marta1624 Posted October 29, 2014 Author Posted October 29, 2014 Dzięki :) Ogólnie to nic nie wiem, tylko firma comfy :) Przyjdzie to się pochwalę ;) Quote
rashelek Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Pewnie dostaniesz podobne gadżety, jak i ja: smycz do kluczy, opaskę na włosy, breloczek i KOSZULKĘ POLO :lol: Ja jeszcze dostałam skórzaną smycz króciutką, ale i tak jej nie używamy ;) A z tej koszulki się uśmiałam, bo to męskie L i nawet nie mam jej komu dać, mogliby dać za to jakiś kubek :lol: Quote
łamAga Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Ja często brałam udział w konkursach comfy i udawało mi sie wygrac ale od kiedy mają same konkursy na "LUbię To" przestałam w nich uczestniczyć ;) Quote
marta1624 Posted October 29, 2014 Author Posted October 29, 2014 To był konkurs żeby zapisać w 2 zdaniach za co kochasz psa, bez lubię to :) Dlatego wzięłam udział :) Nie ważne co, liczy się sam fakt :D O właśnie :D U góry pisało że smycz, obroża i zabawka, ale było 3 laureatów zamiast jednego więc nie wiem :) Quote
łamAga Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Ahaaa to widziałąm ten konkurs ale nie chcialo mi sie pisac :D Quote
*Magda* Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Ahaaa to widziałąm ten konkurs ale nie chcialo mi sie pisac :D Bo ty lyń jesteś :eviltong: Quote
łamAga Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Bo ty lyń jesteś :eviltong: tutaj akurat nie chodziło o lenistwo ale kiedys cos napisałam i nie wygrałam więc nie chciało mi sie pisac bo wiedziałam ze nie wygram :P Quote
marta1624 Posted October 29, 2014 Author Posted October 29, 2014 tutaj akurat nie chodziło o lenistwo ale kiedys cos napisałam i nie wygrałam więc nie chciało mi sie pisac bo wiedziałam ze nie wygram :P A widzisz trzeba było próbować :p Ja też nie wierzyłam, pierwszy raz coś wygrałam :D Quote
łamAga Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Ja kiedys wpisujac wlasnie jakis komentarz wygrałam zegarek comfy , fajny był ale za duzy na moją rączkę i dałam go kuzynce :D Quote
Baski_Kropka Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 A ja miałam dostać miseczke z jakiegoś innego konkursu i w sumie to przyszła, ale zapomniałam odebrać przesyłki i chyba do nich wróciła :D Quote
łamAga Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 A ja miałam dostać miseczke z jakiegoś innego konkursu i w sumie to przyszła, ale zapomniałam odebrać przesyłki i chyba do nich wróciła :D ja mam już obsesje myślowe , musze odwiedzić psychiatrę .... przeczytała oczywiście miesiączke :megagrin: Quote
marta1624 Posted October 29, 2014 Author Posted October 29, 2014 ja mam już obsesje myślowe , musze odwiedzić psychiatrę .... przeczytała oczywiście miesiączke :megagrin: Hahaha Aga ty może okulary kup :p A ja miałam dostać miseczke z jakiegoś innego konkursu i w sumie to przyszła, ale zapomniałam odebrać przesyłki i chyba do nich wróciła :D Nie no odbiorę paczkę :D Ja kiedys wpisujac wlasnie jakis komentarz wygrałam zegarek comfy , fajny był ale za duzy na moją rączkę i dałam go kuzynce :D Nooo, no to ty już wygrywałaś :) Quote
łamAga Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Hahaha Aga ty może okulary kup :P Nie no odbiorę paczkę :D Nooo, no to ty już wygrywałaś :) swojego czasu Magda mi o okularach pisała kilka razy dziennie :D ja mam okulary ale ich nie noszę .... tylko zegarek wygrałam i zakupy za 500 zł w ich sklepie :megagrin: Quote
*Magda* Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 swojego czasu Magda mi o okularach pisała kilka razy dziennie :D ja mam okulary ale ich nie noszę .... tylko zegarek wygrałam i zakupy za 500 zł w ich sklepie :megagrin: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pamiętam tę Twoją wygraną :grins: Quote
łamAga Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pamiętam tę Twoją wygraną :grins: to było dawnooooo temu ,ale transporterek dla kotów nadal bardzo dobrze sie sprawdza :D Quote
marta1624 Posted October 29, 2014 Author Posted October 29, 2014 O jk ja bym chciała wygrać takie 500zł... Niewykonalne :D A ja mam i nosze bryle :grins: Quote
rashelek Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Zaaawsze miło jest coś wygrać, ale nadal uważam, że kubek byłby lepszy niż taka koszula :) Jak już dostaniesz paczkę to koniecznie się pochwal! A na pocieszenie powiem Ci, że ja też praktycznie nie wygrywam w konkursach, nie mam szczęścia coś. A jak już mi się uda to zazwyczaj ręczniki, mam już 3 z konkursów :lol: Ostatnio jeszcze miseczkę wygrałam (tę co Monika, ale ja swoją odebrałam :P), no i te gadżety z Comfy ;) Quote
łamAga Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 O jk ja bym chciała wygrać takie 500zł... Niewykonalne :D A ja mam i nosze bryle :grins: Wtedy było trzeba wysłać zdjęcie i komisja wybierała wygraną fote , akurat trafiło na mnie bo gdyby było na ilość głosów to bym na bank nie wygrała :D ja nosze w pracy bo i tak są obowiazkowe wiec jak mam nosić ich bryle plastikowe to wole swoje korekcyjne :D Quote
marta1624 Posted October 29, 2014 Author Posted October 29, 2014 Noo, cokolwiek nie wygrałam to miło :) I mam motywację do brania udziału w innych konkursach :grins: Ehh, takie 500zł.... Ale bym poszalała :D A bryle noszę zawsze bom ślepa :p Quote
*Magda* Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Zaaawsze miło jest coś wygrać, ale nadal uważam, że kubek byłby lepszy niż taka koszula :) Jak już dostaniesz paczkę to koniecznie się pochwal! A na pocieszenie powiem Ci, że ja też praktycznie nie wygrywam w konkursach, nie mam szczęścia coś. A jak już mi się uda to zazwyczaj ręczniki, mam już 3 z konkursów :lol: Ostatnio jeszcze miseczkę wygrałam (tę co Monika, ale ja swoją odebrałam :P), no i te gadżety z Comfy ;) Nie wygrywa konkursów, a ma 3 ręczniki, miseczkę i gadżety :peace: Quote
marta1624 Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 A ja pierwszy raz wygrałam :D Hejka wszystkim, mam fotki z wczoraj :loveu: Quote
rashelek Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Nie wygrywa konkursów, a ma 3 ręczniki, miseczkę i gadżety :peace: Haha no fakt, zapomniałam dodać, że te ręczniki i miseczka to były nagrody gwarantowane dla uczestników :evil_lol: Marta, dawaj foty! :D Quote
łamAga Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Nie wygrywa konkursów, a ma 3 ręczniki, miseczkę i gadżety :peace: miesiączke a nie miseczke :P Hejka , też czekam na foty :D Quote
Recommended Posts