marta1624 Posted February 26, 2015 Author Posted February 26, 2015 Aga dobre i 5 :D Angina no to zależy co byś chciała ;) Z akcesoriów nie miałam co wybrać, karmy kupuje przez neta bo taniej, za to zabawek było dużo, aż cud że z jedną wyszłam :) Quote
angineuuka Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Zabawki, zabawki :P ewentualnie coś dla moich szczurzastych. Z akcesori to smycz chce kupić, to wolałabym raczej pomacac niż kupić coś nie wygodnego. :p Quote
łamAga Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Brat fotograf? Nie , ale lubi fotografować i obrabiać zdjęcia i nie obrobionych nie przesle Ci za nic w świecie a jak je przerabia to miesiąc mija wiec trzeba czekać albo sie w ogóle ich nie dostanie hehe Quote
marta1624 Posted February 26, 2015 Author Posted February 26, 2015 Brat pedant fotkowy :D Angina to zabawek było trochę :) I zdziwiłam się na dziale gryzoniowym, kołowrotek drewniany 28cm, kółko z trixie też taka wielkość, brak metalowych. I bojowniki w malutkich akwariach, a nie kubeczkach ;) Więc nie tak źle :) Quote
angineuuka Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Słyszałam tez ze zwierzyna jest oddzielona na płeć :D Quote
marta1624 Posted February 26, 2015 Author Posted February 26, 2015 O to też, potwierdzam :) Przy moich zoologach niedaleko domu to fajna odmiana :) Muszę się wybrać do zoologa po bojownika :D Quote
marta1624 Posted February 26, 2015 Author Posted February 26, 2015 Miałam kupić w Kato, ale późno wracałam (bo na Greya poszłyśmy z kol :)) i się bałam że mi padnie :) Quote
*Magda* Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Miałam kupić w Kato, ale późno wracałam (bo na Greya poszłyśmy z kol :)) i się bałam że mi padnie :) Ja wrażenia po przeczytanej książce i obejrzanym filmie? Quote
łamAga Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 wszyscy idą na Greya a ja nawet książki nie czytałam :P Quote
*Magda* Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 wszyscy idą na Greya a ja nawet książki nie czytałam :P Ja zaczęłam trzecią (ostatnią) część ;) Quote
łamAga Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Ja słyszałam takie opinie że żadna kobieta nie przyzna sie że ogląda erotyki a ten film to nic innego jak erotyk ;) Quote
*Magda* Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Ja słyszałam takie opinie że żadna kobieta nie przyzna sie że ogląda erotyki a ten film to nic innego jak erotyk ;) Jak gadałam za szwagierką o książkach, co aktualnie czytam, co przeczytałam itp., To Beata mnie pyta "Jaki to gatunek książki?" Odpowiedź była oczywista "Erotyk!" :D Quote
Talia Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Ja też książki nie czytałam, bo nie mam czasu na czytanie takich rzeczy :D Ale na filmie byłam, podobał mi się i nie rozumiem tego całego szumu dookoła niego. Jakiś czas temu byłam na Nimfomance I i II, tam naprawdę były sceny dość ostre. Moim zdaniem wyszła z tego zwykła komedia romantyczna, nawet ćwierć penisa nie pokazali.... nie żebym była zawiedziona Quote
łamAga Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Magda bo Ty nie boisz sie przyznac do tego że czytasz takie rzeczy ;) Talia super wypowiedz :D ja bym była zawiedziona , co to za erotyk gdzie penisa nawet nie pokażą :[ Quote
*Magda* Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Ja też książki nie czytałam, bo nie mam czasu na czytanie takich rzeczy :D Ale na filmie byłam, podobał mi się i nie rozumiem tego całego szumu dookoła niego. Jakiś czas temu byłam na Nimfomance I i II, tam naprawdę były sceny dość ostre. Moim zdaniem wyszła z tego zwykła komedia romantyczna, nawet ćwierć penisa nie pokazali.... nie żebym była zawiedziona Czyli, po raz kolejny film nie pokazuje tego co było w książce :P Quote
*Magda* Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Magda bo Ty nie boisz sie przyznac do tego że czytasz takie rzeczy ;) Ja nawet oglądam, a nie tylko czytam :P Quote
Talia Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Czyli, po raz kolejny film nie pokazuje tego co było w książce :P W takim razie chyba przeczytam Quote
angineuuka Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Mnie to nie jara, nie pójdę na to na bank do kina :P chce iść na coś innego. Quote
*Magda* Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 W takim razie chyba przeczytam W książce jest duuuuuuuuuuużo penisów :D W sumie to jeden penis, ale wiele razy :) Quote
łamAga Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Ja też oglądam ale nie czytam :P chociaż coraz bardziej kusi mnie przeczytanie Greya :) Quote
*Magda* Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Ja też oglądam ale nie czytam :P chociaż coraz bardziej kusi mnie przeczytanie Greya :) Czytaj ;) Książka jest fajna :) A film obejrzę, ale jak ktoś będzie miał na dvd :) Quote
Recommended Posts