałam chwilkę to się nie odnajduję jeszcze :) Trzeba się wprawić ;) I instrukcję czytać (bo stoję sobie auto za autem a tu moje gaśnie... Już chce odpalać znowu,ale wrzucam jedynkę a ono jedzie :p Dopiero potem doczytałam że to jakieśtam stop&start :))

Alina bo to amstaff ma być :p A tak poważnie to już ma ściągnięte, bo zaczął bardzo kombinować jak to ściągnąć i mu się udawało, a przy okazji mógł sobie rozdrapać ranę. Więc teraz tylko na spacerach wygląda jak oszołom :D No i chodzi na smyczy w większości (na jego ukochanych polach), co już się objawia w jego niewybieganiu...

Posted

Hejka :)

Madzia mogę zrobić teraz fotę, ale nic nie widać :p Nie miałam dzisiaj nawet kiedy, pojechaliśmy po pokrowce których nie kupiliśmy, do urzędu, leclerka, i pół dnia zleciało ;) Ale obiecuje jutro zrobić, bo luźniej się zapowiada :)

Aga to mi dzisiaj, nie chcą się odpowiedzi dodawać, strasznie długo się ładuje, i co chwilę błąd wyskakuje...

Posted

Ale dzień... Lucek znowu poprawił ucho, na dworze spadł mu opatrunek, więc szybko wracaliśmy do domu. Ale gdzie tam, musiał trzepać uchem... I krew poleciała, dużo, znowu wet. Szwy nie naruszone, pękł strup, wysuszyliśmy to, ale opatrunek założony sztywniej, żeby nie zrobił niespodzianki :/ i cały dzień znowu wet :/

Posted

Jest niegrzeczny :( Ciąle trzeba go pilnować bo tylko by trzepał głową... A miał już fajnie wysuszone :(

Jedyny pozytyw- dostałam dzisiaj od babci pokrowce do auta (znaczy dała pieniądze mojej mamie a ta je kupiła,bo babcia to nie wie jakie :)) i mieliśmy montować dzisiaj,no ale nie wyszło :/ Jutro mam nadzieję założyć pokrowce i zrobić wreszcie fotkę autka :)

Posted

No niestety jego szczególnie ciężko upilnowač ;)

Wiem, wiem, już miałam dać od 9 :) Ale jakoś doba mi się skróciła, przynajmniej o połowę... A co będzie jak znaczne pracę inżynierską pisać to nie wiem :/

Posted

Domyślam się , małe psy sa takie rozbiegane jakieś :D 

Tyle wytrzymałysmy bez zdjec to jeszcze troche poczekamy niech Ci bedzie :P

Tylko nie opuszczaj nas tak jak Magda ostatnio jak już zaczniesz pisać tą prace :P