marta1624 Posted March 7, 2015 Author Posted March 7, 2015 Całe szczęście ;) za 3 tygodnie ściąganie szwów, i oby do przodu ;) Quote
łamAga Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 psiaki i tak sie nie nauczą że czasami coś boli .... Quote
*Magda* Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Moja nie ma rozwalonego ucha, a i tak chlasta krwią gdzie popadnie :P Miałam jej prac legowisko, ale wyskoczyła z tą cieczką jak Filip z konopi :P Ale jak się skończy, to wypiorę jej legowisko :D Quote
marta1624 Posted March 7, 2015 Author Posted March 7, 2015 Aga niestety wiem ;) I znając jego zaciętość, to nie pierwszy i ostatni raz rozwalone ucho... Madzia widzisz Tora to dla ciebie robi, wyprałabyś i byś musiała znowu prać :D Quote
kalyna Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Hahaha jak śmiesznie ma to ucho zaklejone :lol: U nas Ciap miał krwiaka na uchu, obyło się bez krwawej orgii :D oo to na czym stanęło z tym samochodem? Quote
angineuuka Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Ford Ka? Wpadaj do mnie :D 23-24-25 mam wolne :D Quote
marta1624 Posted March 10, 2015 Author Posted March 10, 2015 Tak, ford ka :) Aga pokażę tylko wczoraj padłam :) Angina daj się nauczyć jeździć :p A tak serio to zupełnie inaczej niż seicento, wczoraj jechałam chwilkę to się nie odnajduję jeszcze :) Trzeba się wprawić ;) I instrukcję czytać (bo stoję sobie auto za autem a tu moje gaśnie... Już chce odpalać znowu,ale wrzucam jedynkę a ono jedzie :p Dopiero potem doczytałam że to jakieśtam stop&start :)) Alina bo to amstaff ma być :p A tak poważnie to już ma ściągnięte, bo zaczął bardzo kombinować jak to ściągnąć i mu się udawało, a przy okazji mógł sobie rozdrapać ranę. Więc teraz tylko na spacerach wygląda jak oszołom :D No i chodzi na smyczy w większości (na jego ukochanych polach), co już się objawia w jego niewybieganiu... Quote
marta1624 Posted March 10, 2015 Author Posted March 10, 2015 Hejka Aga :) Ale jakoś weny nie mam dzisiaj, dogo mi muli... Quote
łamAga Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Mi wczoraj strasznie muliło , dzisiaj chwilami tez ale już jest lepiej ;) Quote
marta1624 Posted March 10, 2015 Author Posted March 10, 2015 Hejka :) Madzia mogę zrobić teraz fotę, ale nic nie widać :p Nie miałam dzisiaj nawet kiedy, pojechaliśmy po pokrowce których nie kupiliśmy, do urzędu, leclerka, i pół dnia zleciało ;) Ale obiecuje jutro zrobić, bo luźniej się zapowiada :) Aga to mi dzisiaj, nie chcą się odpowiedzi dodawać, strasznie długo się ładuje, i co chwilę błąd wyskakuje... Quote
łamAga Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Dokładnie tak samo miałam wczoraj wiec sie poddałam i poszłam spać ;) Quote
marta1624 Posted March 10, 2015 Author Posted March 10, 2015 Ja się jeszcze trzymam... Chociaż powoli wysiadam :) Dzisiaj miałam mało czasu dla Kajki i jej wali, ciągle mnie zaczepia :p Quote
marta1624 Posted March 11, 2015 Author Posted March 11, 2015 Ale dzień... Lucek znowu poprawił ucho, na dworze spadł mu opatrunek, więc szybko wracaliśmy do domu. Ale gdzie tam, musiał trzepać uchem... I krew poleciała, dużo, znowu wet. Szwy nie naruszone, pękł strup, wysuszyliśmy to, ale opatrunek założony sztywniej, żeby nie zrobił niespodzianki :/ i cały dzień znowu wet :/ Quote
marta1624 Posted March 11, 2015 Author Posted March 11, 2015 Jest niegrzeczny :( Ciąle trzeba go pilnować bo tylko by trzepał głową... A miał już fajnie wysuszone :( Jedyny pozytyw- dostałam dzisiaj od babci pokrowce do auta (znaczy dała pieniądze mojej mamie a ta je kupiła,bo babcia to nie wie jakie :)) i mieliśmy montować dzisiaj,no ale nie wyszło :/ Jutro mam nadzieję założyć pokrowce i zrobić wreszcie fotkę autka :) Quote
łamAga Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Psa się nie upilnuje ;) No ja czekam na zdjecie autka i czekam :) Quote
marta1624 Posted March 11, 2015 Author Posted March 11, 2015 No niestety jego szczególnie ciężko upilnowač ;) Wiem, wiem, już miałam dać od 9 :) Ale jakoś doba mi się skróciła, przynajmniej o połowę... A co będzie jak znaczne pracę inżynierską pisać to nie wiem :/ Quote
łamAga Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Domyślam się , małe psy sa takie rozbiegane jakieś :D Tyle wytrzymałysmy bez zdjec to jeszcze troche poczekamy niech Ci bedzie :P Tylko nie opuszczaj nas tak jak Magda ostatnio jak już zaczniesz pisać tą prace :P Quote
kalyna Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Ej dasz radę z pisaniem tej pracy, noo ja mam nadzieję dać radę :lol: Jak ja Ci zazdroszczę swojego autka... :P Quote
angineuuka Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Widzę, że wywialo was na salę gimnastyczna. Nigdy nie umiem tam trafić :lol: BOSy od 10, puliki o 12 10 wiec zdążysz :lol: Quote
Recommended Posts