Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pewnie dostaniesz podobne gadżety, jak i ja: smycz do kluczy, opaskę na włosy, breloczek i KOSZULKĘ POLO :lol: Ja jeszcze dostałam skórzaną smycz króciutką, ale i tak jej nie używamy ;) A z tej koszulki się uśmiałam, bo to męskie L i nawet nie mam jej komu dać, mogliby dać za to jakiś kubek :lol:

Posted

To był konkurs żeby zapisać w 2 zdaniach za co kochasz psa, bez lubię to :) Dlatego wzięłam udział :)

Nie ważne co, liczy się sam fakt :D

O właśnie :D U góry pisało że smycz, obroża i zabawka, ale było 3 laureatów zamiast jednego więc nie wiem :)
Posted

tutaj akurat nie chodziło o lenistwo ale kiedys cos napisałam i nie wygrałam więc nie chciało mi sie pisac bo wiedziałam ze nie wygram :P

A widzisz trzeba było próbować :p

Ja też nie wierzyłam, pierwszy raz coś wygrałam :D
Posted

A ja miałam dostać miseczke z jakiegoś innego konkursu i w sumie to przyszła, ale zapomniałam odebrać przesyłki i chyba do nich wróciła :D

ja mam już obsesje myślowe , musze odwiedzić psychiatrę ....

przeczytała oczywiście miesiączke  :megagrin:

Posted

ja mam już obsesje myślowe , musze odwiedzić psychiatrę ....

przeczytała oczywiście miesiączke  :megagrin:

Hahaha Aga ty może okulary kup :p

A ja miałam dostać miseczke z jakiegoś innego konkursu i w sumie to przyszła, ale zapomniałam odebrać przesyłki i chyba do nich wróciła :D

Nie no odbiorę paczkę :D

Ja kiedys wpisujac wlasnie jakis komentarz wygrałam zegarek comfy , fajny był ale za duzy na moją rączkę i dałam go kuzynce :D

Nooo, no to ty już wygrywałaś :)
Posted

Hahaha Aga ty może okulary kup :P
   Nie no odbiorę paczkę :D
   Nooo, no to ty już wygrywałaś :)

swojego czasu Magda mi o okularach pisała kilka razy dziennie :D ja mam okulary ale ich nie noszę ....

tylko zegarek wygrałam i zakupy za 500 zł w ich sklepie  :megagrin:

Posted

swojego czasu Magda mi o okularach pisała kilka razy dziennie :D ja mam okulary ale ich nie noszę ....

tylko zegarek wygrałam i zakupy za 500 zł w ich sklepie  :megagrin:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Pamiętam tę Twoją wygraną :grins:

Posted

Zaaawsze miło jest coś wygrać, ale nadal uważam, że kubek byłby lepszy niż taka koszula :) Jak już dostaniesz paczkę to koniecznie się pochwal!

A na pocieszenie powiem Ci, że ja też praktycznie nie wygrywam w konkursach, nie mam szczęścia coś. A jak już mi się uda to zazwyczaj ręczniki, mam już 3 z konkursów :lol: Ostatnio jeszcze miseczkę wygrałam (tę co Monika, ale ja swoją odebrałam :P), no i te gadżety z Comfy ;)

Posted

O jk ja bym chciała wygrać takie 500zł... Niewykonalne :D

A ja mam i nosze bryle :grins:

Wtedy było trzeba wysłać zdjęcie i komisja wybierała wygraną fote , akurat trafiło na mnie bo gdyby było na ilość głosów to bym na bank nie wygrała :D

ja nosze w pracy bo i tak są obowiazkowe wiec jak mam nosić ich bryle plastikowe to wole swoje korekcyjne :D

Posted

Noo, cokolwiek nie wygrałam to miło :) I mam motywację do brania udziału w innych konkursach :grins: Ehh, takie 500zł.... Ale bym poszalała :D A bryle noszę zawsze bom ślepa :p

Posted

Zaaawsze miło jest coś wygrać, ale nadal uważam, że kubek byłby lepszy niż taka koszula :) Jak już dostaniesz paczkę to koniecznie się pochwal!

A na pocieszenie powiem Ci, że ja też praktycznie nie wygrywam w konkursach, nie mam szczęścia coś. A jak już mi się uda to zazwyczaj ręczniki, mam już 3 z konkursów :lol: Ostatnio jeszcze miseczkę wygrałam (tę co Monika, ale ja swoją odebrałam :P), no i te gadżety z Comfy ;)

Nie wygrywa konkursów, a ma 3 ręczniki, miseczkę i gadżety :peace:

Posted

Nie wygrywa konkursów, a ma 3 ręczniki, miseczkę i gadżety :peace:

Haha no fakt, zapomniałam dodać, że te ręczniki i miseczka to były nagrody gwarantowane dla uczestników :evil_lol:

Marta, dawaj foty! :D