Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam taką sytuację w domu, że mnie na razie nie będzie stać na "bzdety" ;) dlatego zakupów na wystawie tez nie będzie. Ale jak wyjdziemy na prostą to pewnie się od kupie, w zamian za brak zakupów w Katowicach :) :D

Posted

Nie wytrzymałam :D boże co to wszystko takie drogie :p były ze 4 zabawki co kosztowały pod 25 s ja je bym chciała, oj za dużo :lol: w max 150 chciałabym się zamknąć :D (chyba wypadałoby kupić coś sobie, ostatni raz to zrobiłam w tamtym roku - mowie o ciuchach czy kosmetykach :D )

Posted

BOS z Grand Canyon ;)
z tego co marta mówiła że będziecie na wystawie w Katowicach :P w piątek rano będę z białą na wystawie :) można się spotkać - w zależności ile mi zajmie na ringu :P

Posted

Mam nadzieje zamknąć się w 200 zł, chociaż najpierw muszę to uzbierać :p

Oj tam, szybko uzbierasz :p

Hej Martuś

Ludzie nie uciekali do domów, jak widzieli 4 biegające luzem owczary?

Hejka :) Nie uciekali, mało ludzi było :D

BOSik z jakiej jest hodowli?

Odpowiedź poniżej :)

BOS z Grand Canyon
z tego co marta mówiła że będziecie na wystawie w Katowicach :P w piątek rano będę z białą na wystawie można się spotkać - w zależności ile mi zajmie na ringu :P

Tak, ja będę na pewno w piątek i może w niedzielę, jak mi ze szkołą wypali :) Odnajdę was na pewno :D