Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga dobre i 5 :D

Angina no to zależy co byś chciała ;) Z akcesoriów nie miałam co wybrać, karmy kupuje przez neta bo taniej, za to zabawek było dużo, aż cud że z jedną wyszłam :)

Posted

Brat fotograf?

Nie , ale lubi fotografować i obrabiać zdjęcia i nie obrobionych nie przesle Ci za nic w świecie a jak je przerabia to miesiąc mija wiec trzeba czekać albo sie w ogóle ich nie dostanie hehe

Posted

Brat pedant fotkowy :D

Angina to zabawek było trochę :)

I zdziwiłam się na dziale gryzoniowym, kołowrotek drewniany 28cm, kółko z trixie też taka wielkość, brak metalowych. I bojowniki w malutkich akwariach, a nie kubeczkach ;) Więc nie tak źle :)

Posted

Ja słyszałam takie opinie że żadna kobieta nie przyzna sie że ogląda erotyki a ten film to nic innego jak erotyk ;)

Jak gadałam za szwagierką o książkach, co aktualnie czytam, co przeczytałam itp., To Beata mnie pyta "Jaki to gatunek książki?" Odpowiedź była oczywista "Erotyk!" :D

Posted

Ja też książki nie czytałam, bo nie mam czasu na czytanie takich rzeczy :D Ale na filmie byłam, podobał mi się i nie rozumiem tego całego szumu dookoła niego. Jakiś czas temu byłam na Nimfomance I i II, tam naprawdę były sceny dość ostre. Moim zdaniem wyszła z tego zwykła komedia romantyczna, nawet ćwierć penisa nie pokazali.... nie żebym była zawiedziona 

Posted

Ja też książki nie czytałam, bo nie mam czasu na czytanie takich rzeczy :D Ale na filmie byłam, podobał mi się i nie rozumiem tego całego szumu dookoła niego. Jakiś czas temu byłam na Nimfomance I i II, tam naprawdę były sceny dość ostre. Moim zdaniem wyszła z tego zwykła komedia romantyczna, nawet ćwierć penisa nie pokazali.... nie żebym była zawiedziona 

Czyli, po raz kolejny film nie pokazuje tego co było w książce :P

Posted

Ja też oglądam ale nie czytam :P chociaż coraz bardziej kusi mnie przeczytanie Greya :)

Czytaj ;) Książka jest fajna :)

A film obejrzę, ale jak ktoś będzie miał na dvd :)