Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hejka    ;)

Hejka :)

To jest ustawka? Wygląda raczej jak rozkwitająca milość  :loveu:

Taka siostrzana bardziej, bo to 2 baby są :D Ale ząbki używane były bardzo często :evil_lol:

Tak! Tak! Tak!

Nie kuś :p

No a dzisiaj byłam z kol i Tomciem labkiem, Kajka padła :) Ale fot nie zrobiłam :(
Posted

Hejka dziewczyny :)

Byłam z Kajką po tatę, przeszła się (chociaż ciemności się boi ;)). A w domu sajgon, mama się pieni o wszystko, co chwilę się kłócimy. Milutko :loveu: Chciałam iść spać na bloki, ale oczywiście nie, bo Lucuś nie może być bez Kajki, i wielkie problemy :pissed:

Posted

Hejka dziewczyny :)

Byłam z Kajką po tatę, przeszła się (chociaż ciemności się boi ;)). A w domu sajgon, mama się pieni o wszystko, co chwilę się kłócimy. Milutko :loveu: Chciałam iść spać na bloki, ale oczywiście nie, bo Lucuś nie może być bez Kajki, i wielkie problemy :pissed:

Moze ta pogoda tak wpływa na ludzi że są rozdrażnieni , mamie przejdzie ;)

Posted

Nie dzięki, poczekam na swoje :D Jakoś sobie nie wyobrażam bobasa teraz (no, a wiadomo że ja bym wychowywała bo jestem w domu, a mama ma pracę ;) Już widzę jakbym go wychowała :p)

Posted

Nie dzięki, poczekam na swoje :D Jakoś sobie nie wyobrażam bobasa teraz (no, a wiadomo że ja bym wychowywała bo jestem w domu, a mama ma pracę ;) Już widzę jakbym go wychowała :P)

wychowała byś go na dogomaniaka :D

Posted

Chyba starczy mi tyle ile jest :D (chociaż dzisiaj pożegnałam papużkę :().

No może jakiegoś gryzonia bym chciała bo mam sentyment... Myszoskoczki, koszatniczki, albo świnie :loveu: Ewentualnie drugi chomik :)

Posted

Chyba starczy mi tyle ile jest :D (chociaż dzisiaj pożegnałam papużkę :().

No może jakiegoś gryzonia bym chciała bo mam sentyment... Myszoskoczki, koszatniczki, albo świnie :loveu: Ewentualnie drugi chomik :)

Ojoj :calus:

Świnkę :loveu: