marta1624 Posted October 26, 2014 Author Posted October 26, 2014 Hejka Ola ;) Aga oj tam fajnie, wyklujesz się to dopiero ty będziesz mieć fajnie :) Quote
łamAga Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Nawet nie wiesz jak bardzo na to czekam ;) Quote
rashelek Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 a na fototapetę chciałabym jakiś taki super-mega widoczek :D A. jest fanem NY, więc pewnie będzie oponował za jakąś panoramą miasta, albo mi wspominał o dżungli :lol: Teraz mam w planach zrobić nam taką fajną rodzinną fotkę (tylko fotografa i pogody potrzebuję) i powiesić w dużej antyramie :) Wygrzeb fotki i wstawiaj! A najlepiej to porób nowe, o :D Quote
marta1624 Posted October 26, 2014 Author Posted October 26, 2014 Nawet nie wiesz jak bardzo na to czekam ;) Podejrzewać :) a na fototapetę chciałabym jakiś taki super-mega widoczek :D A. jest fanem NY, więc pewnie będzie oponował za jakąś panoramą miasta, albo mi wspominał o dżungli :lol: Teraz mam w planach zrobić nam taką fajną rodzinną fotkę (tylko fotografa i pogody potrzebuję) i powiesić w dużej antyramie :) Wygrzeb fotki i wstawiaj! A najlepiej to porób nowe, o :D No jak mi nie wyjdzie tryptyk to chciałam zdjęcia w ramki dać i powiesić :) Poszukam fotek, ale wstawię jakoś jutro bo niedługo Masterchef :grins: Quote
*Magda* Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Haha już o ciąży myślisz? Zanim zajdę w ciążę to już Jadzia ( :grins:) zdąży "wyprodukować" przynajmniej 2, a ty jeszcze jedno :D Ty mnie tu w żadną ciążę (póki co) nie wkręcaj :mad: Quote
marta1624 Posted October 26, 2014 Author Posted October 26, 2014 Ty mnie tu w żadną ciążę (póki co) nie wkręcaj :mad: Oj tam, fajnie byś miała :D Quote
łamAga Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Oj tam, fajnie byś miała :D Magda tylko tak mówi a pewnie już działa za naszymi plecami :D Quote
*Magda* Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Magda tylko tak mówi a pewnie już działa za naszymi plecami :D Nic z tych rzeczy, bo mam za krótki staż pracy :eviltong: Quote
łamAga Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Nic z tych rzeczy, bo mam za krótki staż pracy :eviltong: czasami nie masz na to wpływu :P Quote
*Magda* Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 czasami nie masz na to wpływu :P Mam wpływ, bo biorę "abs" - anty baby system :evil_lol: :eviltong: Quote
marta1624 Posted October 27, 2014 Author Posted October 27, 2014 Hejka :) Abs zawiedzie i malutka Madzia będzie na świecie :D Quote
*Magda* Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 to czasami też zawodzi podejrzewam :P Jak do tej pory mnie nie zawiódł :eviltong: Abs zawiedzie i malutka Madzia będzie na świecie :D Malutka Iga albo Nikodem :grins: Quote
marta1624 Posted October 27, 2014 Author Posted October 27, 2014 Iga :loveu: Super to imię :loveu: Quote
*Magda* Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Iga :loveu: Super to imię :loveu: Wiem :loveu: Magda już nawet imiona ma wybrane :P No oczywiście :megagrin: A w myślach, to już nawet remont zrobiłam, żeby Theoś spał z siostrzyczką/braciszkiem w pokoju :) Quote
łamAga Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 matuchno to ale Ty daleko w przyszłość wybiegasz , ja nawet nie wiem co jutro będę robiła :P Quote
*Magda* Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 matuchno to ale Ty daleko w przyszłość wybiegasz , ja nawet nie wiem co jutro będę robiła :P Ja jutro idę do pracy :peace: Lubię mieć w myślach co nieco poukładane, zanim wezmę się "do roboty" :evil_lol: Quote
marta1624 Posted October 27, 2014 Author Posted October 27, 2014 O jejusiu ale już plany widzę na całego :D Nic tylko się brać :diabloti: Quote
łamAga Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Tez tak miałam ale mam męża który skutecznie podcina mi skrzydła :P Quote
*Magda* Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 O jejusiu ale już plany widzę na całego :D Nic tylko się brać :diabloti: Nie ponaglaj mnie, bo się wycofam :eviltong: Tez tak miałam ale mam męża który skutecznie podcina mi skrzydła :P A kto powiedział, że mój mąż zna moje plany :siara: :siara: Quote
marta1624 Posted October 27, 2014 Author Posted October 27, 2014 Haha Bodzian będzie znał wersje o wpadce? :D Quote
*Magda* Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Haha Bodzian będzie znało wersje o wpadce? :D Jaka wpadka? Nie uznaję czegoś takiego jak "wpadka" :eviltong: Zrobię tak samo jak ostatnio, czyli odstawię abs'y i mu oświadczę, że to zrobiłam ;) i że jak nie chce mieć dziecka, to zabezpiecza się on albo mnie nie dotyka :evil_lol: Jak się zacznie do mnie dobierać, to ja to odbieram jako zgodę na zaciążenie :grins: Quote
Recommended Posts