marta1624 Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Hejka Aguś :) (jakbyś nie zauważyła to stronę wcześniej są fotki :D Znaczy już 2 strony temu :p) Tyś to łączymy się w bólu z odchudzaniem ;) Talia odważnaś :D Moja nie jeździ pociągami/busami... Nawet nie wiem jakby się zachowywała, w pociągu jechała bardzo krótko (5minut) i było ok, ale dłużej to nie wiem. W sumie nie było takiej potrzeby, bo zawsze jakiś samochód był ;) Tylko potem seicento zaczęło się psuć, ale znowu nie było powodu do wyjazdu. Jednak w tym roku planujemy się bardziej rozwinąć, bo widzę że pomagają jej spacery w grupie psów, tak więc będzie czas na pociąg :) Quote
Guest TyŚka Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 A ja zazdroszczę tym, którzy mają dostęp do pociągów. Poważnie ;). Quote
łamAga Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 oooo kurcze przegapiłam i to tyle fot <wow> ile tam piesków było <3 <3 <3 <3 super !!!! i szczeniorek byl <3 Quote
marta1624 Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Tyś no na to nie narzekam- wolę pociąg od busa, jednak więcej miejsca :) Aga tak właśnie pomyślałam że opuściłaś zdjęcia :D A szczeniorek boski, taka szczenięca sierść :) Quote
łamAga Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Ja dzisiaj jak bylismy na spacerze to tak patrzyłam na Nerona i uzmysłowiłam sobie ze odpukać gdyby jego brakło to ja bym nie mogła funkcjonowac nie mając Onka/Donka w "stadzie" :/ Quote
*Magda* Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Jestem, ale siedzę cichutko ;) Zdjęcia widziałam ;) Quote
Erykowa Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Może się kiedyś odwaze; ) Er do tej pory tylko autem jeździł. Ale chcę najpóźniej do wakacji wypróbować pociąg. Jeździ przez nasze miasteczko wiec planuje przejechać albo do Krk albo w str.slaska np do Trzebinii i wracać na piechotę do domu :) Quote
marta1624 Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Aga ja moją nawet zaczynam lubieć :p Myślałam że zawsze będzie menda, dominantka, z problemami, a tu w stadzie zachowuje się prawie wzorowo, 0 dominacji, jakiś bardzo niepoprawnych zachowań... Madzia mam nadzieję że się uaktywnisz niebawem :) Karolina oby kolejnym razem było tyle lub więcej :) Quote
marta1624 Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Może się kiedyś odwaze; ) Er do tej pory tylko autem jeździł. Ale chcę najpóźniej do wakacji wypróbować pociąg. Jeździ przez nasze miasteczko wiec planuje przejechać albo do Krk albo w str.slaska np do Trzebinii i wracać na piechotę do domu :) Grunt to dobre nastawienie :) Jakbyś wiedziała jak ja się denerwowałam przed pierwszym spotkaniem... Moja zołza boi się onkowych, więc szczeka i warczy na nie (i klapie zębami). A tu jeszcze suczka onka... Od razu widziałam w wyobraźni walkę między suczyskami. Ale po pierwszym "przywitaniu" mojej wszystko wyszło ok, z dziewczynami się w sumie najbardziej polubiła :) W grupie też psy raczej trochę stopują :) Jak zrobię się wreszcie mobilniejsza to możemy się umówić na spacerek, w mniejszej grupie :) Myślę że Er raczej nie będzie miał wyskoków do mojej, mimo jej lęków :) Quote
kalyna Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Ej, czemu tak daleko mieszkacie :( ja też chcę na taki spacerek... buu... Quote
marta1624 Posted March 2, 2015 Author Posted March 2, 2015 Przeprowadź się :D Ale na pocieszenie- dzisiaj strasznie leje deszcz, więc poleniwimy się w domku :) Quote
Kocurkotka Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 moje psy dużo lepiej znoszą jazdę pociągiem niż - busem czy tramwajem - bo w pociągu mniej hałasuje :P Quote
marta1624 Posted March 2, 2015 Author Posted March 2, 2015 Mam nadzieję że moja w pociągu też będzie grzeczna :) Quote
*Magda* Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Hej Marta :) Ej, czemu tak daleko mieszkacie :( ja też chcę na taki spacerek... buu... Ty masz daleko?! A co ja mam powiedzieć?! :( Quote
marta1624 Posted March 2, 2015 Author Posted March 2, 2015 Madzia zapraszam, ugoszczę cię :) PS. Wybierasz się do Polski w tym roku? Quote
marta1624 Posted March 2, 2015 Author Posted March 2, 2015 Ehh, szkoda :( Jak ja kocham grad, kiedy jestem na dworze :loveu Ola taka się złożyła :) I dzięki tej ekipie zobaczyłam, że w sumie Kajka nie jest taka zła na jaką się stara robić :) Jestem z niej dumna :D Quote
marta1624 Posted March 2, 2015 Author Posted March 2, 2015 Jakie daleko, toż my bliziutko :) I pociąg jest :p Quote
kalyna Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Ja chętnie z Soniulą poszłabym w grupę psów... zastanawiam ile musiałoby być ich, aby doopkę ogarnęła :lol: Gorzej, jakby burda od niej się zaczęła i na całą grupę poszła.. Quote
Recommended Posts